کد خبر: ۳۸۷۷۷
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۳
ارسال به دوستان
ذخیره
دادسرای کرمان با صنوف و رستوران های متخلف برخورد کرد
دادستان عمومی و انقلاب کرمان گفت: در راستای اجرای دستورالعمل های قوه قضائیه و به منظور نظارت دقیق بر نحوه فعالیت واحدهای صنفی و رستوران ها،گشت های امنیت غذایی و بهداشتی کرمان ضمن بازدید از ۲۰ واحد صنفی به سه واحد صنفی تذکر داده، دو واحد را به مدت ۲۴ ساعت غیرفعال و یک واحد را نیز پلمب کردند.

دادسرای کرمان با صنوف و رستوران های متخلف برخورد کرد

دادستان عمومی و انقلاب کرمان گفت: در راستای اجرای دستورالعمل های قوه قضائیه و به منظور نظارت دقیق بر نحوه فعالیت واحدهای صنفی و رستوران ها،گشت های امنیت غذایی و بهداشتی کرمان ضمن بازدید از ۲۰ واحد صنفی به سه واحد صنفی تذکر داده، دو واحد را به مدت ۲۴ ساعت غیرفعال و یک واحد را نیز پلمب کردند.

به گزارش ایرنا، دادخدا سالاری شامگاه دوشنبه در حاشیه بازدید تیم امنیت غذایی دادسرای عمومی و انقلاب کرمان افزود: در این بازدید، تیم های امنیت غذایی دادسرای کرمان، تعدادی از واحدهای صنفی تذکر دریافت کردند و مقرر شد ظرف ۴۸ ساعت نسبت به رفع نقص‌های موجود اقدام کنند و در غیر اینصورت دستورات لازم برای پلمب این واحدها صادر می‌شود.
وی با اشاره به این مطلب که اکثر قریب به اتفاق واحدهای صنفی کرمان مفاد پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند، تاکید کرد: به دلیل دغدغه مردم در رابطه با شیوع بیماری کووید ۱۹ و لزوم رعایت فاصله گذاری اجتماعی، بررسی‌های ابعاد رعایت فاصله گذاری اجتماعی در راستای مقابله با بیماری کرونا به صورت مستمرو سرزده و در قالب بازدیدهای محسوس و غیرمحسوس انجام می‌شود.
وی به راه اندازی هفت تیم عملیاتی در شهر کرمان به منظور انجام گشت های ویژه در قالب کارگروه مبارزه با محتکرین خبر داد و اظهارداشت: این تیم ها با محوریت یکی از قضات دادسرا و نماینده پلیس اماکن، نماینده پلیس اطلاعات ، نماینده پلیس آگاهی ، نماینده اداره کل اطلاعات و نماینده سازمان اطلاعات سپاه، نماینده معاونت غذا و دارو علوم پزشکی و نماینده اداره بهداشت راه اندازی شده اند.
دادستان عمومی و انقلاب کرمان تصریح کرد: در حوزه سلامت و به منظور ارتقای امنیت غذایی و بهداشتی عمومی در راستای اجرای بند ۷دستورات ریاست معظم قوه قضائیه اقداماتی از جمله بررسی و پیگیری وضعیت آب شرب شهر کرمان و الزام محیط زیست استان در خصوص تهیه گزارش جامع و کارشناسی در این خصوص و پیگیری و هم اندیشی در خصوص روند پیگیری قضایی در رابطه فروشگاههای سموم غیر مجاز در شهرستان جنوبی انجام شده است.
سالاری به تعیین شعبه ویژه و ایجاد کارگروه و بازدید از تمامی داروخانه ها و صنوف لوازم پزشکی در راستای صیانت از حقوق عامه نیز اشاره کرد و ادامه داد: بازدید و بازرسی از صنوف فروش تجهیزات پزشکی ، داروخانه ها ، نانوایی ها ، مرغ فروشی ها ، قصابی ها ، مراکز توزیع دارو،مراکز توزیع مواد ضد عفونی ، مراکز عمده فروش مواد خوراکی ، فروشگاه ها با هدف ارتقاء امنیت بهداشتی نظارت برسیستم توزیع مواد شوینده، مواد ضد عفونی ، دارو ، دستکش ، ماسک و رعایت مسائل و پروتکل های بهداشتی در هنگام توزیع نیز در استان کرمان به صورت مستمر انجام شده است.
وی اظهارداشت: دادستانی کرمان همواره بر مبنای پیشگیری از اقداماتی که تهدید علیه بهداشت عمومی محسوب می شود و سلامت مردم را به خطر می اندازد، حرکت کرده و در این مسیر به نحوی اقدام شده که منافذ گریز از قانون برای متخلفین و مجرمینی که تعدد و تکثر قوانین این حوزه و موازی کاری های راه را برای سو استفاده و قانون گریزی آنها هموار کرده، بسته شود.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

احتمال اوج‌گیری دوباره کرونا / شیوع ویروس‌های سرماخوردگی در بین کودکان / مردم بیشتر مراقب باشند

پیروزی تیم فوتسال امید مس کرمان در یک بازی دوستانه/آمادگی فوتسالیست‌های مس برای دور جدید رقابت‌ها

عامل قطع عضو شهروند سیرجانی دستگیر شد

نرخ عوارض آزاد راه های کشور افزایش یافت

قیمت انواع سکه و طلا امروز سه شنبه 16 خرداد 1402

جوشاندن شیر چه مضراتی دارد/ شیر کم چرب بخورید

آسیب‌ها و مشکلات مربوط به حوره حمل و نقل به صورت ویژه پیگیری می‌شود / لزوم جلوگیری از فعالیت خودروهای شخصی مسافربر

صنعت طلا در کرمان مغفول مانده است / اگر هزینه دستمزد ساخت طلا به کرمان منتقل شود 6 هزار شغل ایجاد می‌شود

کنایه سنگین همتی به گشایش ارزی از طریق وام صندوق بین‌المللی پول/ پس صندوق دیگر بخشی از استکبار نیست؟

رگبار و رعد و برق تا روز جمعه در کرمان ادامه دارد / شهروندان در ارتفاعات و مناطق باز قرار نگیرید

پربازدید ها

چربی شکمی یک علامت هشدار دهنده است

رگبار و رعد و برق تا روز جمعه در کرمان ادامه دارد / شهروندان در ارتفاعات و مناطق باز قرار نگیرید

صاعقه در رابر جان مرد 55 ساله را گرفت

اگر فشار خون بالایی دارید، این ۱۰ خوراکی را بخورید

جوشاندن شیر چه مضراتی دارد/ شیر کم چرب بخورید

احتمال اوج‌گیری دوباره کرونا / شیوع ویروس‌های سرماخوردگی در بین کودکان / مردم بیشتر مراقب باشند

آسیب‌ها و مشکلات مربوط به حوره حمل و نقل به صورت ویژه پیگیری می‌شود / لزوم جلوگیری از فعالیت خودروهای شخصی مسافربر

امروز آخرین فرصت انتخاب رشته در کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۲

عامل قطع عضو شهروند سیرجانی دستگیر شد

پر بحث

چرا مرگ زهرا لری حاشیه‌ساز شد/ همه واکنش‌ها به درگذشت عضو پیشین شورای شهر کرمان   (۶ نظر)

جامعه ایران مدت‌ها است که جنبشی است/ مطالبات جامعه تخلیه نشده/ مهندسی فرهنگی از بالا دائم شهروند ناراضی تولید می‌کند/ جامعه ایران از رسانه‌ای به شبکه‌ای تبدیل شده/ باید مردم را تشویق کنیم به راه میانه و احیای حد وسط/ الان یک عده به ما می‌خندند، اما تا ابد نخواهند خندید/یکی از سرمایه‌های ایران دهه هشتادی‌ها هستند / مطالعات نشان می‌دهد در اعتراضات خشونت‌بار همه بازنده هستند   (۴ نظر)

مجازات طلاق صوری فرزندان متوفی به قصد دریافت مستمری چیست؟    (۳ نظر)

موروثی بودن هیات امنا در موسسه مولی الموحدین مطرح نیست/ اگر می‌خواستم با رانت آقای هاشمی مسئولیت بگیرم بعد از انقلاب به جای کار کردن در بم به دفتر ایشان می‌رفتم / کار‌هایی که در قالب موسسه مولی‌الموحدین انجام شد اگر با نگاه تنگ جناحی نگاه نشود از افتخارات کرمان است   (۳ نظر)

باید در یک فضای سیاسی و همراه با گفت‌وگو مسائل را حل کرد/ ظرفیت اصل 27 قانون اساسی باید آزاد شود/ احزاب در همه جای دنیا نقش میانجی را بازی می‌کنند اما در ایران به رسمیت شناخته نمی‌شوند   (۲ نظر)

باز شدن مجدد موضوع تغییر نام فرودگاه کرمان این بار توسط پناهیان+ مخالفت سال گذشته امام جمعه و خانواده سردار سلیمانی با این موضوع   (۲ نظر)

به زودی پلاک سوم بر روی خودروها نصب می‌شود / کار برای سارقان خودرو و مخدوش‌کنندگان پلاک سخت می‌شود   (۲ نظر)

حمله سگ‌های ولگرد موجب مرگ یک زن در رفسنجان شد    (۲ نظر)

صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای کرمان / کاهش شدید دما و بارش برف   (۱ نظر)

۷ منطقه در استان کرمان امروز وارد فاز عملیاتی ساخت مسکن می‌شوند / هرچه زمین در اختیار دستگاه‌هاست باید برای ساخت مسکن واگذار شود / منطقه حاشیه‌نشین شهرک 14 معصوم با 10 هزار جمعیت بلاتکلیف است   (۱ نظر)