کد خبر: ۵۰۱۰۸
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۰
ارسال به دوستان
ذخیره
رئیس ستاد انتخابات استان کرمان اعلام کرد:
رئیس ستاد انتخابات استان کرمان گفت: طی روزهای اول و دوم پیش ثبت‌نام از داوطلبان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در مجموع ۲۶۲ متقاضی در استان کرمان مدارک خود را ثبت و بارگذاری کرده‌اند.

رئیس ستاد انتخابات استان کرمان گفت: طی روزهای اول و دوم پیش ثبت‌نام از داوطلبان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در مجموع ۲۶۲ متقاضی در استان کرمان مدارک خود را ثبت و بارگذاری کرده‌اند.

به گزارش گفتار نو به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، رحمان جلالی با اعلام این خبر افزود: در روز اول 140 نفر و روز دوم 122 نفر در حوزه‌های انتخابیه استان کرمان برای نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی پیش ثبت‌نام کرده‌اند.

وی ادامه داد: در مجموع پیش ثبت‌نامی‌ها، 35 نفر زن و 227 نفر مرد هستند که دو نفر مشمول ماده 29 انتخابات مجلس شورای اسلامی بوده و باید مدارک خود مبنی بر قبول استعفا و عدم اشتغال در پست و مشاغل مشمول استفعا را بارگذاری شود.

رئیس ستاد انتخابات استان کرمان تصریح کرد: اطلاعات هویتی و سایر مدارکی که از طریق سامانه‌های وزارت کشور ثبت شده، برای مراجع ذیصلاح ارسال می‌شود و طی مدت یک ماه دستگاه‌های مربوطه استعلام لازم را انجام داده و نتیجه را اعلام می‌کنند‌.

جلالی گفت: بعد از مشخص شدن این فرآیند، کد رهگیری برای متقاضی ارسال می‌شود که دریافت این کد برای ثبت‌نام نهایی الزامی است. 

رئیس ستاد انتخابات استان کرمان، تفکیک پیش ثبت‌نامی‌ها در 9 حوزه انتخابیه استان کرمان را اینگونه اعلام کرد: حوزه انتخابیه بافت، رابر و ارزوئیه 19 نفر، حوزه انتخابیه بم، ریگان، فهرج و نرماشیر 11 نفر، حوزه انتخابیه جیرفت و عنبرآباد 27 نفر، حوزه انتخابیه رفسنجان و انار 44 نفر، حوزه انتخابیه زرند و کوهبنان 19 نفر، حوزه انتخابیه سیرجان و بردسیر 20 نفر، حوزه انتخابیه شهربابک 14 نفر، حوزه انتخابیه کرمان و راور 88 نفر و حوزه انتخابیه کهنوج، فاریاب، رودبار جنوب، قلعه‌گنج و منوجان 20 نفر پیش ثبت‌نام خود را ثبت کرده‌اند.

شایان ذکر است، فرآیند پیش ثبت‌نام از داوطلبان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از روز دوشنبه 16 مرداد همزمان در سراسر کشور آغاز شده و متقاضیان به مدت هفت روز تا 22 مرداد ماه فرصت دارند تا از طریق پنجره واحد وزارت کشور به آدرس keshvar.moi.ir  مدارک لازم را بارگذاری کنند.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

عامل قتل و طرفین نزاع جمعی در سیرجان دستگیر شدند

تشییع ۸ شهید گمنام در استان کرمان همزمان با ایام فاطمیه

قیمت سکه و طلا در بازار چهارشنبه 15 آذر

کشف زمین خواری 730 میلیاردی در یکی از مناطق خوش آب و هوای کرمان

وزارت بهداشت: از هر 1000 تولد 4 نوزاد دچار کم شنوایی هستند

وضعیت جوی کرمان طی امروز چهارشنبه 15 آذر1402

تحویل ۱۶۶ قبضه سلاح و مهمات در ریگان

تعارفات قالیباف و رئیسی را باید باور کرد یا زدوخورد رسانه‌هایشان را؟

پلیس ترکیه تتلو را تحویل ایران داد

تن ماهی باز هم گران شد؛ دلیل اصلی افزایش قیمت

پربازدید ها

استاندار کرمان: کشاورزی کرمان پای کار انرژی خورشیدی نمی‌آید

فعالیت 10 هزار عوامل اجرایی و 500 شعبه اخذ رای در حوزه انتخابیه کرمان و راور

نمایندگان در انتصابات دخالت نکنند/ کرمان بیشتر محل عبور اتباع است/ در برخی نقاط جنوب مردم مایل به گازکشی منازل خود نیستند

تعارفات قالیباف و رئیسی را باید باور کرد یا زدوخورد رسانه‌هایشان را؟

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۲ نظر)

موروثی بودن هیات امنا در موسسه مولی الموحدین مطرح نیست   (۸ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۵ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

۷ منطقه در استان کرمان امروز وارد فاز عملیاتی ساخت مسکن می‌شوند / هرچه زمین در اختیار دستگاه‌هاست باید برای ساخت مسکن واگذار شود / منطقه حاشیه‌نشین شهرک 14 معصوم با 10 هزار جمعیت بلاتکلیف است   (۱ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)