معاون گردشگری استان کرمان با اشاره به وجود حدود ۵ هزار و ۶۰۰ روستا در استان، گفت: از این تعداد ۱۰ روستا به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شده است.
به گزارش تسنیم، محمدحسین تجلی با بیان اینکه گردشگری روستایی تحت تاثیر منابع فرهنگی، طبیعی، تاریخی، نواحی روستایی به عنوان یک کالا فرهنگی گردشگری قابل عرضه است، اظهار داشت: روستاها یکی از مقاصد مهم گردشگری بهشمار میآیند و به دلیل جذابیتهای خاصی که دارند سالانه علاقهمندان و مسافران زیادی را به خود جذب میکنند.
وی با بیان اینکه ایجاد گردشگری روستایی باعث ثبات در اشتغال، پویایی در تجارت و برابری درآمد بین ساکنان مناطق شهری و روستایی میشود، گفت: این صنعت بکر ظرفیتهای زیادی دارد و میتواند برای کسب درآمد، اشتغالزایی و ایجاد تغییرات مثبت در درآمد روستاییان اثرگذار باشد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با اشاره به وجود حدود 5 هزار و 600 روستا در استان کرمان، بیان کرد: از این تعداد به طور رسمی 10 روستا به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شده است.
وی ادامه داد: روستاهای بندر هنزا، میمند، سکنج، دهبکری، خبر، طرز، ده لولو، دلفارد، بیدخون و سیرچ 10 روستای هدف گردشگری استان کرمان است که از بین این روستاها دهبکری تبدیل به شهر شده است.
تجلی بیان کرد: مواردی چون رویش گیاهان دارویی یا صنعتی، جاذبههای کوهستانی و جنگلی، میراث تاریخی، وجود امامزادهها و میراث باستانی از جمله ملاکهای انتخاب یک روستا به عنوان روستای هدف گردشگری است.
وی افزود: البته تعداد زیادی از روستاهای استان نیز به طور رسمی روستای هدف گردشگری نیستند، اما سالانه تعداد زیادی مسافر و گردشگر برای بهرهمندی از جاذبههای آنها به این روستاها سفر میکنند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با بیان اینکه مهمترین عاملی که باعث رونق گردشگری روستاها میشود، وجود زیرساختها است، گفت: برای توسعه گردشگری روستاها باید زیرساختهای لازم گسترش پیدا کرده و مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه ایجاد بومگردیها از جمله مواردی است که باید در روستاها مورد توجه قرار گیرد، افزود: مردمی که به این مناطق میروند انتظار دارند در مناطق روستایی مکانهایی وجود داشته که در آنجا از غذای محلی استفاده کنند.
تجلی افزود: وجود مکانهای برای استراحت شبانه، جاده دسترسی مناسب، اماکن رفاهی و بهداشتی و وجود مکانهایی برای کمپینگ و آلاچیقهای مناسب برای استفاده مردم باعث گسترش گردشگری روستایی میشود.
بزرگترین و شیک ترین بومگردی در منطقه گوغر ساخته شده
که گردشگران زیادی رو جذب میکنه واقعا جای تاسفه