جانشين پليس راهور فراجا گفت: تقريبا 7 درصد جانباختگان ناشي از تصادفات کشور به استان کرمان اختصاص پيدا کرده که اين آمار به نسبت جمعيت اين استان بسيار زياد است.
به گزارش گفتارنو به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار حسن مومني در کميسيون پايش تصادفات جادهاي جنوب کرمان که در فرمانداري جيرفت برگزار شد اظهارداشت: يکي از آمارهاي نگران کننده در استان کرمان نسبت به ساير کشور اين است که 72 درصد مصدومين سر صحنه تصادف جان خود را از دست ميدهند اين در حالي است که آمار ميانگين کشوري جانباختگان سر صحنه تصادف 52 درصد است.
وي علت اين آمار بالا را ناشي از سرعتهاي غيرمجاز برشمرد و گفت: يکي از برنامههايي که بايد در استان کرمان مدنظر قرار بگيرد استفاده از تجهيزات نوين براي برخورد با رانندگان متخلف است و در اين رابطه درخواست و انتظاري که از مسئولين استان داريم اين است که از ظرفيتهاي استاني استفاده بيشتري براي تامين زيرساختهاي جادهاي داشته باشند.
اين مسئول ارشد پليس راهور در اين خصوص از تمام بخشهاي فعال در حوزه صنايع و معادن استان خواست، در حوزه مشارکتهاي اجتماعي ورود پيدا کنند چرا که بهترين مشارکت اجتماعي اين است که به نوبه خود براي حفظ جان مردم تلاش کنيم.
مومني در ادامه اشارهاي به بخشي ديگر از تصادفات و آمار جانباختگان ناشي از خودروهاي شوتي سوار و قاچاق سوخت کرد و بيان داشت: اين موضوع تقريبا 8 درصد آمار تصادفات را به خود اختصاص داده است که در اين زمينه نياز به فرهنگ سازي داريم.
وي بهترين راهکار براي کاهش تصادفات را تلاش و همکاري مسئولان با پليس و استفاده از ظرفيت رسانه دانست و بيان کرد: از فرمانداران به عنوان روساي شوراي ترافيک شهرستانها ميخواهيم امکانات محدود در شهرستانها را بر روي نقاط حادثهخيز و نقاطي که بيشترين آمار تصادفات را دارند، متمرکز کنند.
مومني اشارهاي هم به اقدامات پليس در حوزه کاهش تصادفات کرد و افزود: پليس در برخورد با تخلفات رانندگي حوزه ترافيک در دو بخش سلبي و ايجابي اقدام نموده است که در بخش سلبي شامل اعمال قانونهايي است که پليس در برخورد با رانندگان انجام ميدهد.
وي با اشاره به تخلفات استفاده از چراغهاي زنون، پلاکهاي مخدوش و ترددهاي فاقد پلاک اظهارداشت: در خصوص توقيف و برخورد با اين رانندگان دستورات خوبي را مراجع قضايي صادر کردند و اين مهم ادامهدار خواهد بود و اميدواريم شاهد کاهش اين نوع تخلفات باشيم.
جانشين پليس راهور فراجا يکي ديگر از عوامل موثر بر کاهش تصادفات را ساخت استراحتگاههاي بينراهي ايمن برشمرد و تأکيد کرد: خوابآلودگي يکي از عوامل آمار بالاي تصادفات است و وجود اين استراحتگاهها باعث ميشود تا رانندگان پس از استراحت به مسير خود ادامه دهند و در نتيجه شاهد کاهش آمار تصادفات ناشي از خوابآلودگي باشيم.