محمد حسین عزیزی متخصص تغذیه در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛در خصوص فواید میوه "کرنبری" اظهار داشت :این میوه قادر است عفونت مخصوص معده (هلیو باکتری) را درمان کند که عدم درمان به موقع عفونت HBP (هلیو باکتری) موجب بروز سرطان معده می شود .
عزیزی در رابطه با هلیوباکتری معده اظهار کرد:گاهی این عفونت به علت سرعت بالای رشد و انتقال، هر چند سال یک بار شخص معالجه شده را دوباره بیمار می کند .دردهای طولانی مدت،سوزش و ترش کردن که شباهت زیادی با زخم معده دارد از علایم آلوده بودن به هلیو باکتری است و با آزمایش خون تشخیص داده می شود.
وی ادامه داد: پروآنتوسیانیدین موجود در کرنبری عامل از بین بردن HBP در معده است.و در آینده ای نزدیک به دارویی موثر برای پیشگیری از عفونت ها و درمان سرطان تبدیل می شود.
عزیزی تصریح کرد:کرنبری سرشار از ويتامين C، فلاونوئيدها، اسيدسيتريک و بنزوئيک اسيد است و مصرف آب این میوه می تواند به سلامت مغز،سیستم ایمنی و قلب-عروق (بهبود گردش خون در بدن)کمک کند.
وی اذعان داشت: تاننهای فشرده موجود در کرنبری از اکسیداسیون کلسترول جلوگیری کرده و در نتیجه بدن را دربرابر گرفتگی رگ ها محافظت می کند،کرنبری برای بیمارانی که از بیماری آسم رنج می برند نیز موثر است.