رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان در جلسه هماهنگی راهبران توسعه شهرستان بم که در فرمانداری بم برگزار شد، با اشاره به اینکه در استان برنامهریزی برای تحقق رشد اقتصادی ۷/۷ مبتنی بر اشتغالزایی و متکی بر روشهای دانش بنیان و روشهای جدید علمی صورت بگیرد گفت: برای این رشد اقتصادی به ۹۱ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری نیاز داریم که دولت ۱۴ درصد آن را میتواند تامین کند و مابقی باید توسط بخش خصوصی، تسهیلات بانکی، بورس و سایر منابع دیگر باید تامین شود.
به گزارش طلوع بم، محمدرضا وحیدی رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان افزود: حدود ۲۵ درصد سرمایهگذاری استان از طریق سرمایهگذاری بنگاههای اقتصادی بزرگ در پروژههای اقتصادی مقاومتی نشأت گرفته است که با تعامل بخش خصوصی و دولت ۱۴ هزار میلیارد تومان در استان سرمایهگذاری شده است.
وحیدی در این جلسه عنوان کرد: در سطح استان کرمان ۵۰ درصد مالیات از ۱۰ شرکت و بیش از ۸۰ درصد مالیات استان از ۲۰ شرکت بخش خصوصی و بنگاه اقتصادی بزرگ گرفته میشود.
وی تصریح کرد: بنگاههای اقتصادی و شرکتهای بزرگ اگر فعالیت تحقیق و توسعه در زمینه دانشبنیان و موضوعات فناوری جدید برای تکمیل چرخه تولید یا اقدام نوآورانه انجام دهند معادل هزینههای انجام شده به عنوان مالیات قطعی تلقی میشود.
وی اظهار کرد: اگر بخش خصوصی در اماکن ورزشی، فضاهای آموزشی، خوابگاهها و... سالنهای ورزشی وابسته به آموزش پرورش هزینه کند، به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی تلقی میشوند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان خاطرنشان کرد: سال گذشته ۲۳ معین اقتصادی در سطح استان کرمان حضور داشت که شرکت صنایع خودروسازی کرمان در سطح شهرستانهای شرقی استان ورود کرده و شرکت کرمان موتور در ارزیابی صورت گرفته با کسب امتیاز ۷۹ جزو چهار شرکت برتر معین اقتصادی استان کرمان محسوب شد.
وحیدی تاکید کرد: شرکتهای خودروسازی منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید میتوانند در راستای توسعه شهرستان به جای پرداخت مالیات پروژههای نیمه تمام شهرستان بم را تکمیل کنند.
وی خواستار راه اندازی صندوق توسعه (CBC) توسط شرکتهای خودروسازی شد تا در نتیجه هر چه اعتبار در این صندوق واریز شود به عنوان مالیات در آن سال تلقی میشود.
لازم به ذکر است در پایان این جلسه خودروسازان به ارائه مشکلاتشان پرداختند.