کد خبر: ۴۱۰۷۸
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۰
ارسال به دوستان
ذخیره
یک فوق تخصص اسم و آلرژی درباره تغذیه کودکان مبتلا به آسم گفت: برخی رژیم های سختی به کودکان می دهند در حالی که بیشترین مشکل با آلرژن های استنشاقی است تا خوراکی؛ ما در دورانی که علائم حاد است یکسری توصیه های خاص داریم که پرهیز از موارد خاص است که محرک هستند مثل ادویه، فست فود، کنسروجات و یکسری میوه ها مانند خربزه که موادی مانند هیستامین در بدن آزاد می کند و زمانی که علائم بیماری تشدید شود ممنوعیت می دهیم از این مواد استفاده نکنند.
شباهت علائم آسم و کرونا/ توصیه های غذایی برای کودکان مبتلا به آسم

یک فوق تخصص اسم و آلرژی درباره تغذیه کودکان مبتلا به آسم گفت: برخی رژیم های سختی به کودکان می دهند در حالی که بیشترین مشکل با آلرژن های استنشاقی است تا خوراکی؛ ما در دورانی که علائم حاد است یکسری توصیه های خاص داریم که پرهیز از موارد خاص است که محرک هستند مثل ادویه، فست فود، کنسروجات و یکسری میوه ها مانند خربزه که موادی مانند هیستامین در بدن آزاد می کند و زمانی که علائم بیماری تشدید شود ممنوعیت می دهیم از این مواد استفاده نکنند.‌

به گزارش ایسنا؛ یک فوق تخصص اسم و آلرژی درباره تغذیه کودکان مبتلا به آسم گفت: برخی رژیم‌های سختی به کودکان می‌دهند در حالی که بیشترین مشکل با آلرژن‌های استنشاقی است تا خوراکی؛ ما در دورانی که علائم حاد است یکسری توصیه‌های خاص داریم که پرهیز از موارد خاص است که محرک هستند مثل ادویه، فست فود، کنسروجات و یکسری میوه‌ها مانند خربزه که موادی مانند هیستامین در بدن آزاد می‌کند و زمانی که علائم بیماری تشدید شود ممنوعیت می‌دهیم از این مواد استفاده نکنند.
دکتر"ساره سادات ابراهیمی" در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: آسم بیماری مزمن راه‌های هوایی است و یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مزمن دوره کودکی به حساب می‌آید.
وی افزود: شیوع آسم در دنیا خیلی زیاد است و حدود ۴۰۰ میلیون نفر در دنیا به آسم مبتلا هستند و در نقاط مختلف این شیوع متفاوت است؛ در ایران نیز در مناطق مختلف بین پنج تا ۱۵ درصد و در برخی مناطق تهران تا ۳۰ درصد آسم شیوع دارد.
ابراهیمی تصریح کرد: شیوع آسم بستگی به نوع آب و هوا، آلودگی‌های شیمیایی محیط و ... دارد و در دنیا نقاطی داریم که از هر پنج نفر یک نفر آسم دارد.
وی بیان کرد: شایع‌ترین علائم آسم سرفه‌های خشک و خس خس سینه در دوران کودکی است و سرفه‌ها در روز با محرک‌های محیطی مثل گرد و خاک، فعالیت کردن و گریه کردن بیشتر تحریک شود و شب‌ها نیز سرفه‌ها در ساعات سه تا چهار صبح بیشتر است.
این فوق تخصص آسم و آلرژی با اشاره به اینکه ممکن است بچه‌ها احساس تنگی نفس و تنفس مشکل را نتوانند بیان کنند، گفت: استفاده از درمان و پاسخ دهی به درمان، راهنمایی برای پزشک است تا بداند با چه نوع درگیری مواجه است.
وی درباره شباهت علائم آسم و کرونا اظهار کرد: از شایع‌ترین علائم کرونا تب است که تا حدود ۹۰ درصد مبتلایان کرونا تب را تجربه می‌کنند و این علامت تفاوت آسم و کروناست.
ابراهیی تصریح کرد: اگر کودک از قبل علائم آسم داشته و اکنون تب دارد، ممکن است فقط تشدید آسم قبلی نباشد و خستگی و علائم گوارشی نیز در بیماران کرونایی مشاهده می‌شود لذا اگر کودک علائم جدیدی پیدا کرد که مطابق با علائم قبلی نیست، باید مراقب باشند و به پزشک مراجعه و بررسی شوند. هرچند ممکن است بچه‌ها کرونا را بدون علامت طی بکنند، اما ناقل هستند.
وی با بیان اینکه فاکتور‌های محیطی در کنار فاکتور‌های ژنتیکی از جمله وراثت ... می‌توانند در بروز آسم موثر باشند، افزود: آسم والدین یکی از ریسک فاکتور‌هایی است که موجب ابتلای کودک به این بیماری می‌شود.
این فوق تخصص آسم و آلرژی بیان کرد: سیر بیماری آسم در کودکان دو نوع است؛ یک دسته دوره‌های تکرارشونده خس خس سینه دارند و در مواجهه با عفونت‌های ویروسی با خس خس مواجه شده و با درمان خوب شده و تا سنین قبل از مدرسه بهبوبد پیدا می‌کنند و دسته دیگر آسم مزمن و کسانی هستند که زمینه آلرژی را دارند و احتمال اینکه آسم آن‌ها تا سنین نوجوانی و بزرگسالی ادامه داشته باشد، وجود دارد.
وی درباره درمان آسم و برخی دارو‌های مصرفی اظهار کرد: اسپری ها، کورتن را به صورت استنشاقی به ریه می‌رسانند و درصد جذب آن در خون بسیار نادر است و اگر کودک اسپری را استفاده نکند و بیماری پیشرفت کرده و دچار حمله شدید شود، مجبور هستیم دارو را به صورت خوراکی و تزریقی بدهیم. پس تا جایی که می‌شود به ویژه در دوره کرونا باید دارو‌ها مرتبا استفاده و بیماری کنترل شود.
ابراهیمی با اشاره به اینکه جنسیت پسر یکی از ریسک فاکتور‌های آسم و پایداری بیماری تا سنین بالاتر است، تصریح کرد: برای کم کردن واکشن‌های تنفسی در محیط منزل توصیه می‌شود هفته‌ای یک بار ملحفه‌ها تعویض و با آب داغ بیش از ۵۵ درجه شست و شو شود و اگر قالی پرز زیادی دارد، جمع شود و موکت‌ها نیز هفته‌ای یک بار با جاروبرقی جارو شود و روی آن یک ملافه نخی بیندازند که تا حد زیادی آلرژن‌ها را از محیط دور می‌کند.
وی درباره تزریق واکسن کرونا در بیمارانی که آسم و آلرژی دارند، بیان کرد: بیمارانی که کورتن استفاده می‌کنند به دلیل مبتلا بودن به بیماری خاص زمینه‌ای است لذا باید واکسن کرونا تزریق کنند و افرادی که آلرژی دارند نیز منعی برای واکسن کرونا ندارند.
این فوق تخصص آسم و آلرژیبا اشاره به اینکه فعلا واکسیناسیون برای کودکان تائید نشده، گفت: به افرادی که آلرژی دارند، توصیه می‌شود که در مرکز درمانی واکسینه شوند و تا نیم ساعت بعد در مرکز بمانند که اگر علائمی بروز کرد، درمان شوند.
وی درباره تغذیه کودکان مبتلا به آسم اظهار کرد: برخی رژیم‌های سختی به کودکان می‌دهند در حالی که بیشترین مشکل با آلرژن‌های استنشاقی است تا خوراکی؛ ما در دورانی که علائم حاد است یکسری توصیه‌های خاص داریم که پرهیز از موارد خاص است که محرک هستند مثل ادویه، فست فود، کنسروجات و یکسری میوه‌ها مانند خربزه که موادی مانند هیستامین در بدن آزاد می‌کند و زمانی که علائم بیماری تشدید شود ممنوعیت می‌دهیم از این مواد استفاده نکنند.
ابراهیمی درباره ورزش کردن کودکان مبتلا به آسم بیان کرد: توصیه ما برای آسمی‌ها ممنوعیت ورزش نیست و باید درمان خوب و کامل باشد تا بیماری کنترل شود و تنها موردی که توصیه به رعایت داریم این است در هوای سرد و خشک فعالیت بدنی نداشته باشند و با توجه به شرایط کنونی، با ماسک ورزش نکنند.
وی تصریح کر: ما با درمان‌ها جلوی عوارض و آسیب دیدن ریه را می‌گیریم و آسم کودکان با سیر طبیعی خودش خوب می‌شود و اگر قرار باشد پایدار باشد، پایدار می‌ماند.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

انسداد 10 راه روستایی در بم و آبگرفتگی برخی از منازل روستایی

جدیدترین قیمت طلا، سکه و ارز در بازار

کشف مواد مخدر و سلاح جنگي از قاچاقچیان مواد مخدر در ریگان

روستای چاه‌غلامعلی زرند مسدود شد  

رفع ۱۶ نقطه حادثه‌خیز و اجرای پل عابر پیاده در پنج نقطه حادثه‌خیز شهر کرمان

پیش‌بینی هواشناسی از وضعیت هوای کرمان طی امروز و فردا / روند افزایش دما از روز یکشنبه

نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۳ نیمه مرداد اعلام می‌شود

سیل و بارندگی  ۱۳۳ میلیارد تومان به بخش کشاورزی عنبرآباد خسارت وارد کرد

باند سازمان يافته قاچاق سوخت در کرمان منهدم شد

رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب کرمانی در نوبت اول کنکور

پربازدید ها

پیش بینی هواشناسی از رعد و برق و بارش باران در مناطقی از کرمان

روستای چاه‌غلامعلی زرند مسدود شد  

نجات دو کودک گرفتار در سیلاب زرند

پیش‌بینی هواشناسی از وضعیت هوای کرمان طی امروز و فردا / روند افزایش دما از روز یکشنبه

کشف مواد مخدر و سلاح جنگي از قاچاقچیان مواد مخدر در ریگان

عدم توجه به جلو علت 53 درصد از تصادفات برون شهری

افزایش خطر ابتلا به سرطان با تغذیه بد

مدیر شبکه بهداشت رودبار جنوب: اجرای طرح واکسیناسیون نوبت صفر الزامی است

مدارس شهرستان زرند در روز چهارشنبه تعطیل شد / نیروهای شهرداری در آماده‌باش

تصمیمات مدیران نباید عرضه سوخت را برای مردم سخت کند / کمبود و شلوغی جایگاه‌های عرضه سوخت گاز به هیچ وجه قابل قبول نیست

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۴ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۶ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۲ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

امام جمعه سابق راور درگذشت   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)