کد خبر: ۴۶۶۰۲
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۱
ارسال به دوستان
ذخیره
رئیس اداره حقوقی پلیس راهور فراجا از رنگبندی گواهینامه‌های رانندگی در سه رنگ و رده خبر داد .

رئیس اداره حقوقی پلیس راهور فراجا از رنگبندی گواهینامه‌های رانندگی در سه رنگ و رده خبر داد .

به گزارش ایسنا، سرهنگ محسن صوفی در یک برنامه رادیویی یکی از برنامه‌های در دستور کار پلیس راهور را رنگبندی گواهینامه‌های رانندگی عنوان کرد و بیان داشت: در صورت تصویب و اجرایی شدن این پیشنهاد پلیس راهور، گواهینامه‌های راهنمایی و رانندگی در سه رنگ و رده رنگ‌بندی می‌شود و به تناسب عدم تخلف رانندگان رنگ گواهینامه ارتقاء می‌یابد.

صوفی خاطرنشان کرد: با انجام رنگ‌بندی گواهینامه‌ها و تشویق رانندگان برای ارتقاء به رده و رنگ بالاتر، رانندگان به سمت رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی و عدم تخلف ترغیب می‌شوند.

وی همچنین با بیان اینکه پلیس راهور نقش تصویب کننده در جریمه‌های راهنمایی و رانندگی ندارد و تنها نقش پیشنهاد دهنده دارد، افزود: بر اساس ماده ۲۱ و۲۲ قانون رسیدگی به تخلفات راهنمایی و رانندگی میزان جریمه‌ها به تصویب هیات دولت می‌رسد و هر ۳ سال یکبار امکان تعدیل جریمه‌های راهنمایی و رانندگی وجود دارد که در هفت سال گذشته به دلایل متعدد اعم از مسائل اقتصادی جامعه نرخ جریمه‌ها تغییری نکرده است.

صوفی تصریح کرد: پلیس راهور بنا به وظیفه پیشنهاد دهندگی خود، افزایش میزان جرایم را با تمرکز به تخلف‌های حادثه‌ساز پیشنهاد داده است که باید در هیات وزیران مصوب شود.

رئیس اداره حقوقی پلیس راهور فراجا در ادامه در تشریح برنامه‌های پلیس راهور به منظور استفاده از ظرفیت مردمی در راستای برقراری نظم و امنیت با اشاره به طرح همیاران پلیس گفت: طرح همیاران پلیس یکی از اقدامات شاخص، موفق و اثرگذار پلیس راهنمایی و رانندگی بود و با کمک آموزش و پرورش انجام شد و اجرای این طرح نشان داد که تذکر توسط کودکان خانواده در کاهش تخلفات رانندگی والدین نقش دارد.

صوفی افزود: پلیس راهور به جهت اینکه نیمی از جمعیت کشور بانوان هستند و نقش آموزشی و فرهنگی بسیارخوبی را می‌توانند در مسائل ترافیکی، فرهنگ ترافیک و اصلاح رفتارهای ترافیکی ایفا کنند از دو سال قبل طرح «بانوان فرهنگ یار ترافیک» را با آموزش جامعه هدف در مرحله اول، بانوان شاغل در سازمان‌ها، ادارات، نهادها و موسسات، سازمان‌ها و نهادها آغاز کرده است.

رئیس اداره حقوقی پلیس راهور فراجا در ادامه با تاکید بر اینکه نظم عمومی ملازمه جدی با اجرای قانون دارد و اجرای قانون با رویکردهای صرفا تنبیهی و سلبی انجام نمی‌شود گفت: برای پایدار بودن اقدامات در این مهم باید از رویکردهای پیشگیری و اقناعی استفاده کرد که در این راستا در بخش‌های فرماندهی فراجا دو طیف اقدامات پیشگیرانه اعم از پیشگیری وضعی و پیشگیری اجتماعی ملاحظه می‌شود.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

برای ارائه لیست در انتخابات مجلس، منتظر تصمیم شورای نگهبان هستیم

پیش‌بینی وضعیت هوای استان کرمان طی امروز  

شیوع سوسک سرخرطومی حنایی به نخلستان‌های جنوب نگران کننده است

پیشگیری از پوکی استخوان با این خوراکی خوشمزه

جدیدترین قیمت انواع سکه و طلا در بازار

دستگیری شرور مسلح با ۱۳سلاح غیرمجاز

هشدار دامپزشکی نرماشیر در خصوص بیماری تب برفکی

ریزش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو

مدیرعامل آبفای استان کرمان: طرح آبرسانی به ۶۶۹ روستا در کرمان در حال اجراست

رئیس دادگستری ریگان عنوان کرد: دریافت یک سال حقوق یک کارمند بدون حضور در محل کار

پربازدید ها

پیش‌بینی وضعیت هوای استان کرمان طی امروز  

مدیر دانشگاه علوم پزشکی کرمان: مردم هنوز آگاهی لازم درباره پیشگیری و درمان ایدز را ندارند

توقیف کامیون با 134رأس دام قاچاق در عنبرآباد

معاون اجتماعی دادگستری کرمان: طلاق عاطفی و بیکاری از مهمترین دلایل جدایی زوجین هستند

رئیس کل دادگستری استان کرمان: مدیر بدون برنامه و چشم‌انداز جایگاهی نخواهد داشت

رئیس دادگستری ریگان عنوان کرد: دریافت یک سال حقوق یک کارمند بدون حضور در محل کار

دستگیری شرور مسلح با ۱۳سلاح غیرمجاز

هشدار دامپزشکی نرماشیر در خصوص بیماری تب برفکی

هزینه‌های درمانی بیماران اتیسم در قالب پوشش بیمه‌ای انجام می‌شود

پیشگیری از پوکی استخوان با این خوراکی خوشمزه

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۲ نظر)

موروثی بودن هیات امنا در موسسه مولی الموحدین مطرح نیست   (۸ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۵ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

۷ منطقه در استان کرمان امروز وارد فاز عملیاتی ساخت مسکن می‌شوند / هرچه زمین در اختیار دستگاه‌هاست باید برای ساخت مسکن واگذار شود / منطقه حاشیه‌نشین شهرک 14 معصوم با 10 هزار جمعیت بلاتکلیف است   (۱ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)