کد خبر: ۵۱۰۳۰
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۷
ارسال به دوستان
ذخیره
استاندار کرمان:
استاندار کرمان، راه‌اندازی کتابخانه‌های محلی را با هدف تقویت فضاهای مطالعاتی و توسعه فرهنگی به ویژه مناطق محروم و حاشیه شهرها، موثر دانست.

استاندار کرمان، راه‌اندازی کتابخانه‌های محلی را با هدف تقویت فضاهای مطالعاتی و توسعه فرهنگی به ویژه مناطق محروم و حاشیه شهرها، موثر دانست.

به گزارش گفتارنو به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، محمدمهدی فداکار در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان عنوان کرد: فعالیت‌های فرهنگی و ایجاد فرهنگسراها در مناطق می‌تواند موجب گسترش فرهنگ کتابخوانی در این مناطق و تا حدودی کاهش آسیب‌های اجتماعی شود.

استاندار کرمان، راه‌اندازی کتابخانه‌های محلی را با هدف تقویت فضاهای مطالعاتی و توسعه فرهنگی به ویژه مناطق محروم و حاشیه شهرها، موثر دانست.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمان نیز از اوضاع رو به بهبود شاخص کتابخانه‌ها سخن گفت و افزود: بیش از یک میلیون جلد کتاب در 6 ماهه اخیر در استان به امانت رفته است و در جشنواره ملی کتابخانی رضوی با 80 هزار شرکت کننده براساس کد ملی، رتبه اول کشوری را کسب کردیم.

احمد وفایی گفت: طرح اهدای کتاب با نیت حاج قاسم در کتابخانه‌های عمومی به طور ویژه ادامه‌ دارد و حدود 20 هزار جلد کتاب به کتابخانه‌های استان اهدا شده است، علاوه بر اینکه حدود 800 میلیون تومان جلب نظر خیرین را در حوزه تجهیزات و خرید کتاب برای کتابخانه‌های استان داشته‌ایم.

وی عنوان کرد: توانستیم برای کتابخانه‌های تازه تاسیس در جازموریان، خَبر، ریگان و همچنین اولین کتابخانه سیار رفسنجان نیرو جذب کنیم.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمان افزود: کتابخانه سیار رفسنجان، اولین کتابخانه سیار در استان کرمان است که خودرو، نیروی انسانی و تجهیزات آن آماده شد و منطقه کشکوئیه، نوق و انار را پوشش می‌دهد.

در این جلسه گزارشی از روند فعالیت‌های 6 ماهه کتابخانه‌های عمومی در استان و شهرستان‌ها ارائه شد.

پیگیری مشکلات زمین کتابخانه ملی و همچنین کتابخانه جیرفت و کتابخانه شهرک شهید باهنر از جمله مباحث مهم مطرح شده در این جلسه بود.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

دستگیری یک زن به اتهام سرقت خودرو در جیرفت

جدیدترین قیمت طلا، سکه و ارز در بازار

سرعت و سبقت عامل اصلی تصادفات؛ خلوت بودن معابر سبب عدم رعایت سرعت مجاز نشود

ثبت هزینه‌ انتخاباتی نامزد‌های مجلس در سامانه مالی

افتتاح خانه خلاق صنایع دستی شهر کرمان؛ خانه‌های خلاق، پلی به‌سوی رونق اقتصاد

استاندار کرمان: مهمترین مشکل استان تامین آب است

اگر آهن بدنتان کم است این خوراکی‌ها را بخورید

آخرین قیمت خودرو در بازار

آیا وزیر کشور بدون درک آنچه در جامعه می‌گذرد چنین سخنی را مطرح کرده است

کیهان: انتخابات اسفند پرشور خواهد بود؛ اصلاح طلبان اگر نیایند سرشان بی کلاه می ماند

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۲ نظر)

موروثی بودن هیات امنا در موسسه مولی الموحدین مطرح نیست   (۸ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۵ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۱ نظر)

۷ منطقه در استان کرمان امروز وارد فاز عملیاتی ساخت مسکن می‌شوند / هرچه زمین در اختیار دستگاه‌هاست باید برای ساخت مسکن واگذار شود / منطقه حاشیه‌نشین شهرک 14 معصوم با 10 هزار جمعیت بلاتکلیف است   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)