کد خبر: ۴۶۴۶۵
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۸
ارسال به دوستان
ذخیره
برای اولین بار در استان کرمان؛
مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان کرمان از برگزاری جشن ملی انار در روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ ۱۴ و ۱۵ مهرماه در دهستان دهسرد شهرستان ارزوییه خبر داد.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان کرمان از برگزاری جشن ملی انار در روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ ۱۴ و ۱۵ مهرماه در دهستان دهسرد شهرستان ارزوییه خبر داد.

به گزارش ایسنا، فریدون فعالی در تشریح جزییات این خبر اظهار کرد: در این جشن علاوه بر عرضه محصولات باغی و طبیعی، صنایع‌دستی و هنرهای سنتی این روستا نیز در قالب نمایشگاه به معرض نمایش و فروش گذاشته می‌شود.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان کرمان افزود: این جشن در باغی به مساحت هزار و ۷۰۰ مترمربع برگزار و از همه علاقمندان دعوت می‌شود در این جشن حضور داشته باشند.

او با اشاره به اینکه این جشن برای اولین بار در سطح استان کرمان برپا می‌شود بیان کرد: برگزاری جشنواره‌ مذکور اثرات مثبت و بازتاب‌های مطلوبی برای کل استان و به‌ ویژه منطقه ارزوییه به لحاظ معرفی پتانسیل‌های این منطقه دارد.

فعالی ادامه داد: این جشن اقدامی موثر برای جذب هم استانی‌ها و همچنین مردم استان‌های همجوار همچون بندرعباس به سوی منطقه ارزوییه خواهد بود.

او تاکید کرد: امیدواریم این جشن در سال‌های آینده ادامه داشته باشد و علاقمندان بتوانند از طریق تورهای گردشگری در این جشن شرکت کنند.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان کرمان تامین امنیت و نظم مراسم را بحث مهمی در برگزاری جشنواره‌ها دانست و عنوان کرد: خوشبختانه این موضوع با همکاری دستگاه‌های مرتبط همچون فرمانداری، بخشداری، جهاد کشاورزی و... پیگیری شده است.

فعالی با اشاره به اینکه این مراسم راس ساعت ۱۰ روز پنجشنبه مورخ ۱۴ مهرماه با حضور مسئولان استانی آغاز شده و به مدت دو روز میزبان علاقمندان خواهد بود خاطرنشان کرد: با توجه به داشته‌های گردشگری هر منطقه، جشنواره‌های مختلفی در سطح استان کرمان برگزار شده که خوشبختانه با استقبال خوبی مواجه می‌شود.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

تیراندازی در مراسم عروسی منجر به مرگ یک زن میانسال شد

توقیف 3 خودرو حامل 3 تن چوب درخت پسته در راور

شماره تلفن‌های ضروری برای مسافران نوروزی اعلام شد

ورود چک‌های ۲۰۰ هزار تومانی برای نخستین بار به بازار

رعایت مسائل دامپزشکی و رساندن مرغ سالم به مردم

هواشناسی هشدار زرد صادر کرد / آغاز سال نو با بارش باران و وزش باد در کرمان

 125 کشته و 2895 مصدوم فقط در 3 روز

کلاهبرداری با ترفند فروش تجهیزات پزشکی

مشکل زمین برای نهضت ملی مسکن در کرمان برطرف شد / لزوم پیگیری ادارات برای تامین‌ اعتبار مصوبات سفر هیئت دولت

از آغاز طرح نوروزی هیچ تصادف فوتی در کرمان گزارش نشده است / استقرار موکب‌های جاده‌ای در محورهای پر تردد استان

پر بحث

چرا مرگ زهرا لری حاشیه‌ساز شد/ همه واکنش‌ها به درگذشت عضو پیشین شورای شهر کرمان   (۶ نظر)

جامعه ایران مدت‌ها است که جنبشی است/ مطالبات جامعه تخلیه نشده/ مهندسی فرهنگی از بالا دائم شهروند ناراضی تولید می‌کند/ جامعه ایران از رسانه‌ای به شبکه‌ای تبدیل شده/ باید مردم را تشویق کنیم به راه میانه و احیای حد وسط/ الان یک عده به ما می‌خندند، اما تا ابد نخواهند خندید/یکی از سرمایه‌های ایران دهه هشتادی‌ها هستند / مطالعات نشان می‌دهد در اعتراضات خشونت‌بار همه بازنده هستند   (۴ نظر)

مجازات طلاق صوری فرزندان متوفی به قصد دریافت مستمری چیست؟    (۳ نظر)

انتقاد تند همتی از تصویب طرح صیانت، «طبقاتی سازی اینترنت و محدودسازی حداکثری‌اش»   (۳ نظر)

برجام پایان یافته است/ در بحث اقتصاد و در زیربنا دولت عملکرد مناسبی داشته است   (۲ نظر)

باید در یک فضای سیاسی و همراه با گفت‌وگو مسائل را حل کرد/ ظرفیت اصل 27 قانون اساسی باید آزاد شود/ احزاب در همه جای دنیا نقش میانجی را بازی می‌کنند اما در ایران به رسمیت شناخته نمی‌شوند   (۲ نظر)

باز شدن مجدد موضوع تغییر نام فرودگاه کرمان این بار توسط پناهیان+ مخالفت سال گذشته امام جمعه و خانواده سردار سلیمانی با این موضوع   (۲ نظر)

به زودی پلاک سوم بر روی خودروها نصب می‌شود / کار برای سارقان خودرو و مخدوش‌کنندگان پلاک سخت می‌شود   (۲ نظر)

حمله سگ‌های ولگرد موجب مرگ یک زن در رفسنجان شد    (۲ نظر)

صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای کرمان / کاهش شدید دما و بارش برف   (۱ نظر)