چند روز مانده به سال نو دادخدا سالاری دادستان کرمان در راس هیئت عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی کرمان سرزده به آشپزخانه تعدادی از هتلهای کرمان رفت و وضعیت بهداشتی این مراکز را مورد ارزیابی قرار داد.
به گزارش کفتارنو تنها چند روز به آغاز سال نو و حضور گردشگران نوروزی در استان کرمان مانده است و به همین علت دادخدا سالاری دادستان کرمان در راس هیئت عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی کرمان به صورت سرزده به آشپزخانه تعدادی از هتلهای شهر کرمان رفت تا از نزدیک در جریان وضعیت بهداشتی این مجموعهها قرار گیرد.
بهمنماه سال جاری تیمی ویژه در دادسرای کرمان بهمنظور حفظ امنیت غذایی مردم تشکیل شد تا حفظ امنیت غذایی و تغذیه مردم از اولویتهای دادستانی کرمان باشد.
این در حالیست که هیئت عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی کرمان از بهمنماه تاکنون هفت مورد بازدید از اغذیهفروِشیها، رستورانها، هتلها و تالارهای پذیرایی شهر کرمان را داشته است.
اما دادخدا سالاری دادستان کرمان در هفتمین بازدید هیئت عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی کرمان حضور داشت و از نزدیک پشتصحنه آشپزخانه تعدادی از هتلهای کرمان را مورد بازدید قرار داد.
هیئت عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی کرمان ابتدا به یکی از هتلهای پرآوازه شهر کرمان رفتند و آشپزخانه این مرکز اقامتی را مورد بازدید قرار دادند.
کارکنان آشپزخانه این هتل مشغول شستوشوی کف آشپزخانه و ظروف بودند و از روپوش و کلاه مناسب هم استفاده کرده بودند.
همچنین سردخانه، انبار و محل نگهداری ظروف این هتل هم مورد بازدید هیئت عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی کرمان قرار گرفت.
مدیر این هتل در حالی که بخشهای مختلف آشپزخانه این مجموعه اقامتی را به دادستان کرمان و هیئت همراه نشان میداد، اظهار داشت: همیشه در آستانه سال در هتل خانهتکانی میکنیم تا به بهترین نحو از مهمانان نوروزی پذیرایی کنیم.
هیئت عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی کرمان همچنین به سراغ یکی دیگر از هتلهای معروف شهر کرمان رفتند و در حالی که کارکنان آشپزخانه این هتل در حال طبخ نهار بودند، از نزدیک روند فعالیت آنها را رصد کردند.
این آشپزخانه هم از وضعیت بهداشتی مطلوبی برخوردار است و فقط تذکری در مورد نحوه نگهداری گوشتهای موجود در سردخانه به مسئول این هتل داده میشود.
مسئول این هتل فعال در کرمان با بیان اینکه ما از همه افراد رغبت بیشتری برای رعایت بهداشت در آشپزخانه هتل داریم، از آمادگی این مرکز اقامتی برای پذیرایی از مهمانان نوروزی خبر داد.
اما هیئت عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی کرمان به یکی از رستورانهای عرضه غذای ایرانی در یکی از خیابانهای بالای شهر کرمان هم رفتند که یک بار دیگر هم مورد بازدید قرار گرفته بود.
بنا به گفته علی سیدی معاون دادستان کرمان تذکراتی که طی بازدیدهای گذشته به مدیر این رستوران داده شده بود مورد توجه قرار گرفته است و وضعیت این مجموعه بهبود مطلوبی را نشان میدهد.
همچنین مدیر این رستورانها به تاثیر فعالیت هیئت عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی کرمان اشاره کرد و اظهار داشت: ما سیستم آشپزخانه رستوران را با توجه به تذکرات اعضای هیئت عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی کرمان تغییر دادهایم، چرخ گوشت جدیدی را خریداری کردهایم و ظروف استیل هم خریداری شده است.
دادستان عمومی و انقلاب کرمان در حاشیه بازدید هیئت عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی کرمان از آشپزخانه هتلهای کرمان به جمع خبرنگاران آمد و اظهار داشت: همان طور که در گذشته به همشهریان قول داده بودیم در زمینه تامین امنیت غذایی مردم تلاش میکنیم و بر عرضه مواد غذایی نظارت داریم.
دادخدا سالاری ادامه داد: تاکنون هیئت عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی کرمان 48 مورد بازدید از رستورانها و فروشگاههای عرضه مواد غذایی داشته است.
وی با قدردانی از تلاش اعضای هیئت عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی کرمان خاطرنشان کرد: روند عرضه مواد غذایی در رستورانها و اغذیهفروشیهای کرمان مطلوب است.
دادستان کرمان عنوان کرد: به طور قطع مراکز عرضه مواد غذایی که بهداشت را رعایت نکنند مورد اعمال قانون قرار میگیرند و برای آنها تشکیل پرونده میدهیم و حتی ممکن است این مراکز پلمب شوند.
سالاری تصریح کرد: بازدیدهای سرزده هیئت عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی کرمان تاثیر مطلوبی بر کیفیت خدماترسانی مراکز عرضه مواد غذایی در شهر کرمان داشته است و وضعیت این مجموعهها نسبت به گذشته بهتر شده است.
وی خاطرنشان کرد: مجموعههایی که غذای با کیفیت را به دست مردم میرسانند هم به طور قطع مورد تشویق و حمایت قرار میگیرند.
بازرسیهای هیئت عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی کرمان ادامه مییابد و به مدت زمان خاصی محدود نمیشود.