کد خبر: ۵۴۶۷۵
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۰
ارسال به دوستان
ذخیره
80 درصد سدهای کرمان خالی است
مدیرعامل آب منطقه‌ای استان کرمان، گفت: حدود ۱۳۰ میلیون مترمکعب ذخیره آب سدهای استان است و نزدیک ۸۰ درصد حجم سدهای ما خالی است.

مدیرعامل آب منطقه‌ای استان کرمان، گفت: حدود ۱۳۰ میلیون مترمکعب ذخیره آب سدهای استان است و نزدیک ۸۰ درصد حجم سدهای ما خالی است.

به گزارش تسنیم، حمید علیدادی سلیمانی، با اشاره به آخرین وضعیت بارندگی‌ها و ورودی آب به سدهای استان کرمان در سال آبی جاری، اظهار داشت: متوسط بارش استان کرمان 130 میلیمتر است که در مقایسه با 250 میلیمتر متوسط بارندگی کشور بسیار پایین است.

وی با اشاره به اینکه در سال آب جاری که از ابتدای مهرماه آغاز شده است ما نزدیک 8 میلیمتر بارندگی در سطح استان داشتیم که نسبت به میزان بلندمدت پاییزی 30 درصد کاهش بارندگی‌ها را داشتیم، گفت: متأسفانه پاییز امسال بارش‌های مناسبی را در استان کرمان نداشتیم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کرمان با بیان اینکه سال آبی گذشته بارندگی در سطح استان حدود 135 میلیمتر بوده است، ادامه داد: البته سال آبی گذشته هم میزان بارندگی‌های ما در فصل پاییز و زمستان خیلی کم بود و بارش‌های ما بیشتر در فروردین ماه اتفاق افتاد و حجم سدهای ما در این بارش‌ها 30 درصد افزایش پیدا کرد.

وی با اشاره به اینکه 576 میلیون مترمکعب حجم کلی سدهای ما در استان کرمان است و در حال حاضر حدود 130 میلیون مترمکعب ذخیره آب سدهای ما است، بیان کرد: دوره‌های خشکسالی را طی می‌کنیم و در حال حاضر حدود یک پنجم حجم سدهای ما پر شده و نزدیک 80 درصد حجم سدهای ما خالی است.

علیدادی سلیمانی، با بیان اینکه هم اکنون تنها 22 درصد ظرفیت سدهای استان کرمان آب دارد، عنوان کرد: حجم مخزن سد جیرفت 350 میلیون مترمکعب است که در حال حاضر 96 میلیون مترمکعب دارد و سد نسا با حجم کلی 168 میلیون مترمکعب تنها 19 میلیون مترمکعب آب دارد.

وی با اشاره به اینکه سد شهید سلیمانی بافت با حجم مخزن 40 میلیون متر مکعب تنها 9 میلیون مترمکعب آب دارد، افزود: حجم ذخیره آب در سد تنگوییه سیرجان با حجم مخزن 40 میلیون مترمکعب به 3 میلیون مترمکعب کاهش یافته و متاسفانه در این سد امکان بهره‌برداری از این آب وجود ندارد و این میزان آب برای کنترل و پایداری سد لازم است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کرمان، با بیان اینکه منتظر بارش‌های زمستانه و بهار هستیم، گفت: امیدواریم در این بارش‌ها بتوانیم آب خوبی را پشت سدها ذخیره کنیم و بتوانیم به تعهدات شرکت آب منطقه‌ای در قبال حقابه، شرب و صنعت عمل کنیم.

وی با اشاره به اینکه بارش‌های سال گذشته ما در استان بیشتر در پایین دست بود و بارش‌های کمی را در ارتفاعات داشتیم، ادامه داد: متاسفانه دوران خشکسالی را طی می‌کنیم و طی شش هفت سال گذشته، آبی از سرریز سدهای ما در استان کرمان عبور نکرده است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

وزش باد و گرد و خاک مهمترین پدیده‌های جوی در کرمان

آنچه که باید درباره سرطان چشم بدانیم

قیمت سکه و طلا پرواز کرد

دادستان کرمان: تأمین اجتماعی در پرداختی‌های خود به داروخانه‌ها تعلل می‌کند

کرمان بالاخره صاحب اداره میراث فرهنگی شد

راهداری کرمان: ۳۱ نقطه حادثه‌خیز جاده‌های استان اصلاح می‌شود

تعرفه آب گران نمی‌شود

معدل یازدهم و دوازدهم در کنکور تأثیر قطعی دارد

رئیس کل دادگستری کرمان: کارفرمایان و مدیران معدنی باید حقوق و مزایای پرسنل را به‌موقع پرداخت کنند/ استفاده از نیروهای غیربومی از دلایل نارضایتی‌ها

ایجاد منطقه ویژه اقتصادی جازموریان، محور توسعه جنوب استان خواهد بود

پربازدید ها

تامین سوخت و انرژی، چالش اصلی صنایع و معادن استان کرمان

قیمت سکه و طلا سه شنبه ۲ بهمن‌ماه ۱۴۰۳

زنگ خطر کاهش بارندگی در استان کرمان نسبت به میانگین بلند مدت

 رشد ۳۲درصدی تولید و رشد ۳۰درصدی فروش در شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر

شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر در جمع شرکت‌های برتر ایران

تعرفه آب گران نمی‌شود

قیمت سکه و طلا پرواز کرد

راهداری کرمان: ۳۱ نقطه حادثه‌خیز جاده‌های استان اصلاح می‌شود

پر بحث

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

پیش‌بینی وقوع ناپایداری‌های جوی در نقاط مختلف کرمان   (۲ نظر)

پیش بینی هواشناسی از وضعیت جوی کرمان   (۱ نظر)

آخرین پیش بینی هواشناسی از وضعیت هوا در کرمان   (۱ نظر)

استاندار آینده کرمان کیست؟   (۱ نظر)

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود   (۱ نظر)

استاندار کرمان: نیروی انسانی کم باعث ایجاد اختلال در کارها می‌شود   (۱ نظر)

چرا دلایل رد صلاحیت را با مردم در میان نمی‌گذارید؟ / آنان که دست به رد صلاحیت زده‌اند، صلاحیت تعیین مصالح کشور و سلب صلاحیت از افراد را ندارند / اینک حجت تمام شد   (۱ نظر)

آسمان برخی مناطق کرمان بارانی است   (۱ نظر)

استاندار کرمان: تا وقتی امکان رویت قطعه زمین در محل ساخت نباشد، مردم که نمی‌توانند اقدام به ساختمان‌سازی کنند   (۱ نظر)