کد خبر: ۴۳۸۹
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۵
ارسال به دوستان
ذخیره
یک متخصص طب کار با اشاره به اینکه اگر افراد در ساعت کاری از کافئین استفاده می‌کنند، باید در قسمت انتهایی شیفت مصرف آن را متوقف کنند، اظهار کرد: استفاده از داروهای خواب‌آور در صورتی که اختلال خواب فرد ناشی از شیفت کاری باشد به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.
یک متخصص طب کار با اشاره به اینکه اگر افراد در ساعت کاری از کافئین استفاده می‌کنند، باید در قسمت انتهایی شیفت مصرف آن را متوقف کنند، اظهار کرد: استفاده از داروهای خواب‌آور در صورتی که اختلال خواب فرد ناشی از شیفت کاری باشد به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

دکتر سوسن صالح‌پور در گفت‌وگو با ایسنا- منطقه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اینکه اگر افراد در به خواب رفتن و در طول مدت زمان خواب دچار مشکل باشند، ممکن است به اختلال خواب مبتلا شده باشند، گفت: این افراد ممکن است زودتر از حد معلول از خواب بیدار شوند یا در بیدار شدن از خواب دچار مشکل باشند، اما استفاده از روشنایی مصنوعی در زمان بیداری ساعات‌های شب، می‌تواند یک برای برنامه جدید موثر برای تنظیم بدن در جهت پیشگیری از ابتلا به اختلال خواب باشد.

این متخصص طب کار تصریح کرد: به افراد توصیه می شود که در طول روز جهت خواب اتاق را تاریک و خنک نگه دارند و در موارد خاص نیز می‌توانند از ملاتونین جهت تسهیل خواب استفاده کنند.

صالح‌پور با اشاره به اینکه استفاده از داروهای خواب ‌آور در صورتی که اختلال خواب فرد ناشی از شیفت کاری باشد به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود، افزود: افراد باید تلاش کنند شیفت ثابتی داشته باشند تا فرصت کافی تطابق با برنامه جدید برای بدن فراهم شود.

وی با تاکید بر اینکه افرادی که دارای شیفت‌های چرخشی هستند، می‌توانند از سرپرست خود بخواهند تغییر شیفت‌های آن‌ها رو به جلو باشد، به طوری که ساعت شروع شیفت بعدی دیرتر از ساعت پایان شیفت قبلی باشد، اظهار کرد: به عنوان مثال اگر آن ها دارای یک شیفت صبح هستند باید پس از طی شدن فاصله بین دو شیفت، شیفت بعدی خود را در هنگام عصر انتخاب کنند و توصیه می‌شود که در این زمان از شیفت شب استفاده نکنند.

این متخصص طب کار، خاطرنشان کرد: افراد در صورت امکان می‌توانند در طول مدت شیفت شب، استراحت 20 تا 30 دقیقه‌ای برای یک خواب کوتاه داشته باشند. این کار به افزایش هوشیاری آن‌ها در طول مدت شیفت بسیار کمک می‌کند.

وی با اشاره به اینکه اگر افراد در ساعت کاری از کافئین برای حفظ بیداری استفاده می‌کنند، باید در قسمت انتهایی شیفت مصرف آن را متوقف کنند تا در خواب بعد از شیفت آن‌ها اختلال ایجاد نشود، یادآورشد: آن‌ها می‌توانند با افراد منزل در خصوص نیاز به استراحت و خواب در ساعت‌های حضور در منزل صحبت کنند و فعالیت‌های خانوادگی و اجتماعی خود را طوری تنظیم کنند که از خواب کافی بهره‌مند شوند.

صالح‌پور در پایان بیان کرد: بهتر است اگر در آینده قرار است تغییری در شیفت کاری افراد ایجاد شود‌، آن‌ها از این تغییر مطلع باشند تا تلاش کنند که با تغییر ساعت‌های خواب و بیداری، بدن خود را با شیفت جدید تطبیق دهند.
برچسب ها: اختلال خواب
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

پیش‌بینی هواشناسی از وضعیت آب و هوای کرمان

زنگ خطر بروز کبد چرب در جامعه؛ داروی فیبرینوژن بیماران پیوند کبد موجود نیست

آفت برگخوار پاییزه در مزارع گندم کنترل شد

پیام تسلیت محمدعلی کریمی در پی درگذشت محمدعلی علومی

توقیف73 خودروی شوتی حامل سوخت قاچاق در کرمان

رهایی جوان کهنوجی از چنگال آدم ربایان

آغاز ثبت‌نام الکترونیکیِ کلاس‌اولی‌ها از امروز / ثبت‌نام هفتم و دهمی‌ها بعد از اعلام نتایج امتحانی انجام می‌شود

تشکیل کمیته جلوگیری از طغیان سرخک در رفسنجان با مشاهده سومین مبتلا به این بیماری

رفع تنش آبی ۳۹۸ روستای استان با افتتاح 20 حلقه چاه آب

جمعه ۲۱ اردیبهشت آخرین مهلت استفاده از کالابرگ الکترونیکی

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۴ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۶ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۲ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

امام جمعه سابق راور درگذشت   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)

بشنوید| نوحه خون گلوی حسین با صدای مداح کرمانی   (۱ نظر)