کد خبر: ۲۲۱۷۶
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۸
ارسال به دوستان
ذخیره
معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: اگر کسی مردم را به امور غیرواقعی امیدوار و از این طریق مال یا چیزی را تحصیل کند از مصادیق کلاهبرداری محسوب می‌شود.
معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: اگر کسی مردم را به امور غیرواقعی امیدوار و از این طریق مال یا چیزی را تحصیل کند از مصادیق کلاهبرداری محسوب می‌شود.

حسینعلی امیری: کسب رای با امیدوارکردن مردم به امور غیرواقعی کلاهبرداری است
معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: اگر کسی مردم را به امور غیرواقعی امیدوار و از این طریق مال یا چیزی را تحصیل کند از مصادیق کلاهبرداری محسوب می‌شود.

به گزارش جماران، حسینعلی امیری  درباره حکم خرید رأی در قانون انتخابات گفت: در قانون انتخابات فصلی به نام جرائم و تخلفات وجود دارد. آنجا موارد تخلف و جرم مشخص است و این موارد دارای ضمانت های اجرایی، نظارتی و کیفری است.

وی خرید رأی در انتخابات را طبق قانون از جرائم خواند و گفت: قانونگذار برای جرم خرید رأی در انتخابات ضمانت کیفری در نظر گرفته است. بنابراین شورای نگهبان هنگام رسیدگی به صحت نتیجه انتخابات این مسئله را درباره کسانی که رأی بخرند، ترتیب اثر خواهد داد.

عضو هیأت اجرایی مرکزی انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم یادآور شد: خرید رأی فرق نمی کند نقد باشد یا نسیه، خرید رأی در هر صورت جرم تلقی می شود و حکم کیفری دارد.

وی در پاسخ به این سئوال که ارائه وعده‎هایی همچون پرداخت 250 هزار تومان به بیکاران بالای 18 سال و افزایش سه برابری یارانه نقدی که مستلزم قانون مصوب مجلس است مصداق خرید نسیه رأی محسوب می شود یا نه؟، گفت: این طور نیست که دست رئیس جمهور باز و مجاز باشد بدون تصویب قانون و مجوز مجلس وجوهی را پرداخت کند. پرداخت هر گونه وجه باید به موجب قانون و مصوبه مجلس شورای اسلامی که به تأیید شورای نگهبان برسد، انجام شود.

معاون پارلمانی رئیس جمهور اظهار کرد: آنچه که بدون مصوبه و پشتوانه قانونی و حقوقی گفته می شود قابل تأمل است؛ چون امکان دارد مجلس شورای اسلامی با اجرایی شدن این وعده ها موافقت نکند. بنابراین بیان وعده های اینچنینی اشکال دارد؛ ضمن آنکه از جهت قانون جزا اگر کسی مردم را به امور غیرواقعی امیدوار کند و از این طریق مال یا چیزی را تحصیل کند از مصادیق کلاهبرداری محسوب می شود.

وی ادامه داد: خرید رأی چه به شکل کهنه و قدیمی و چه به شکل مدرن که امیدوار کردن مردم به امور غیرواقعی است از جهت قانونی اشکال دارد و کلاهبرداری محسوب می شود.

عضو اسبق شورای نگهبان درباره امکان چند برابر کردن یارانه نقدی گفت: اینها بحث های کارشناسی است، بعضی از اقتصاددانان کشور به این مسائل پاسخ دادند. زمانی ما می توانیم یارانه ها را سه برابر کنیم که نرخ رشد اقتصادی کشور 26 درصد باشد. رسیدن به این عدد کار بسیار سخت و دشواری است و به همین راحتی محقق نمی شود. 

بنابراین به نظر می رسد این موضوع از پشتوانه کارشناسی و اقتصادی لازم برخوردار نیست. ضمن آنکه دولت یازدهم در همین سال های اخیر به اقشار آسیب پذیر و مستضعف که تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی قرار داشتند توجه کرده است و حتی سه برابر اعتبار برای کمک به آنها درنظر گرفته و کمکش را اجرایی کرده است.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

کرمان بهترین نقطه کشور برای تولید انرژی خورشیدی

استخدام نيروي پليس در شمار زيادي از رشته‌هاي دانشگاهي

آغاز پخش سریال تلویزیونی بدل از جمعه

این سرطان دیگر یک بیماری سالمندان نیست / افزایش سرطان روده بزرگ در کودکان و نوجوانان

وقوع ناپایداری‌های جوی در نقاط مختلف استان کرمان

فراهم شدن امکان پرداخت مالیات در ۱۵ قسط

با گذشت اولیای دم  جوان جازموریانی از قصاص رهایی یافت

تعطیلی «پنجشنبه‌ها» تصویب نشد

نظارت چندانی بر عملکرد باشگاه‌ها وجود ندارد

آغاز ثبت‌نام آزمون ورودی مدارس فرهنگ در کرمان از امروز

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۴ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۶ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۲ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

امام جمعه سابق راور درگذشت   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)

بشنوید| نوحه خون گلوی حسین با صدای مداح کرمانی   (۱ نظر)