کد خبر: ۴۸۶۳۹
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۴
ارسال به دوستان
ذخیره
قیمت‌ها در بازار خودرو همچنان در مسیر صعودی حرکت می‌کند.

قیمت‌ها در بازار خودرو همچنان در مسیر صعودی حرکت می‌کند.

به گزارش خبرآنلاین، به نظر می‌رسد هنوز فرمان ایست قیمتی به بازار خودرو داده نشده است؛ چراکه هنوز قیمت‌ها در مسیر صعودی حرکت می‌کند و بازار خیال ایست قیمتی ندارد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که طی ۲۴ ساعت گذشته قیمت پژو۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ در بازار به ۶۷۵ میلیون تومان رسیده است و این نشان می‌دهد که این خودرو یک روز قبل ۱۰ میلیون تومان ارزان‌تر بود. مدل ۱۴۰۱ این خودرو اما ۱۵ میلیون تومان گران شده و در بازار ۶۶۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرده است.

اما پژو۲۰۶ تیپ ۲ مدل ۱۳۹۹ در بازار ۴۷۰ میلیون تومان قیمت دارد و پژو۲۰۶ تیپ ۵ مدل ۱۳۹۹ نیز با قیمت ۵۸۵ میلیون تومان به فروش می‌رود. این دو خودرو افزایش قیمتی را تجربه نکرده‌اند.

گزارش‌ها همچنین حاکی از آن است که قیمت پژو۲۰۷ MC اتوماتیک مدل ۱۴۰۲ به یک میلیارد و ۲۰ میلیون تومان رسیده است. این خودرو ۳۵ میلیون تومان طی ۲۴ ساعت گذشته گران شده است. پژو ۲۰۷ MC اتوماتیک مدل ۱۴۰۱ نیز در بازار به قیمت ۹۷۰ میلیون تومان فروخته می‌شود. این خودرو هم ۳۵ میلیون تومان افزایش قیمت داشته است.

همچنین پژو۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU۵P مدل ۱۴۰۲ در بازار به قیمت یک میلیارد و ۱۹۵ میلیون تومان به فروش می‌رود. این خودرو یک شبه ۲۰ میلیون تومان گران شده است.

اما پژو ۴۰۵ SLX مدل ۱۴۰۰ بدون تغییر قیمت، ۶۰۰ میلیون تومان فروخته شد. این در حالی است که پژوپارس LX مدل ۱۴۰۲ طی ۲۴ ساعت گذشته در حدود ۱۰ میلیون تومان گران شده و به قیمت ۷۴۵ میلیون تومان رسیده است.

بنا به این گزارش، روند بازار خودرو نشان می‌دهد که قیمت تارا اتوماتیک مدل ۱۴۰۱ در بازار به یک میلیارد و ۵۰ میلیون تومان رسیده است. این خودرو فقط طی ۲۴ ساعت گذشته افزایش ۴۰ میلیون تومانی قیمت را تجربه کرده است. مدل ۱۴۰۰ این خودرو هم ۳۰ میلیون تومان گران شده و در بازار یک میلیارد تومان شده است.

همچنین تیبا صندوق‌دار SX بنزینی مدل ۱۴۰۱ در بازار ۱۰ میلیون تومان گران شده و به قیمت ۳۹۰ میلیون تومان رسیده است. تیبا هاچ‌بک EX نیز ۵ میلیون تومان رشد قیمت را تجربه کرده و در بازار به قیمت ۳۹۵ میلیون تومان رسیده است.

در این میان، دناپلاس دنده‌ای مدل ۱۴۰۲ بدون تغییر قیمت، ۸۴۰ میلیون تومان به فروش رفت. دناپلاس۶ دنده توربو مدل ۱۴۰۲ نیز بدون تغییر قیمت، یک میلیارد و ۵۰ میلیون تومان فروخته شد. همچنین دنا معمولی مدل ۱۴۰۱ بدون تغییر قیمت، ۷۵۰ میلیون تومان شد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که راناپلاس مدل ۱۴۰۱ با افزایش ۲۰ میلیون تومانی، به قیمت ۶۳۵ میلیون تومان رسیده است. مدل ۱۴۰۰ این خودرو هم ۱۵ میلیون تومان گران شده و ۶۰۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرده است.

بنا به این گزارش، ساینا EX دنده‌ای مدل ۱۴۰۱ با رشد ۵ میلیون تومانی قیمت، ۴۱۰ میلیون تومان شد. ساینا S دنده‌ای هم ۵ میلیون تومان گران شده و به قیمت ۴۲۰ میلیون تومان رسیده است. اما سمند LX EF۷ مدل ۱۴۰۱ بدون تغییر قیمت بود و ۵۹۵ میلیون تومان فروخته شد. شاهیت مدل ۱۴۰۱ هم ۱۵ میلیون تومان افزایش قیمت داشت و به ۷۳۰ میلیون تومان رسید.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

شرایط مصرف قلیان در استان کرمان مناسب نیست / ترک سیگار بسیار سخت‌تر از سایر مواد مخدر است

رشد دو برابری فروش محصولات گل‌گهر

قیمت جدید هایما S5 و S7 از سوی شورای رقابت اعلام شد

انهدام سومین باند قاچاق سلاح در جنوب کرمان طی یک ماه گذشته / کشف 14 قبضه سلاح جنگی

نخستین گام برای انتخابات حزبی/ نظام تناسبی در انتخابات مجلس در تهران چگونه عمل می کند؟

برای تقویت استخوان چه ویتامین‌هایی بخوریم

قتل یک نفر بر اثر نزاع خانوادگی در جیرفت

352 مدرسه جنوب استان کرمان غیرمقاوم هستند

جدیدترین قیمت سکه و طلا در بازار آزاد

سهمیه‌بندی جدید و تغییر قیمت بنزین تکذیب شد

پربازدید ها

قیمت‌گذاری دستوری یکی از عوامل برهم زدن نظم بازار مرغ است/ مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است

زیان ده ترین شرکت های دولتی کدامند؟/ جزئیات انتشار صورت‌های مالی شرکت‌های دولتی

شیب تند کاهش قیمت خودرو در بازار

افزایش ۱۲۰ درصدی قیمت ماهی کنسروی/ شکایت از ستاد تنظیم بازار به دیوان عدالت اداری/ کمیاب شدن کنسرو ماهی ۱۸۰ گرمی

قیمت رسمی مرغ اعلام شد: ۷۳ هزار تومان / وزارت کشاورزی: مرغ را گران‌تر از این قیمت نخرید

آخرین قیمت سکه و طلا در بازار آزاد

واکنش به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

گشایش در ماجرای ارزهای ایران در برخی کشورها با رایزنی عراق و عمان

افشاگری نماینده خبرساز از ارقام شگفت انگیز تجارت سیاه فیلتریتگ! / بازار فیلترشکن حتما دست افراد خاصی است

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه 7 خرداد 1402

پر بحث

چرا مرگ زهرا لری حاشیه‌ساز شد/ همه واکنش‌ها به درگذشت عضو پیشین شورای شهر کرمان   (۶ نظر)

جامعه ایران مدت‌ها است که جنبشی است/ مطالبات جامعه تخلیه نشده/ مهندسی فرهنگی از بالا دائم شهروند ناراضی تولید می‌کند/ جامعه ایران از رسانه‌ای به شبکه‌ای تبدیل شده/ باید مردم را تشویق کنیم به راه میانه و احیای حد وسط/ الان یک عده به ما می‌خندند، اما تا ابد نخواهند خندید/یکی از سرمایه‌های ایران دهه هشتادی‌ها هستند / مطالعات نشان می‌دهد در اعتراضات خشونت‌بار همه بازنده هستند   (۴ نظر)

مجازات طلاق صوری فرزندان متوفی به قصد دریافت مستمری چیست؟    (۳ نظر)

موروثی بودن هیات امنا در موسسه مولی الموحدین مطرح نیست/ اگر می‌خواستم با رانت آقای هاشمی مسئولیت بگیرم بعد از انقلاب به جای کار کردن در بم به دفتر ایشان می‌رفتم / کار‌هایی که در قالب موسسه مولی‌الموحدین انجام شد اگر با نگاه تنگ جناحی نگاه نشود از افتخارات کرمان است   (۳ نظر)

باید در یک فضای سیاسی و همراه با گفت‌وگو مسائل را حل کرد/ ظرفیت اصل 27 قانون اساسی باید آزاد شود/ احزاب در همه جای دنیا نقش میانجی را بازی می‌کنند اما در ایران به رسمیت شناخته نمی‌شوند   (۲ نظر)

باز شدن مجدد موضوع تغییر نام فرودگاه کرمان این بار توسط پناهیان+ مخالفت سال گذشته امام جمعه و خانواده سردار سلیمانی با این موضوع   (۲ نظر)

به زودی پلاک سوم بر روی خودروها نصب می‌شود / کار برای سارقان خودرو و مخدوش‌کنندگان پلاک سخت می‌شود   (۲ نظر)

حمله سگ‌های ولگرد موجب مرگ یک زن در رفسنجان شد    (۲ نظر)

صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای کرمان / کاهش شدید دما و بارش برف   (۱ نظر)

۷ منطقه در استان کرمان امروز وارد فاز عملیاتی ساخت مسکن می‌شوند / هرچه زمین در اختیار دستگاه‌هاست باید برای ساخت مسکن واگذار شود / منطقه حاشیه‌نشین شهرک 14 معصوم با 10 هزار جمعیت بلاتکلیف است   (۱ نظر)