کد خبر: ۵۴۶۶۹
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵
ارسال به دوستان
ذخیره
رئيس اداره نظارت بر عمليات جاده‌اي پليس راه کرمان با تاکيد مجدد بر عدم جايگزين کردن سرعت زياد در رانندگي براي جبران وقت، سرعت زياد، حرکات مارپيچ و صحبت با موبايل را بيشترين تخلفات صبحگاهي شهروندان برشمرد.

رئيس اداره نظارت بر عمليات جاده‌اي پليس راه کرمان با تاکيد مجدد بر عدم جايگزين کردن سرعت زياد در رانندگي براي جبران وقت، سرعت زياد، حرکات مارپيچ و صحبت با موبايل را بيشترين تخلفات صبحگاهي شهروندان برشمرد.

به گزارش گفتارنو به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ پيام محمدي در اين رابطه گفت: طي گزارشات ميداني تيم‌هاي محسوس و نامحسوس پليس راه مشخص شده است اکثر افراد در ترددهاي ابتداي صبح که عازم محل کار خود هستند سرعت زياد، حرکات مارپيچ و در همان حال صحبت با موبايل را جايگزين کمبود وقت کرده‌اند.

وي افزود: پس از متوقف کردن و گفتگو با اين افراد تنها با اين پاسخ که مي‌خواهيم به موقع به محل کار برسيم مواجه مي‌شويم در حالي که بارها تاکيد شده هيچگاه نبايد کمبود وقت را با سرعت زياد در رانندگي جبران کنيم.

رئيس اداره نظارت بر عمليات جاده‌اي پليس راه در اين خصوص از همگان به خصوص والديني که کارمند و داراي مشغله کاري هستند خواست با زمانبندي اقدامات و برنامه‌هاي روزانه خود، براي رسيدن به محل کار هم يک مدت زمان بيشتر از معمول را در نظر بگيرند تا اگر در مسير دچار مشکل و يا با ترافيک و شرايط آب و هوايي غيرمنتظره روبرو شدند بدون نياز به سرعت زياد و حرکات مارپيچ به موقع به مقصد برسند.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

سکه و طلا همچنان در مدار افزایش قیمت

کاهش ۴۱ درصدی بارش‌ها، منابع آبی کشور را در وضعیت نگران کننده ای قرار داده است

توقیف یک خودرو با راننده ۱۳ساله در کرمان

احداث نیروگاه‌های کوچک مقیاس با کمک شهرداری‌ها و دهیاری‌ها

افت و خیز قیمت ها در بازار خودرو

فعالیت سامانه بارشی در اغلب مناطق کرمان

وزارت بهداشت: سیر آنفلوآنزا در کشور نزولی شد

آموزش و پرورش: مدارس در ایام اعتکاف «تعطیل» نیست

گاز گرفتگی، مادر و فرزند را به کام مرگ کشاند

نباید با دانش آموزان برخورد‌های ناهنجار داشته باشیم/ تاب آوری دانش آموزان کاهش یافته است

پربازدید ها

پیش‌بینی هواشناسی از وضعیت هوا در کرمان

تمدید فرصت داوطلبان کنکور برای تایید سوابق تحصیلی

هشدار سطح زرد هواشناسی کرمان از ناپایداری‌های جوی در استان

فعالیت سامانه بارشی در اغلب مناطق کرمان

ویتامین دی را چگونه و چه زمانی مصرف کنیم

وعده شهرداری کرمان از تکمیل پل سه‌راهی شرف‌آباد تا پایان امسال

یک مقام مسئول هشدار داد: افزایش چشمگیر مصرف دخانیات در بانوان نسبت به آقایان

فایده‌های چند نوشیدنی گرم زمستانی

هشدار پليس آگاهي در خصوص كلاهبرداري با چک‌هاي بلامحل

به مناسبت اعیاد رجب؛ زندانيان واجد شرايط به مرخصي مي روند

پر بحث

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

پیش‌بینی وقوع ناپایداری‌های جوی در نقاط مختلف کرمان   (۲ نظر)

پیش بینی هواشناسی از وضعیت جوی کرمان طی امروز 28 دی   (۱ نظر)

پیش بینی هواشناسی از وضعیت جوی کرمان   (۱ نظر)

آخرین پیش بینی هواشناسی از وضعیت هوا در کرمان   (۱ نظر)

استاندار آینده کرمان کیست؟   (۱ نظر)

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود   (۱ نظر)

استاندار کرمان: نیروی انسانی کم باعث ایجاد اختلال در کارها می‌شود   (۱ نظر)

چرا دلایل رد صلاحیت را با مردم در میان نمی‌گذارید؟ / آنان که دست به رد صلاحیت زده‌اند، صلاحیت تعیین مصالح کشور و سلب صلاحیت از افراد را ندارند / اینک حجت تمام شد   (۱ نظر)

آسمان برخی مناطق کرمان بارانی است   (۱ نظر)