کد خبر: ۴۷۴۸۵
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۷
ارسال به دوستان
ذخیره
رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس خاطر نشان کرد: عدم استقبال از غذای رستورانی بعد از شیوع بیماری کرونا آغاز، تورم موجود و افزایش نرخ غذاهای رستورانی موجب کاهش ۲۰ تا ۳۰ درصدی تقاضا شده است.

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس خاطر نشان کرد: عدم استقبال از غذای رستورانی بعد از شیوع بیماری کرونا آغاز، تورم موجود و افزایش نرخ غذاهای رستورانی موجب کاهش ۲۰ تا ۳۰ درصدی تقاضا شده است.

به گزارش ایلنا، علی اصغر میرابراهیمی با اشاره به افزایش نرخ کالاهای اساسی و تاثیر آن بر قیمت غذاهای رستورانی، گفت: تورم موجود در کشور بر قیمت روغن، برنج، رب گوجه فرنگی، انواع ادویه، زعفران و .... تاثیر گذاشته است؛ رستوران‌داران نیز مصرف‌کننده محسوب می‌شوند و باید مواد اولیه پخت را با قیمت بالا  خریداری کنند.

وی در پاسخ به این پرسش که نرخ یک پرس غذا در رستوران‌ها چگونه محاسبه می‌شود؟ تصریح کرد: اتحادیه بر عملکرد واحدهای صنفی نظارت دارد نرخ‌ غذای رستورانی بعد از محاسبه قیمت مواد اولیه (باتوجه به فاکتور روز)، حقوق کارگری، بیمه، مالیات و 20 درصد سود قانونی و ..... به دست می‌آید.

این فعال صنفی ادامه داد: نرخ غذا در واحدهایی که برنج طارم و هاشمی مصرف می‌کنند با نرخ واحدهایی که برنج خارجی استفاده می‌کنند باید متفاوت باشد.

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس با اشاره به افت 20 تا 30 درصدی فروش رستوران‌ها، گفت: عدم استقبال از غذای رستورانی بعد از شیوع بیماری کرونا آغاز، تورم موجود و افزایش نرخ غذاهای رستورانی این کاهش تقاضا را تشدید کرد.

این فعال صنفی با بیان اینکه رستوران‌‌دارانی که با نرخ‌های اقتصادی اقدام به عرضه خوراک می‌کنند از مواد اولیه مرغوب استفاده نمی‌کنند، گفت: با آنالیز ابتدایی قیمت‌ها به  نرخ‌های که برخی واحدهایی صنفی برای غذاهای خود درج می‌کنند نخواهیم رسید چگونه ممکن است که مرغ کیلویی 45 تا 50 هزار تومانی و برنج کیلویی 50 تا 100 هزار تومانی برای طبخ غذا استفاده کرد اما از سوی دیگرقیمت یه پرس غذا حدود 50 تا 60 هزار تومان شود؟ اینجاست که تایید می‌شود این واحدها از مواد اولیه نامرغوب استفاده می‌کنند.

همچنین در این رابطه اسدالله احمدی شهریور رئیس اتحادیه اغذیه فروشان با اشاره به افت فروش در اغذیه‌فروشان، گفت: سردی هوا همواره در میزان فروش تاثیر می‌گذاشت؛ چراکه مردم ساعات کمتری از روز را خارج خانه سپری می‌کنند. همچنین افت قدرت خرید و افزایش نرخ انواع اغذیه باعث شده است که میزان فروش حدود 10 تا 15 درصد افت کند.

وی ادامه داد: نرخ فلافل حدود 35 تا 50 هزار تومان شده است البته برخی واحدها ممکن است در ساندویج سه عدد فلافل و واحد دیگر 5  عدد فلافل بگذارد و این موضوع نرخ ساندویج را تغییر می‌دهد همچنین برندها و کیفیت خوراک در تعیین قیمت فاکتور مهمی محسوب می‌شود.

رئیس اتحادیه اغذیه فروشان در پایان بیان کرد: مواد اولیه از جمله نان فانتزی، انواع سس‌ها، پنیر، سوسیس و کالباس افزایش نرخ داشتند و این افزایش نرخ در قیمت تمام شده واحد صنفی تاثیر می‌گذارد.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

۳۲۶ فقره انشعاب غیر مجاز آب در نرماشیر شناسایی شد

مطالبات گندمکاران استان کرمان تا پایان هفته پرداخت می‌شود

جدیدترین قیمت طلا و سکه در بازار

برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخابات، امروز شنبه ۲۶ خرداد

کلاهبرداری با پیامک جعلی سود سهام عدالت

یک فایده مهم ویتامین D که کمتر درباره‌اش شنیده‌اید

یک پزشک قلابی در بافت دستگیر شد

وزش باد، گرد و غبار و رگبار پراکنده باران در مناطقی از کرمان

توزیع کارت ورود به جلسه آزمون مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی از امروز

استاندار کرمان: پروژه باید هرچه سریع‌تر به نتیجه برسد

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۴ نظر)

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

امام جمعه سابق راور درگذشت   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)

افرادی که کارت سوخت آنها خارج از طرح کدینگ است به شرکت نفت مراجعه کنند   (۱ نظر)

پاییز بی‌باران و خشک در کرمان همچنان ادامه دارد   (۱ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از آئین پرسه شادروان فردوس کاویانی در کرمان   (۱ نظر)

پایان زندگی جوان 35 ساله کرمانی بر اثر سقوط در چاه   (۱ نظر)