کد خبر: ۴۸۳۷۶
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۸
ارسال به دوستان
ذخیره
قیمت خودرو در بازار روند کاهشی را طی می‌کند. این ریزش قیمت به طوری است که اکثر خودروها طی روزهای اخیر ۱۰ تا ۱۵ درصد ارزان شدند.

تجارت‌نیوز نوشت: قیمت خودرو در بازار روند کاهشی را طی می‌کند. این ریزش قیمت به طوری است که اکثر خودروها طی روزهای اخیر ۱۰ تا ۱۵ درصد ارزان شدند.

قیمت خودرو روز پنجشنبه، ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ با تغییراتی همراه شد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد در روزهای گذشته قیمت خودرو با نوساناتی همراه بوده، اما بازار شب عید خودرو در کشور رونق گرفته و خرید و فروش‌ها افزایش یافته است.

در سایت‌های خرید و فروش قیمت خودرو در لحظه نگارش این گزارش به این شرح ثبت شده است:

پراید ۱۱۱ که هفته‌ها روند افزایش قیمت را در پیش گرفته بود، امروز با نرخ ۳۵۶ میلیون تومان عرضه شد. پژو ۲۰۷i که روزها بود با جهش قیمت همراه شد و قیمت آن در بازار افزایش یافت، امروز به ۶۴۶ میلیون تومان رسید. قیمت دنا پلاس هم در نرخ ۷۹۵ میلیون تومان عرضه شد.

پژو پارس مدل ۱۴۰۰ که در روزهای گذشته جهش قیمتی زیادی را تجربه کرد، امروز به نرخ ۵۱۱ میلیون تومان در بازار خودرو کشور رسید.

پژو ۲۰۶ تیپ ۵ که یکی از پرطرفدارهای بازار خودروهای داخلی است، امروز نرخ ۵۴۳ میلیون تومان را در کارنامه خود ثبت کرد.

در این میان، خودروهای خارجی و مونتاژی بازار خودرو امروز چه قیمتی را در کارنامه خود ثبت کردند؟

لاماری که یکی از خودروهای تازه‌وارد بازار کشور است، امروز رکورد جدیدی را ثبت کرد. این خودرو طی یک روز ۸۰ میلیون تومان ارزان شد و به دو میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان رسید.

دیگنیتی نیز نسبت به روزهای گذشته ۳۰ میلیون تومان کاهش قیمت را تجربه کرد و در قیمت دو میلیارد و ۱۸۵ میلیون تومان عرضه شد.

کیا اپتیما هیبریدی مدل ۱۳۹۷ هم امروز ۱۰۷ میلیون تومان افزایش قیمت را تجربه کرد و به پنج میلیارد و ۵۷۵ میلیون تومان رسید.

ام وی ام X۲۲ pro نیز امروز، پنجشنبه، در قیمت یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان ثابت ماند.

سعید موتمنی، رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو تهران گفت: طی روزهای اخیر که دلار ریزش داشت و وارد کانال ۴۸ هزار تومان نیز شد اکثر خودروهای موجود در بازار با کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت‌ها همراه شد.

وی افزود: به دلیل نوسانات ارزی و تداوم ریزش قیمت خودرو در بازار میزان خرید و فروش کاهش یافته است. به نظر می‌رسد زمانی که ثبات قیمتی به بازار بازگردد، سطح معاملات مجدداٌ بالا می‌رود.

موتمنی توضیح داد: وضعیت بازار خودرو کاملاً بستگی به نرخ ارز دارد. اگر نرخ دلار در روزهای آینده ثبات پیدا کند، بازار خودرو نیز به وضعیت مناسبی دست پیدا می‌کند و دوباره رونق می‌یابد.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

ببینید| گزارش تصویری مراسم بزرگداشت اولین سالگرد مرحوم دعایی در کرمان

قیمت سکه کاهش یافت

دستگیری سارق 30 میلیارد طلا در کرمان

مراقب گزش حشرات و خزندگان باشید

رژیم لاغری موفق این ویژگی را باید داشته باشد

تهیه جهیزیه برخی زوج‌ها از سمساری‌ها/ مردم به فکر تغییر لوازم خانه نیستند

میانده جیرفت با دمای ۴۶ درجه گرم‌ترین نقطه کرمان / وقوع ناپایداری‌های جوی به صورت افزایش ابر و رگبار باران

دانلود نرم افزار جعلی بانک 700 میلیون آب خورد

ثبت نام صدور گذرنامه زیارتی از ۲۸ تیرماه آغاز می شود / تحویل گذرنامه ۲ الی ۳ روزه

ناظر واکسیناسیون اروپا: کووید19 هنوز یک تهدید است

پربازدید ها

اختصاص ۴۰ میلیارد ریال برای مقابله با سوسک سرخرطومی در کرمان /  کرمان به خاطر جایگاه محصولات کشاورزی از اهمیت خاصی برخوردار است

ساعات کاری سامانه‌های ساتنا و پایا تغییر کرد

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور : گوشت نباید با قیمت بالا به دست مصرف کننده برسد

معادن باید افراد بومی را در اولویت استخدام خود قرار دهند

زمستان امسال قطعی گاز نداریم

قیمت سکه کاهش یافت

پیش‌بینی یک کارشناس از قیمت‌ها در روزهای آینده

تهیه جهیزیه برخی زوج‌ها از سمساری‌ها/ مردم به فکر تغییر لوازم خانه نیستند

پر بحث

چرا مرگ زهرا لری حاشیه‌ساز شد/ همه واکنش‌ها به درگذشت عضو پیشین شورای شهر کرمان   (۶ نظر)

جامعه ایران مدت‌ها است که جنبشی است/ مطالبات جامعه تخلیه نشده/ مهندسی فرهنگی از بالا دائم شهروند ناراضی تولید می‌کند/ جامعه ایران از رسانه‌ای به شبکه‌ای تبدیل شده/ باید مردم را تشویق کنیم به راه میانه و احیای حد وسط/ الان یک عده به ما می‌خندند، اما تا ابد نخواهند خندید/یکی از سرمایه‌های ایران دهه هشتادی‌ها هستند / مطالعات نشان می‌دهد در اعتراضات خشونت‌بار همه بازنده هستند   (۴ نظر)

مجازات طلاق صوری فرزندان متوفی به قصد دریافت مستمری چیست؟    (۳ نظر)

موروثی بودن هیات امنا در موسسه مولی الموحدین مطرح نیست/ اگر می‌خواستم با رانت آقای هاشمی مسئولیت بگیرم بعد از انقلاب به جای کار کردن در بم به دفتر ایشان می‌رفتم / کار‌هایی که در قالب موسسه مولی‌الموحدین انجام شد اگر با نگاه تنگ جناحی نگاه نشود از افتخارات کرمان است   (۳ نظر)

باید در یک فضای سیاسی و همراه با گفت‌وگو مسائل را حل کرد/ ظرفیت اصل 27 قانون اساسی باید آزاد شود/ احزاب در همه جای دنیا نقش میانجی را بازی می‌کنند اما در ایران به رسمیت شناخته نمی‌شوند   (۲ نظر)

باز شدن مجدد موضوع تغییر نام فرودگاه کرمان این بار توسط پناهیان+ مخالفت سال گذشته امام جمعه و خانواده سردار سلیمانی با این موضوع   (۲ نظر)

به زودی پلاک سوم بر روی خودروها نصب می‌شود / کار برای سارقان خودرو و مخدوش‌کنندگان پلاک سخت می‌شود   (۲ نظر)

حمله سگ‌های ولگرد موجب مرگ یک زن در رفسنجان شد    (۲ نظر)

صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای کرمان / کاهش شدید دما و بارش برف   (۱ نظر)

۷ منطقه در استان کرمان امروز وارد فاز عملیاتی ساخت مسکن می‌شوند / هرچه زمین در اختیار دستگاه‌هاست باید برای ساخت مسکن واگذار شود / منطقه حاشیه‌نشین شهرک 14 معصوم با 10 هزار جمعیت بلاتکلیف است   (۱ نظر)