کد خبر: ۴۷۵۷۱
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۸
ارسال به دوستان
ذخیره
رئیس قوه قضاییه دستور داد:
رئیس قوه قضائیه امروز 12 دی ماه در بازدید از پارکینگ مرکزی خودروهای توقیف یا ضبط شده پرونده‌های مواد مخدر کرمان به رئیس کل دادگستری استان کرمان برای ایجاد کارگروهی مرکب از نمایندگان استانداری، ستاد مبارزه با مواد مخدر و دادگستری برای تعیین تکلیف وسایل نقلیه‌ای که در پارکینگ مرکزی پرونده‌های مواد مخدر در کرمان نگهداری می‌شوند، دستور داد.

رئیس قوه قضائیه امروز 12 دی ماه در بازدید از پارکینگ مرکزی خودروهای توقیف یا ضبط شده پرونده‌های مواد مخدر کرمان به رئیس کل دادگستری استان کرمان برای ایجاد کارگروهی مرکب از نمایندگان استانداری، ستاد مبارزه با مواد مخدر و دادگستری برای تعیین تکلیف وسایل نقلیه‌ای که در پارکینگ مرکزی پرونده‌های مواد مخدر در کرمان نگهداری می‌شوند، دستور داد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای اظهار کرد: باید در این کارگروه به صورت دقیق بررسی شود چند درصد از خودروهای مرتبط با پرونده‌های مواد مخدر که در پارکینگ مرکزی کرمان نگهداری می‌شوند، توقیفی و چند درصد مصادره‌ای هستند.

وی افزود: لازم است مشخص شود درمورد چند خودرو حکم صادر شده اما این احکام به اطلاع ستاد مبارزه با مواد مخدر و پارکینگ نگهداری‌کننده از این خودروها نرسیده است.

محسنی اژه ای با بیان اینکه باید بررسی شود که در خصوص چند مورد از وسایل نقلیه‌ای که در پارکینگ‌ مرکزی کرمان نگهداری می‌شوند، حکم قضایی قطعی صادر نشده است؟ گفت: چرا یک خودرو باید برای ۱۳ سال در یک پارکینگ بماند و تعیین تکلیف نشود؟

 رئیس قوه قضائیه با اشاره به نگهداری ۱۳۵ دستگاه خودروی سنگین در پارکینگ مرکزی خودروهای توقیف یا ضبط شده پرونده‌های مواد مخدر در کرمان، افزود: در حالی که امروز در بنادر کشور احتیاج زیادی به خودروهای سنگین جهت حمل کالاهای مختلف وجود دارد، نباید ۱۳۵ دستگاه خودرو سنگین در پارکینگ‌ ستاد مبارزه با مواد مخدر کرمان وجود داشته باشند؛ عدم تعیین تکلیف سریع برای این خودروها موجب می‌شود که آنها نیز زیر باد و باران و آفتاب، مستهلک شوند و آسیب ببینند.

وی تصریح کرد: عمده مشکلات و مسائلی که در پارکینگ مرکزی خودروهای توقیف یا ضبط شده پرونده‌های مواد مخدر کرمان وجود دارد، مشکلات اجرایی است و ارتباطی به قانون ندارد. دادگستری استان کرمان موظف است از سه روز دیگر روند اقدامات انجام‌شده در کارگروه تعیین تکلیف خودروهای توقیف یا ضبط شده در پارکینگ مرکزی کرمان را به صورت گام به گام گزارش کند.

بنابراین گزارش، طبق گفته مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر، در این پارکینگ 2296 دستگاه وسیله نقلیه نگهداری می‌شوند که ۸۵ درصد آنها توقیفی بوده و روند به مزایده گذاشتن ۳۷۸ خودروی مصادره‌ای نیز در حال انجام است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

مشمولان اردیبهشت ۱۴۰۴ به سربازی فراخوانده شدند

ثبت‌احوال از طراحی نسل جدید کارت ملی خبر داد؛ صدور الکترونیکی شناسنامه

رهایی قاتل نادم از چوبه دار در شهرستان بم

«ناریا» از امشب جایگزین «پایتخت» می‌شود

قیمت جدید طلا و سکه شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴

بیماری خاموشی که با تشخیص زودهنگام کنترل می شود

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود

مدیران پاسخ منفی به سرمایه‌گذاران ندهند / همه منابع باید برای توسعه سرمایه‌گذاری در استان بسیج شود

رئیس کل دادگستری استان کرمان: ورود سرمایه‌ها به عرصه دلالی موجب خدشه به اقتصاد کشور می‌شود

ده مصدوم در برخورد اتوبوس با کامیون در کرمان

پربازدید ها

از رسیدگی به پرونده اختلاس و پولشویی تا پرونده واژگونی اتوبوس ها در کرمان

سن سنجش سلامت کودکان کاهش یافت

بالغ بر هفت هزار مترمربع از اراضی ملی بم به بیت‌المال بازگردانده شد

هوای ناسالم و غلظت غبار در نیمه جنوبی کرمان تداوم دارد

کامیون حامل 22 هزار ليتر گاز مايع در رودبارجنوب توقیف شد

با یک لیوان از این نوشیدنی ۱۳ درصد نزدیک‌تر به دیابت می شوید!

مشمولان اردیبهشت ۱۴۰۴ به سربازی فراخوانده شدند

رئیس کل دادگستری استان کرمان: ورود سرمایه‌ها به عرصه دلالی موجب خدشه به اقتصاد کشور می‌شود

ده مصدوم در برخورد اتوبوس با کامیون در کرمان

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود

پر بحث

استاندار آینده کرمان کیست؟   (۱ نظر)

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود   (۱ نظر)

پیش بینی هواشناسی کرمان از وضعیت جوی استان   (۱ نظر)

محمدعلی کریمی رئیس ستاد پزشکیان در استان کرمان شد / نژادحیدری قائم مقام   (۱ نظر)

محمدعلی علومی طنزپرداز و شاهنامه‌پژوه بمی درگذشت   (۱ نظر)

فاجعه انتخابات ۸۴ را تکرار نکنیم/ باید از ظرفیت خاتمی، ناطق‌نوری، عبدالله نوری، روحانی، سیدحسن خمینی و بهزاد نبوی در این انتخابات بهره برد/ نباید از کاندیدای تفرقه‌انگیز حمایت کرد   (۱ نظر)

محمدعلی طالبی استاندار کرمان شد   (۱ نظر)

قطار کرمان خرمشهر برای جابه‌جایی زائران اربعین راه‌اندازی شد   (۱ نظر)

پزشکیان: در پیام‌های شهید سلیمانی بویی از تفرقه وجود نداشت   (۱ نظر)

کشف70 هزار ليتر گازوئيل قاچاق در کرمان   (۱ نظر)