استاندار کرمان گفت: شرکتهای بزرگ باید پیشبرنده توسعه اقتصاد دانشبنیان در کرمان باشند.
به گزارش گفتارنو به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، محمدعلی طالبی از کارخانه نوآوری استان با هدف حمایت از توسعه کسب و کارهای نوپا بازدید و ضمن ابراز خرسندی از برنامهریزیها و تلاشهای انجامشده، تأکید کرد که این مجموعه نوآورانه نمونهای بینظیر در کشور است.
وی اظهار داشت: تصوری که از کارخانه نوآوری در کرمان داشتم، با آنچه اکنون شاهد هستم تفاوت دارد و بعید میدانم نمونه چنین ساختمانی در سایر استانها وجود داشته باشد.
استاندار کرمان از مسئولان زیستبوم فناوری و نوآوری استان کرمان، شهردار، اعضای شورای شهر و دیگر فعالان و ادارات مرتبط قدردانی و ابراز امیدواری کرد که با افتتاح این کارخانه، بتوان گام بلندی در راستای جهش اقتصادی دانشبنیان در استان برداشت.
وی همچنین به ظرفیتهای خوب استان کرمان و حمایتهای اقتصادی بنگاههای بزرگ اشاره کرد و گفت: شرکتهای بزرگی مانند گلگهر باید خودشان پیشبرنده توسعه اقتصاد دانشبنیان در کرمان باشند.
طالبی با قدردانی از تمام دستاندرکاران این پروژه، ابراز امیدواری کرد که به زودی شاهد افتتاح و بهرهبرداری از این مکان زیبا و مستعد برای حضور شرکتهای دانشبنیان باشیم.