آغاز برداشت مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زرند از افزایش ۱۰ درصدی سطح زیر کشت زعفران در این شهرستان خبر داد و گفت: کار برداشت زعفران از سطح ۴۳۶ هکتار از مزارع این شهرستان آغاز شده است و پیشبینی میشود از این میزان سطح زیرکشت هزار و ۷۴۴ کیلوگرم زعفران خشک برداشت شود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، رضا محمدی اظهارداشت: از جمله دلایلی که سبب میشود زعفران شهرستان زرند عطر و طعم بسیار خوبی داشته باشد، شرایط اقلیمی مناسب، کیفیت خاک مطلوب، چیدن گلهای زعفران هنگام طلوع آفتاب است که موجب عطر و طعم خاص زعفران این منطقه شده است.
وی تصریح کرد: عمده تولیدات زعفران شهرستان زرند از مناطق دشتخاک، سربنان، جرجافک، حتکن و روستاهای حاشیه شهر است.
محمدی افزود: براساس سند اصلاح الگوی کشت، زعفران، زرشک، گل محمدی، عناب، زیره و کینوا در شهرستان زرند از محصولات مورد توجه در سبد الگوی کشت به علت کم آببر بودن و اقتصاد خوب است و توجه ویژهای به این محصولات داریم و امیدواریم در سالهای آینده سطح زیر کشت افزایش یابد.
وی با بیان اینکه کاشت زعفران معمولا در شهریور ماه آغاز و تا اواسط مهر ماه ادامه دارد افزود: با خنک شدن هوا در اواخر مهرماه و اوایل آبان ماه آبیاری زعفران شروع میشود که روییدن گلها و برداشت در اوایل آبان ماه آغاز و تا نیمه آذر ماه ادامه خواهد داشت.