کد خبر: ۴۹۱۹۹
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۹
ارسال به دوستان
ذخیره
استاندار کرمان:
استاندار کرمان گفت: در راستای طرح جوانی جمعیت، زمین رایگان به هر خانوار برای فرزند سوم به بعد واگذار می‌شود که در این راستا تاکنون شمال استان به تعداد ۱۰۶۲ قطعه زمین اعلام آمادگی کرده است و در ادامه جنوب استان نیز ظرفیت خود را اعلام خواهد کرد.

استاندار کرمان گفت: در راستای طرح جوانی جمعیت، زمین رایگان به هر خانوار برای فرزند سوم به بعد واگذار می‌شود که در این راستا تاکنون شمال استان به تعداد ۱۰۶۲ قطعه زمین اعلام آمادگی کرده است و در ادامه جنوب استان نیز ظرفیت خود را اعلام خواهد کرد.

به گزارش گفتار نو به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری کرمان، محمدمهدی فداکار در جلسه شورای مسکن استان اظهارداشت: هر کارگزاری که در امر ساخت و ساز مسکن به تعهدات خود عمل نکند، مجوز فعالیت وی باطل و کار به کارگزار دیگری واگذار می‌شود.

وی بر برگزاری پانزده روزه جلسات شورای مسکن تاکید کرد و افزود: در کرمان تاکنون حدود ۱۵۰ هکتار زمین جهت ساخت مسکن تامین شده است.

فداکار اظهارداشت: در خصوص مدیریت و ساماندهی طرح ملی مسکن یک کارگروه توسط معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمان تشکیل و مصوبات و تصمیمات آن در جلسه شورای مسکن مطرح و تعیین تکلیف می‌شود.

وی با تاکید به اینکه در پروژه مسکن مهر کهنوج، انشعاب برق افرادی که واریزی انجام داده‌اند، وصل شود، بیان داشت: در خصوص چند پروژه مسکن مهر بهزیستی نباید کار معطل بماند و کارها هرچه سریع‌تر پیش برود.

فداکار با تاکید بر اینکه ستاد اجرایی فرمان امام نیز باید کار خود را بخصوص در ۳ فاز پیش ببرد، بیان داشت: در بحث بازآفرینی شهری، شمال استان عقب مانده و جنوب استان مقام اول را کسب کرده است. همچنین در شهر کرمان یک ظرفیت خوبی وجود دارد و به شهرداری نیز باید کمک کرد تا بازآفرینی در شهر کرمان انجام شود.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

وقوع ناپایداری‌های جوی تا آخر هفته در کرمان

علائم اختلال بیش فعالی در کودک نوپا

افزایش تدابیر برای ضربه به بنیان‌های مالی قاچاقچیان مواد مخدر / در بازه زمانی چهار ماهه خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شوند

لزوم تدابیر ویژه به استان کرمان در خصوص خودروهای موجود در پارکینگ‌ها / کمبود امکانات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر از نظر تجهیزات و نیروی انسانی

حوزه فرهنگی هلیل‌رود مورد بی‌توجهی ‌قرار گرفته است / چرا جنوب کرمان در برنامه‌ها گنجانده نشد / محل نگهداری آثار باستانی جیرفت غیراستاندارد است

دریافت وجه نقد در مدارس تحت هر شرایطی ممنوع است

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه 7 خرداد 1402

واکنش به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

وضعیت آب شرب کهنوج از قرمز هم گذشته است / جایگزینی برای کشاورزی باید تعیین شود / پهنه‌های سیلابی مانعی مقابل اسکان و سرمایه‌گذاری هستند

مرگ تکان دهنده دختر بچه 2 ساله در زرند / کولر آبی جان دختر را گرفت

پربازدید ها

قیمت‌گذاری دستوری یکی از عوامل برهم زدن نظم بازار مرغ است/ مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است

شیب تند کاهش قیمت خودرو در بازار

زیان ده ترین شرکت های دولتی کدامند؟/ جزئیات انتشار صورت‌های مالی شرکت‌های دولتی

آخرین قیمت سکه و طلا در بازار آزاد

قیمت رسمی مرغ اعلام شد: ۷۳ هزار تومان / وزارت کشاورزی: مرغ را گران‌تر از این قیمت نخرید

افزایش ۱۲۰ درصدی قیمت ماهی کنسروی/ شکایت از ستاد تنظیم بازار به دیوان عدالت اداری/ کمیاب شدن کنسرو ماهی ۱۸۰ گرمی

فولاد هیچ نقشی در افزایش قیمت خودرو ندارد

افشاگری نماینده خبرساز از ارقام شگفت انگیز تجارت سیاه فیلتریتگ! / بازار فیلترشکن حتما دست افراد خاصی است

گشایش در ماجرای ارزهای ایران در برخی کشورها با رایزنی عراق و عمان

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه 7 خرداد 1402

پر بحث

چرا مرگ زهرا لری حاشیه‌ساز شد/ همه واکنش‌ها به درگذشت عضو پیشین شورای شهر کرمان   (۶ نظر)

جامعه ایران مدت‌ها است که جنبشی است/ مطالبات جامعه تخلیه نشده/ مهندسی فرهنگی از بالا دائم شهروند ناراضی تولید می‌کند/ جامعه ایران از رسانه‌ای به شبکه‌ای تبدیل شده/ باید مردم را تشویق کنیم به راه میانه و احیای حد وسط/ الان یک عده به ما می‌خندند، اما تا ابد نخواهند خندید/یکی از سرمایه‌های ایران دهه هشتادی‌ها هستند / مطالعات نشان می‌دهد در اعتراضات خشونت‌بار همه بازنده هستند   (۴ نظر)

مجازات طلاق صوری فرزندان متوفی به قصد دریافت مستمری چیست؟    (۳ نظر)

موروثی بودن هیات امنا در موسسه مولی الموحدین مطرح نیست/ اگر می‌خواستم با رانت آقای هاشمی مسئولیت بگیرم بعد از انقلاب به جای کار کردن در بم به دفتر ایشان می‌رفتم / کار‌هایی که در قالب موسسه مولی‌الموحدین انجام شد اگر با نگاه تنگ جناحی نگاه نشود از افتخارات کرمان است   (۳ نظر)

باید در یک فضای سیاسی و همراه با گفت‌وگو مسائل را حل کرد/ ظرفیت اصل 27 قانون اساسی باید آزاد شود/ احزاب در همه جای دنیا نقش میانجی را بازی می‌کنند اما در ایران به رسمیت شناخته نمی‌شوند   (۲ نظر)

باز شدن مجدد موضوع تغییر نام فرودگاه کرمان این بار توسط پناهیان+ مخالفت سال گذشته امام جمعه و خانواده سردار سلیمانی با این موضوع   (۲ نظر)

به زودی پلاک سوم بر روی خودروها نصب می‌شود / کار برای سارقان خودرو و مخدوش‌کنندگان پلاک سخت می‌شود   (۲ نظر)

حمله سگ‌های ولگرد موجب مرگ یک زن در رفسنجان شد    (۲ نظر)

صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای کرمان / کاهش شدید دما و بارش برف   (۱ نظر)

۷ منطقه در استان کرمان امروز وارد فاز عملیاتی ساخت مسکن می‌شوند / هرچه زمین در اختیار دستگاه‌هاست باید برای ساخت مسکن واگذار شود / منطقه حاشیه‌نشین شهرک 14 معصوم با 10 هزار جمعیت بلاتکلیف است   (۱ نظر)