کد خبر: ۲۴۷۴۱
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۷
ارسال به دوستان
ذخیره
بایدها و نبایدهای وزارت علوم به روایت دانشگاهیان
دکتر سید احمد معتمدی حمایت از وزیر انتخابی علوم را وظیفه اخلاقی و قانونی همه دانشگاهیان عنوان کرد و گفت: در صورتی که دکتر سیدضیا هاشمی سرپرست فعلی وزارت علوم یا هر فرد دیگری به عنوان وزیر علوم کابینه دولت دوازدهم انتخاب شود، همه دانشگاه‌ها از او حمایت خواهند کرد و در کنار او برای دستیابی به اهداف آموزش عالی تلاش می‌کنند.
 دکتر سید احمد معتمدی حمایت از وزیر انتخابی علوم را وظیفه اخلاقی و قانونی همه دانشگاهیان عنوان کرد و گفت: در صورتی که دکتر سیدضیا هاشمی سرپرست فعلی وزارت علوم یا هر فرد دیگری به عنوان وزیر علوم کابینه دولت دوازدهم انتخاب شود، همه دانشگاه‌ها از او حمایت خواهند کرد و در کنار او برای دستیابی به اهداف آموزش عالی تلاش می‌کنند.

رییس دانشگاه امیرکبیر ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: دانشگاهیان در حال حاضر نمی‌توانند در کوتاه مدت مطالبات زیادی از سرپرست وزارت علوم داشته باشند. چرا که ایشان نمی‌تواند تصمیمات و برنامه‌ریزی‌های بلندمدت داشته باشد. فقط انتظار ما این است که سرپرست وزارت علوم در امور جاری وزارتخانه و تدوین بودجه سال 97 دانشگاه‌ها تلاش خود را به کار بگیرد. البته باتوجه به شناختی که از سرپرست وزارت علوم وجود دارد، ایشان با جدیت این امور را پیگیری می‌کند.

دکتر معتمدی در ادامه در خصوص مطالبات جامعه دانشگاهی گفت: یکی از مهمترین مطالبات دانشگاهیان از وزیر علوم آینده است این است که بتواند اقتدار از دست رفته این وزارتخانه را برگرداند. چرا که متاسفانه وزارت علوم در حال حاضر بسیار تضعیف شده و آموزش‌عالی کشور به چندین قسمت تقسیم شده است به طوری که هر کسی در آن کار خودش را انجام می‌دهد!

وی در ادامه تصریح کرد: وضعیت وزرات علوم به گونه‌ای است که نهادهای زیرمجموعه آن و برخی دانشگاه‌ها به طور مستقل تصمیم‌گیری کرده و آن را اجرا می‌کنند و ارزشی برای وزارت علوم قائل نیستند؛ در صورتی که بر اساس قانون دولت مسئول پیگیری همه امور علمی و آموزشی کشور و هدایت آموزش عالی است.

رییس دانشگاه امیرکبیر تاکید کرد: در حال حاضر بخش فناوری، آموزش پزشکی و حتی بخشی از پژوهش، از وزارت علوم جدا شده و حتی دانشگاهی نظیر دانشگاه آزاد به صورت مستقل در تصمیم گیری‌ها عمل می‌کند و ما شاهد نوعی به‌ هم ریختگی در آموزش علوم کشور هستیم که امیدوارم وزیر علوم آینده بتواند این وضعیت را سرو سامان بدهد چرا که هیچ وزارتخانه‌ای در کشور دچار این نوع از هم گسستگی نشده است.

به گفته دکتر معتمدی، در حال حاضر دو نهاد شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی برای وزارت علوم تصمیم‌گیری می‌کنند. این پراکندگی در حوزه قانونگذاری و سیاستگذاری لطمات جبران ناپذیری را به آموزش عالی وارد خواهد کرد و پژوهشگاه‌های اصلی و دولتی بیشترین لطمه را از این نوع به هم ریختگی خواهند خورد.

رییس دانشگاه امیرکبیر در پایان تصریح کرد: فشارهای سیاسی مربوط به نبود یک قانونگذار مشخص و تصویب قوانین مختلف بعد از انقلاب موجب شده است که وزارت علوم طی چند دهه دچار پراکندگی و به نوعی از هم گسیختگی شود. امیدوارم این وضعیت هر چه سریع‌تر سرو سامان یابد.
منبع: ایسنا
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

انسداد 10 راه روستایی در بم و آبگرفتگی برخی از منازل روستایی

جدیدترین قیمت طلا، سکه و ارز در بازار

کشف مواد مخدر و سلاح جنگي از قاچاقچیان مواد مخدر در ریگان

روستای چاه‌غلامعلی زرند مسدود شد  

رفع ۱۶ نقطه حادثه‌خیز و اجرای پل عابر پیاده در پنج نقطه حادثه‌خیز شهر کرمان

پیش‌بینی هواشناسی از وضعیت هوای کرمان طی امروز و فردا / روند افزایش دما از روز یکشنبه

نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۳ نیمه مرداد اعلام می‌شود

سیل و بارندگی  ۱۳۳ میلیارد تومان به بخش کشاورزی عنبرآباد خسارت وارد کرد

باند سازمان يافته قاچاق سوخت در کرمان منهدم شد

رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب کرمانی در نوبت اول کنکور

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۴ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۶ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۲ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

امام جمعه سابق راور درگذشت   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)