کد خبر: ۴۷۶۱۸
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
ارسال به دوستان
ذخیره
حجت الاسلام علیرضا پناهیان روحانی که برای شرکت و سخنرانی در مراسم بزرگداشت سالگرد حاج قاسم سلیمانی به کرمان سفر کرده بود خواستار تغییر نام فرودگاه کرمان از آیت الله هاشمی رفسنجانی شد. سخنان پناهیان در حالی مطرح می‌شود که سال گذشته و در پی طرح این موضوع در برخی محافل سیاسی فرمانده وقت سپاه ثارالله استان اعلام کرد که امام جمعه، سپاه و خانواده سردار سلیمانی با موضوع تغییر نام فرودگاه کرمان مخالف هستند.

حجت الاسلام علیرضا پناهیان روحانی که برای شرکت و سخنرانی در مراسم بزرگداشت سالگرد حاج قاسم سلیمانی به کرمان سفر کرده بود خواستار تغییر نام فرودگاه کرمان از آیت الله هاشمی رفسنجانی شد. سخنان پناهیان در حالی مطرح می‌شود که سال گذشته و در پی طرح این موضوع در برخی محافل سیاسی فرمانده وقت سپاه ثارالله استان اعلام کرد که امام جمعه، سپاه و خانواده سردار سلیمانی با موضوع تغییر نام فرودگاه کرمان مخالف هستند.
به گزارش گفتارنو و براساس خبری که راه آرمان منتشر کرده پناهیان گفته است: خیلی از وقت‌ها که به کرمان آمده‌ام شاهد مسافرینی از سراسر جهان به کرمان بودم از این رو چه شایسته است که نام فرودگاه این شهر به نام این سردار شهید باشد چرا که این نام باید در این شهر بدرخشد و اگر این شهر به نام مقاومت است فرودگاه این شهر نیز باید به چنین نامی مزین شود.

باز شدن مجدد موضوع تغییر نام فرودگاه کرمان این بار توسط پناهیان+ مخالفت سال گذشته امام جمعه و خانواده سردار سلیمانی با این موضوع

نسخه چاپی خبر منتشر شده در سایت راه آرمان

وی ادامه داده است: موقعیت و یادمان های دیگر برای سایر شخصیت‌های انقلابی فراهم است اما این کرمان دوست داشتنیِ سردار است، بگذارید به نام او مزین شود.
موضوع تغییر نام فرودگاه کرمان برای اولین بار سال گذشته در برخی محافل سیاسی مطرح شد و پس از علنی شدن آن باعث موضع‌گیری شدید فرمانده وقت سپاه ثارالله استان کرمان شده بود.
فرمانده وقت سپاه ثارالله استان کرمان در خصوص پیشنهاد برخی گروه ها برای تغییر نام فرودگاه کرمان از آیت الله هاشمی رفسنجانی به شهید سلیمانی گفته بود: طی روزهای اخیر موضوع نابجای تغییر نام فرودگاه کرمان مطرح شد که من در اینجا به صراحت اعلام می کنم نظر سپاه پاسداران تغییر نام فرودگاه کرمان نیست زیرا ما متولی امور حاج قاسم هستیم.
به گزارش گفتارنو، سردار حسین معروفی در مراسم معارفه شهردار کرمان اضافه کرده بود: حتی نظر شورای سیاست‌گذاری و ترویج مکتب حاج قاسم که امام جمعه کرمان ریاست آن را بر عهده دارند و همچنین خانواده شهید حاج قاسم سلیمانی بر تغییر نام فرودگاه نیست.
فرمانده سابق سپاه ثارالله استان کرمان ادامه داد: نباید چنین نظراتی مطرح شود زیرا شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی یک اندیشه بزرگ انقلاب محسوب می‌شود و نباید نام ایشان را کوچک کنیم ضمن این که ما و خانواده ایشان دنبال چنین چیزهایی نیستیم.
سردار معروفی اظهار داشت: دختر ایشان زینب خانم با بنده تماس گرفتند و خواستند این مسائل در جایی مطرح نشود لذا ما به دنبال ترویج یک مکتب که برگرفته از مکتب اهل بیت، عاشورا و امامین انقلاب و برای مصونیت‌افزایی به جامعه هستیم.

نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۶ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۷
0
1
به این میگن بخل آقای پناهیان. این اسمش هرچی باشه انقلابی گری نیست. نکنید این کارها را به اسم اسلام.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۳
0
1
بابا اینها دیگه کین. پناهیان خجالت بکش حاجی از خودت
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

آتش سوزی در روستای دولت آباد زرند خسارت سنگینی به همراه داشت

ورود بیش از ۲ میلیون مسافر نوروزی به استان کرمان

کشف ۱۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در کرمان

مخترع تلفن همراه: حتما باید چند نفر زیر ماشین بروند تا این همه به گوشی‌های موبایل زل نزنید؟

محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافکیی جاده‌های استان در تعطیلات پایانی نوروز

اولین اهدای عضو در سال ۱۴۰۲ / اهدای عضو یکی از اعضای کادر درمان جیرفت

دکتر سید جلال مهدوی پزشک متخصص و خیر کرمانی درگذشت+ پیام تسلیت بنیاد خیریه دانشگاه باهنر

افزایش موارد کرونا در بازگشت مسافران نوروزی / تاکید بر استفاده از ماسک

589 نفر در تصادفات نوروزی 1402 جان خود را از دست دادند

دولت هیچ برنامه‌ای در خصوص آزادسازی قیمت نان ندارد / کاملا با سهمیه‌بندی نان برای مردم مخالف هستیم

پر بحث

چرا مرگ زهرا لری حاشیه‌ساز شد/ همه واکنش‌ها به درگذشت عضو پیشین شورای شهر کرمان   (۶ نظر)

جامعه ایران مدت‌ها است که جنبشی است/ مطالبات جامعه تخلیه نشده/ مهندسی فرهنگی از بالا دائم شهروند ناراضی تولید می‌کند/ جامعه ایران از رسانه‌ای به شبکه‌ای تبدیل شده/ باید مردم را تشویق کنیم به راه میانه و احیای حد وسط/ الان یک عده به ما می‌خندند، اما تا ابد نخواهند خندید/یکی از سرمایه‌های ایران دهه هشتادی‌ها هستند / مطالعات نشان می‌دهد در اعتراضات خشونت‌بار همه بازنده هستند   (۴ نظر)

مجازات طلاق صوری فرزندان متوفی به قصد دریافت مستمری چیست؟    (۳ نظر)

انتقاد تند همتی از تصویب طرح صیانت، «طبقاتی سازی اینترنت و محدودسازی حداکثری‌اش»   (۳ نظر)

برجام پایان یافته است/ در بحث اقتصاد و در زیربنا دولت عملکرد مناسبی داشته است   (۲ نظر)

باید در یک فضای سیاسی و همراه با گفت‌وگو مسائل را حل کرد/ ظرفیت اصل 27 قانون اساسی باید آزاد شود/ احزاب در همه جای دنیا نقش میانجی را بازی می‌کنند اما در ایران به رسمیت شناخته نمی‌شوند   (۲ نظر)

باز شدن مجدد موضوع تغییر نام فرودگاه کرمان این بار توسط پناهیان+ مخالفت سال گذشته امام جمعه و خانواده سردار سلیمانی با این موضوع   (۲ نظر)

به زودی پلاک سوم بر روی خودروها نصب می‌شود / کار برای سارقان خودرو و مخدوش‌کنندگان پلاک سخت می‌شود   (۲ نظر)

حمله سگ‌های ولگرد موجب مرگ یک زن در رفسنجان شد    (۲ نظر)

صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای کرمان / کاهش شدید دما و بارش برف   (۱ نظر)