کد خبر: ۳۶۳۲۷
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۹
ارسال به دوستان
ذخیره
حجت الاسلام حمید بامری با بیان این مطلب که زندگی مردم در رودبار جنوب و زهکلوت وابسته به کشاورزی و دامداری است که متأسفانه به این دو ناحیه خسارت بسیار جدی وارد شده است، تصریح کرد: در این زمینه مردم نگرانی‌های جدی دارند از طرف دیگر هرچند مسئولان اقداماتی را انجام داده‌اند اما انتظار عموم مردم از مسئولان امر به خصوص مقامات ارشد استان کرمان این است که متناسب با شرایط منطقه که وضعیتی بحرانی دارد، اقدامات سریع و ضربتی انجام شود.

امام جمعه زهکلوت گفت: انتظار عموم مردم از مسئولان ارشد استان کرمان این است که متناسب با شرایط منطقه که وضعیتی بحرانی دارد، اقدامات سریع و ضربتی انجام شود.

حجت الاسلام حمید بامری ضمن تشکر و قدردانی از تمامی گروه‌ها، سازمان‌ها و مسئولان برای اقدامات اولیه و اضطراری پس از وقوع سیل، اظهار کرد: یکسری اقدامات و فعالیت‌های کوتاه مدت در شرایط بحرانی منطقه همانند اسکان موقت، تأمین نیازهای اولیه، شستشو و ضدعفونی کردن منازل انجام شد که جای تشکر دارد اما در مرحله دوم جبران خسارت‌های ناشی از سیل است.

وی با بیان این مطلب که زندگی مردم در رودبار جنوب و زهکلوت وابسته به کشاورزی و دامداری است که متأسفانه به این دو ناحیه خسارت بسیار جدی وارد شده است، تصریح کرد: در این زمینه مردم نگرانی‌های جدی دارند از طرف دیگر هرچند مسئولان اقداماتی را انجام داده‌اند اما انتظار عموم مردم از مسئولان امر به خصوص مقامات ارشد استان کرمان این است که متناسب با شرایط منطقه که وضعیتی بحرانی دارد، اقدامات سریع و ضربتی انجام شود.

امام جمعه زهکلوت با اشاره به اینکه مردم انتظار دارند مسئولان در هر مرحله گزارش فعالیت‌های خود را در اختیار آنها قرار دهند، بیان داشت: متأسفانه منطقه زهکلوت و جازموریان جزو مناطق محروم کشور است که با رخ دادن این سیل وضعیت وخیم‌تر شده است و چنانچه اقدامات فوری برای جبران خسارت انجام نشود و کشاورزی و دامداری احیا نشود، طبیعتاً آسیب‌ها و ناهنجاری‌ها بیشتر می‌شود.

وی با بیان این مطلب که طبق گفته‌های مسئولان برآوردها انجام شده و گزارش پس از ارسال به معاونت عمرانی استانداری و وزارت کشور اما هنوز اقدام عملی انجام نشده است، اظهار کرد: یکی دیگر از معضلات موجود در منطقه این است که پس از تلف شدن تعدادی از دام‌ها، احشام زنده واکسیناسیون نشده‌اند که این امر می‌تواند باعث ایجاد مشکلات بهداشتی شود.

حجت الاسلام بامری با اشاره به اینکه یکی از مشکلات منطقه چاه‌های کشاورزی است که باید هرچه زودتر احیا شوند، افزود: گاهی اوقات مردم حتی محل رجوع مشکلات خود را نمی‌دانند چراکه به اداره جات مختلف ارجاع داده می‌شوند لذا انتظار می‌رود مسئولان به صورت جدی و ضربتی وارد عمل شده و مردم این تغییرات را به صورت ملموس احساس کنند.

منبع: مهر
برچسب ها: زهکلوت ، سیلاب
آخرین اخبار

انسداد 10 راه روستایی در بم و آبگرفتگی برخی از منازل روستایی

جدیدترین قیمت طلا، سکه و ارز در بازار

کشف مواد مخدر و سلاح جنگي از قاچاقچیان مواد مخدر در ریگان

روستای چاه‌غلامعلی زرند مسدود شد  

رفع ۱۶ نقطه حادثه‌خیز و اجرای پل عابر پیاده در پنج نقطه حادثه‌خیز شهر کرمان

پیش‌بینی هواشناسی از وضعیت هوای کرمان طی امروز و فردا / روند افزایش دما از روز یکشنبه

نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۳ نیمه مرداد اعلام می‌شود

سیل و بارندگی  ۱۳۳ میلیارد تومان به بخش کشاورزی عنبرآباد خسارت وارد کرد

باند سازمان يافته قاچاق سوخت در کرمان منهدم شد

رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب کرمانی در نوبت اول کنکور

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۴ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۶ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۲ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

امام جمعه سابق راور درگذشت   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)