کد خبر: ۴۷۷۸۹
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۴
ارسال به دوستان
ذخیره
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه امیدوارم بتوانیم نتایج اولیه آزمون را تا نیمه نخست اسفندماه اعلام کنیم، اظهارداشت: امروز حدود ۵۵۰ هزار نفر در دو آزمون گروه تجربی و گروه زبان‌های خارجی در دو نوبت صبح و عصر کنکور خود را برگزار می‌کنند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه امیدوارم بتوانیم نتایج اولیه آزمون را تا نیمه نخست اسفندماه اعلام کنیم، اظهارداشت: امروز حدود ۵۵۰ هزار نفر در دو آزمون گروه تجربی و گروه زبان‌های خارجی در دو نوبت صبح و عصر کنکور خود را برگزار می‌کنند.

به گزارش ایسنا، عبدالرسول پورعباس گفت: نمراتی که در نیمه اول اسفندماه اعلام می‌شود نمره خام داوطلبان است؛ هنگامی که سوابق تحصیلی از سوی آموزش و پرورش اعلام شود نمره کل داوطلبان به اطلاع آنها می‌رسد. نمره کل داوطلبان، نمره تراز شده است که شامل ۴۰ درصد سوابق تحصیلی و ۶۰ درصد نمره کنکور داوطلب است.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور ادامه داد: به نظر می‌رسد، اغلب داوطلبان به صورت آزمایشی در آزمون نوبت اول کنکور ۱۴۰۲ شرکت کرده‌اند که این موضوع برای ارزیابی وضعیت فرد قلمداد می‌شود. سازمان سنجش از داوطلبان می‌خواهد که هر دو نوبت آزمون را جدی بگیرند چرا که این احتمال وجود دارد که داوطلبان بخواهند در نوبت اول به نتیجه خوب دست یابند.

وی با اشاره به این‌که سوابق تحصیلی داوطلبان در کنکور ۴۰ درصد تاثیر مستقیم دارد، ادامه داد: برخی از داوطلبانی که از سوابق تحصیلی برخوردار بودند در دی‌ماه فرصت داشتند که برای ترمیم سوابق تحصیلی خود اقدام کنند اما اگر داوطلبان از سوابق تحصیلی برخوردار نیستند باید در بازار برای خود سابقه ایجاد کنند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: اغلب داوطلبان به صورت آزمایشی در این آزمون شرکت می‌کنند و تمرکز خود را روی آزمون تیرماه سال آینده می‌گذارند. تمام افرادی که در این آزمون شرکت کرده‌اند می‌توانند در آزمون تیرماه شرکت کنند.

وی صبح امروز در بازدید از حوزه امتحانی نوبت اول کنکور سراسری ۱۴۰۲ در دانشگاه علامه طباطبائی، در مورد برگزاری نوبت اول کنکور سال ۱۴۰۲ گفت: نخستین کنکور زمستانی از صبح امروز در حال برگزاری است و موضوع گرمایش سالن‌های برگزاری آزمون در کانون توجه قرار گرفته است.

پورعباس درباره امنیت برگزاری نوبت اول آزمون سال ۱۴۰۲ گفت: همه دستگاه‌های اجرایی کشور برای برگزاری کنکور به پای کار آمده‌اند سه شبکه بزرگ عمده در ارتباط با مساله تقلب در کنکور کشف شدند. سازمان سنجش کشور برای نخستین بار طی همکاری با پلیس فتا، وزارت اطلاعات، ضابطین قضایی و قضات کشیک موفق به کشف یک شبکه تقلب در شهر گرگان شد و یکی دیگر از این شبکه‌های بزرگ تقلب در یکی از شهرستان‌های کشور کشف شد.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره شبکه‌های کشف شده در تهران توضیح داد: در جریان رصد پلیس فتا ۸۳۷ شبکه اینترنتی مجرمانه کشف شدند که ۵۴ نفر متهمان عضو این سایت‌ها از شهرهای اقماری استان تهران بودند. بررسی‌ها نشان می‌دهد این شبکه‌ها پوشش کشوری داشتند و محل استقرار آنها در شهرهایی مثل گرگان و تهران بود.

پورعباس اضافه کرد: دستگاه‌های زیادی از این افراد کشف و ضبط شد.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

مشمولان اردیبهشت ۱۴۰۴ به سربازی فراخوانده شدند

ثبت‌احوال از طراحی نسل جدید کارت ملی خبر داد؛ صدور الکترونیکی شناسنامه

رهایی قاتل نادم از چوبه دار در شهرستان بم

«ناریا» از امشب جایگزین «پایتخت» می‌شود

قیمت جدید طلا و سکه شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴

بیماری خاموشی که با تشخیص زودهنگام کنترل می شود

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود

مدیران پاسخ منفی به سرمایه‌گذاران ندهند / همه منابع باید برای توسعه سرمایه‌گذاری در استان بسیج شود

رئیس کل دادگستری استان کرمان: ورود سرمایه‌ها به عرصه دلالی موجب خدشه به اقتصاد کشور می‌شود

ده مصدوم در برخورد اتوبوس با کامیون در کرمان

پربازدید ها

از رسیدگی به پرونده اختلاس و پولشویی تا پرونده واژگونی اتوبوس ها در کرمان

سن سنجش سلامت کودکان کاهش یافت

بالغ بر هفت هزار مترمربع از اراضی ملی بم به بیت‌المال بازگردانده شد

هوای ناسالم و غلظت غبار در نیمه جنوبی کرمان تداوم دارد

کامیون حامل 22 هزار ليتر گاز مايع در رودبارجنوب توقیف شد

با یک لیوان از این نوشیدنی ۱۳ درصد نزدیک‌تر به دیابت می شوید!

مشمولان اردیبهشت ۱۴۰۴ به سربازی فراخوانده شدند

رئیس کل دادگستری استان کرمان: ورود سرمایه‌ها به عرصه دلالی موجب خدشه به اقتصاد کشور می‌شود

ده مصدوم در برخورد اتوبوس با کامیون در کرمان

راهپیمایی مردم کرمان در حمایت از مردم مظلوم غزه

پر بحث

استاندار آینده کرمان کیست؟   (۱ نظر)

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود   (۱ نظر)

پیش بینی هواشناسی کرمان از وضعیت جوی استان   (۱ نظر)

محمدعلی کریمی رئیس ستاد پزشکیان در استان کرمان شد / نژادحیدری قائم مقام   (۱ نظر)

محمدعلی علومی طنزپرداز و شاهنامه‌پژوه بمی درگذشت   (۱ نظر)

فاجعه انتخابات ۸۴ را تکرار نکنیم/ باید از ظرفیت خاتمی، ناطق‌نوری، عبدالله نوری، روحانی، سیدحسن خمینی و بهزاد نبوی در این انتخابات بهره برد/ نباید از کاندیدای تفرقه‌انگیز حمایت کرد   (۱ نظر)

محمدعلی طالبی استاندار کرمان شد   (۱ نظر)

قطار کرمان خرمشهر برای جابه‌جایی زائران اربعین راه‌اندازی شد   (۱ نظر)

پزشکیان: در پیام‌های شهید سلیمانی بویی از تفرقه وجود نداشت   (۱ نظر)

کشف70 هزار ليتر گازوئيل قاچاق در کرمان   (۱ نظر)