کد خبر: ۴۷۵۳۹
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۹
ارسال به دوستان
ذخیره
معاون وزیر بهداشت عنوان کرد؛
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه سه سویه جدید کرونا به نام‌های BQ1 و XBB وBA2 در بیماران اخیر مشاهده شده است، گفت: از امروز پیک جدید کرونا در کشور آغاز شده است و ما از همه بیمارستان‌ها و کادر درمان خواسته‌ایم که در آماده باش باشند چرا که طی ۴ تا ۶ هفته آینده پیک به اوج خود می‌رسد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه سه سویه جدید کرونا به نام‌های BQ1 و XBB وBA2 در بیماران اخیر مشاهده شده است، گفت: از امروز پیک جدید کرونا در کشور آغاز شده است و ما از همه بیمارستان‌ها و کادر درمان خواسته‌ایم که در آماده باش باشند چرا که طی ۴ تا ۶ هفته آینده پیک به اوج خود می‌رسد.

به گزارش ایلنا، حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگوی ویژه خبری اظهار داشت: همکاران ما در وزارت بهداشت از چهارشنبه شب دو سویه جدید دیگر در بین بیماران مشکوک به کووید۱۹ تشخیص دادند بنابراین تعداد سویه‌های جدید کرونا در کشور به سه سویه BQ1 و XBB وBA2 افزایش یافته است. 

وی افزود: وقتی ما سرعت غلبه سویه BA5 را در اروپا را رصد می‌کنیم می‌بینیم که با شیوع سویه BQ1 سرعت انتقال این بیماری افزایش یافته است و کشورهایی همچون فرانسه و آلمان به سرعت درگیر شدند. 

فرشیدی با تاکید بر اینکه قدرت انتقال XBB پنج برابر بیشتر از دلتا است، گفت: باید به سرعت، مرزها رصد شده و بیماران مشکوک شناسایی شود. 

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هشدار داد که با توجه به اینکه از زمان آخرین تزریق واکسن عمومی کرونا زمان زیادی گذشته و جمعیت قابل توجهی از مردم کشورمان نیز دز سوم و چهارم کرونا را تزریق کرده‌اند ظرف یک الی یک و نیم آینده دچار پیک جدید کرونا خواهیم شد. 

وی خاطر نشان کرد: علائم سویه‌های جدید کرونا به ویژه در سویه XBB از حالت کلاسیک تب و سرفه به سمت علائمی همچون درگیری‌های گوارشی، خستگی و سردرد تغییر کرده است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: میزان بستری در سویه‌های جدید کرونا به همان مقداری است که در سویه امیکرون وجود داشت اما هرچه تعداد بیماران بیشتر باشد درصد بستری نیز افزایش می‌یابد.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

هشدار وزارت بهداشت درباره سرطان زا بودن نمک‌های رنگی

انعقاد تفاهمنامه همکاری استانداری کرمان و سازمان اوقاف و امور خیریه با هدف تقویت اقتصاد روستاهای استان

تعطیلی سینماها در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه

پیش بینی هواشناسی از وضعیت هوا در کرمان

قیمت سکه و طلا سه‌شنبه دوم اردیبهشت 1404

مشکل کمبود برق از کمبود آب؛ تولید برق در نیروگاه سد جیرفت ۳۰ درصد کاهش یافت

دستبند پليس بر دستان سارق زورگير تلفن همراه

آمار پرونده‌های مطالبه مهریه در کرمان افزایش یافته است

معاون غذا و داروی علوم پزشکی کرمان: محصولات تراریخته باید برچسب‌گذاری شوند

فرماندار بم: برای سرمایه‌گذاران فرش قرمز پهن می‌کنیم

پربازدید ها

بازرس کل استان کرمان: بزرگترین شجاعت مدیران، پذیرش اشتباهات گذشته است / ضرورت توجه نمایندگان به مسائل کلان استان

زمان امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم اعلام شد

گربه نادر ایرانی دوباره در کرمان رؤیت شد

پیش بینی هواشناسی از وضعیت هوا در کرمان

تاکید دادستان ریگان بر تعیین تکلیف خودروهای توقیفی

رئیس کل دادگستری کرمان: مشکل ترخیص خودروها را پیگیری خواهیم کرد

کارت سوخت خودروهای فاقد بیمه قطع می‌شود

اعلام نرخ ویزیت پزشکان در سال جاری

آمار پرونده‌های مطالبه مهریه در کرمان افزایش یافته است

رسم غلط تيراندازي در جشن‌ها فوت جوان 25 ساله را رقم زد

پر بحث

استاندار آینده کرمان کیست؟   (۱ نظر)

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود   (۱ نظر)

پیش بینی هواشناسی کرمان از وضعیت جوی استان   (۱ نظر)

محمدعلی کریمی رئیس ستاد پزشکیان در استان کرمان شد / نژادحیدری قائم مقام   (۱ نظر)

محمدعلی علومی طنزپرداز و شاهنامه‌پژوه بمی درگذشت   (۱ نظر)

فاجعه انتخابات ۸۴ را تکرار نکنیم/ باید از ظرفیت خاتمی، ناطق‌نوری، عبدالله نوری، روحانی، سیدحسن خمینی و بهزاد نبوی در این انتخابات بهره برد/ نباید از کاندیدای تفرقه‌انگیز حمایت کرد   (۱ نظر)

قطار کرمان خرمشهر برای جابه‌جایی زائران اربعین راه‌اندازی شد   (۱ نظر)

محمدعلی طالبی استاندار کرمان شد   (۱ نظر)

پزشکیان: در پیام‌های شهید سلیمانی بویی از تفرقه وجود نداشت   (۱ نظر)

کشف70 هزار ليتر گازوئيل قاچاق در کرمان   (۱ نظر)