کد خبر: ۵۰۲۷۶
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۵
ارسال به دوستان
ذخیره
معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به اینکه زیرسویه جدید کرونا با نام EG.۵ هنوز به ایران نرسیده است، درعین حال بر لزوم تزریق واکسن آنفلوآنزا پیش از فرارسیدن فصل پاییز تاکید کرد.

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به اینکه زیرسویه جدید کرونا با نام EG.۵ هنوز به ایران نرسیده است، درعین حال بر لزوم تزریق واکسن آنفلوآنزا پیش از فرارسیدن فصل پاییز تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر سعید کریمی در خصوص آخرین اخبار از سویه جدید کرونا که با نام EG.۵ معرفی شده است، گفت: زیرسویه‌های امیکرون بسیار متفاوت هستند و این زیرسویه هم از همان خانواده است که از نظر میزان کشندگی و بستری چندان تفاوتی با سویه‌های قبلی ندارد، ولی مدت ابتلا در این زیرسویه بیشتر است.

وی افزود: این زیرسویه هنوز در ایران گزارش نشده است و فعلا جزو مشکلات ما نیست. نمونه‌گیری از مراکز به صورت خوشه‌ای و طبق پروتکل‌های علمی انجام می‌شود و به محض اینکه منطقه‌ای روند افزایشی داشته باشد، رسیدگی و نمونه‌گیری افزایش می‌یابد.

کریمی با بیان اینکه علائم در زیرسویه EG.۵ نیز مانند امیکرون است،‌ اظهار کرد: تب، علائم تنفسی، سرفه، تنگی نفس و علائم گوارشی در کسانی که سنین پایین‌تری دارند از علائم این زیرسویه است.

وی تاکید کرد: از آنجایی که ما احتمال بروز آنفلوآنزا در فصل پاییز را هم در پیش داریم، توصیه اکید ما به افرادی که در گروه پرخطر قرار دارند و بیماری زمینه‌ای دارند یا مسن هستند این است که از اوایل شهریور ماه اقدام به تزریق واکسن آنفلوآنزا کنند. بهتر است تا زمانی که وارد امواج آنفلوآنزا نشده‌ایم واکسیناسیون انجام شود که در فصل پاییز و زمستان ایمن باشیم.

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: از طرفی طبق دستورالعمل قبلی اگر ۶ ماه از تزریق واکسن کرونای قبلی افراد گذشته است باید برای تزریق واکسن کرونا هم اقدام کنند.

وی با اشاره به اهمیت استفاده از ماسک در اماکن تجمعی، بیان کرد: به طور کلی در هر مکانی که تهویه وجود نداشته باشد و افراد احتمال بدهند که ممکن است ویروس سرایت کند، بهتر است از ماسک استفاده کنند.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

متقاضیان خودروهای وارداتی بخوانند/ 3 روز مهلت برای ثبت‌نام

پیش بینی برداشت بیش از 30 هزار تن فلفل از گلخانه‌های جنوب کرمان

معجون بسیار خوب برای سرماخوردگی

لاله زار با دمای ۴ درجه زیر صفر خنک‌ترین نقطه کرمان

قیمت طلا، سکه و ارز دوشنبه 13 آذر 1402

عنوان سومی دختر کرمانی در مسابقات انتخابی تیم ملی باکمان

وزارت بهداشت: تعداد دانش‌آموزانی که سیگار و قلیان مصرف می‌کنند رو به افزایش است

رسم غلط تیراندازی در مراسم عروسی جان یک نفر را گرفت

معاون آموزش و پرورش استان کرمان تاکید کرد:  لزوم شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل

رئیس کل دادگستری استان کرمان: 101  عنوان تخلف و جرم انتخاباتی در قانون پیش‌بینی شده است

پربازدید ها

پیش‌بینی وضعیت هوای استان کرمان طی امروز  

دستگیری شرور مسلح با ۱۳سلاح غیرمجاز

هشدار دامپزشکی نرماشیر در خصوص بیماری تب برفکی

رئیس دادگستری ریگان عنوان کرد: دریافت یک سال حقوق یک کارمند بدون حضور در محل کار

مدیر دانشگاه علوم پزشکی کرمان: مردم هنوز آگاهی لازم درباره پیشگیری و درمان ایدز را ندارند

توقیف کامیون با 134رأس دام قاچاق در عنبرآباد

پیشگیری از پوکی استخوان با این خوراکی خوشمزه

رئیس کل دادگستری استان کرمان: مدیر بدون برنامه و چشم‌انداز جایگاهی نخواهد داشت

معاون اجتماعی دادگستری کرمان: طلاق عاطفی و بیکاری از مهمترین دلایل جدایی زوجین هستند

معجون بسیار خوب برای سرماخوردگی

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۲ نظر)

موروثی بودن هیات امنا در موسسه مولی الموحدین مطرح نیست   (۸ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۵ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

۷ منطقه در استان کرمان امروز وارد فاز عملیاتی ساخت مسکن می‌شوند / هرچه زمین در اختیار دستگاه‌هاست باید برای ساخت مسکن واگذار شود / منطقه حاشیه‌نشین شهرک 14 معصوم با 10 هزار جمعیت بلاتکلیف است   (۱ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)