کد خبر: ۵۰۵۴۴
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۴
ارسال به دوستان
ذخیره
پیاده‌روی بخشی از سبک زندگی مردم در منطقه مدیترانه است و در یک برنامه تغذیه‌ایِ سالم، جایگاه ویژه‌ای دارد.

پیاده‌روی بخشی از سبک زندگی مردم در منطقه مدیترانه است و در یک برنامه تغذیه‌ایِ سالم، جایگاه ویژه‌ای دارد.

به گزارش ایسنا، بسیاری از مطالعات کارشناسی نشان داده است که پیاده‌روی خطر ابتلا به دیابت، کلسترول بالا، بیماری قلبی، سکته مغزی و برخی سرطان‌ها را کاهش می‌دهد و در عین حال استخوان‌ها را تقویت می‌کند، سلامت مغز را بهبود می‌بخشد، از زوال عقل و افسردگی جلوگیری می‌کند و همچنین موجب کاهش وزن می‌شود.

یکی از مزیت‌های پیاده‌روی که نمی‌توان آن را نادیده گرفت، تاثیرش بر کاهش قند خون است. البته نیازی نیست برای آن زمان خیلی زیادی صرف کنیم. طبق نتایج منتشرشده یک مطالعه در مجله «اسپرتس مدیسین» در سال ۲۰۲۲، دو تا پنج دقیقه پیاده‌روی بعد از صرف غذا برای کاهش میزان قند خون کافی است.

آیدان بافی، یکی از نویسندگان پژوهش و دانشجوی دکترا در گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی در دانشگاه «لیمریک» در ایرلند، می‌گوید: ایستادن بعد از غذا نیز می‌تواند کمک کند اما نه به اندازه پیاده‌روی.

بافی گفت: ایستادن‌های متناوب بعد از صرف غذا در مقایسه با نشستن طولانی به میزان ۹.۵۱ درصد قند خون را کاهش می‌دهد. با این حال پیاده‌روی متناوب و آهسته در طول روز در مقایسه با نشستن طولانی‌مدت به طور متوسط ۱۷.۰۱ درصد کاهش بیشتر قند خون را به دنبال دارد.

به گفته متخصصان، جلوگیری از افزایش قند خون برای بدن مفید است زیرا افزایش شدید و افت سریع سطح قند خون خطر ابتلا به دیابت و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.

مطالعات نشان می‌دهد که میزان قند خون در عرض ۶۰ تا ۹۰ دقیقه پس از غذا خوردن افزایش می‌یابد؛ بنابراین بهتر است بلافاصله پس از تمام شدن غذا حرکت کنید.

به نوشته ایندیپندنت، ماهیچه‌ها برای عملکرد به گلوکز نیاز دارند و بنابراین تحرک، قند موجود در جریان خون را کاهش می‌دهد چون این قند صرف حرکت ماهیچه‌ها می‌شود.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده تاکید می‌کند: افرادی که در هفته حدود ۱۵۰ دقیقه فعالیت بدنی دارند، ۳۳ درصد کمتر از افرادی که از نظر جسمی غیرفعال‌ هستند در معرض خطر مرگ ناشی از همه عوامل (مرگ‌ومیر ناشی از همه علل مرگ برای یک جمعیت در یک دوره زمانی معین) قرار می‌گیرند.

این بدان معنی است اگر هر روز هفته از جایتان بلند شوید و فقط حدود ۲۱ دقیقه حرکت کنید، خطر مرگ ناشی از همه عوامل را حدود یک‌سوم کاهش می‌دهید.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

هشدار سازمان غذا و دارو درباره سم سرطان‌زا در خشکبار مانده

نخستین کارخانه سیمان جنوب کرمان پس از 216 ماه معطلی احداث می شود

قیمت طلا، سکه و ارز شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳

پیش‌بینی هواشناسی کرمان از افزایش تدریجی دما برای اغلب مناطق استان

نیاز به همه گروه‌های خونی به ویژه «O منفی» در کرمان

برخورد پراید با تریلر، سه کشته برجای گذاشت

استاندار کرمان: همه ما نسبت به جان‌ هموطنان مسئول هستیم

سرپرست امور شهری و شوراهای استانداری کرمان: مرخصی تمام شهرداران تا پایان تعطیلات نوروز لغو شد

انتشار سری جدید ایران‌چک ۲۰۰ هزار تومانی

خودروهای با خلافی بیش از ۵ میلیون تومان در نوروز توقیف می‌شوند

پربازدید ها

پیش بینی هواشناسی از وضعیت هوا در کرمان

زندانیان واجد شرایط در کرمان به مرخصی نوروزی می‌روند

دستگیری عامل قدرت نمایی با سلاح سرد در بردسیر

نحوه صحیح امحاء داروهای تاریخ گذشته چگونه است؟

مبلغ دیه سال ۱۴۰۴ توسط قوه قضاییه اعلام شد

آزادی زندانی محکوم به قصاص پس از ۱۳ سال در زرند

سرپرست امور شهری و شوراهای استانداری کرمان: مرخصی تمام شهرداران تا پایان تعطیلات نوروز لغو شد

خودروهای با خلافی بیش از ۵ میلیون تومان در نوروز توقیف می‌شوند

برخورد پراید با تریلر، سه کشته برجای گذاشت

نیاز به همه گروه‌های خونی به ویژه «O منفی» در کرمان

پر بحث

پیش‌بینی وقوع ناپایداری‌های جوی در نقاط مختلف کرمان   (۲ نظر)

آخرین پیش بینی هواشناسی از وضعیت هوا در کرمان   (۱ نظر)

استاندار آینده کرمان کیست؟   (۱ نظر)

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود   (۱ نظر)

استاندار کرمان: تا وقتی امکان رویت قطعه زمین در محل ساخت نباشد، مردم که نمی‌توانند اقدام به ساختمان‌سازی کنند   (۱ نظر)

پیش بینی هواشناسی کرمان از وضعیت جوی استان   (۱ نظر)

محمدعلی کریمی رئیس ستاد پزشکیان در استان کرمان شد / نژادحیدری قائم مقام   (۱ نظر)

محمدعلی علومی طنزپرداز و شاهنامه‌پژوه بمی درگذشت   (۱ نظر)

روستای تاریخی میمند شهربابک در لیست ثبت جهانی   (۱ نظر)

فاجعه انتخابات ۸۴ را تکرار نکنیم/ باید از ظرفیت خاتمی، ناطق‌نوری، عبدالله نوری، روحانی، سیدحسن خمینی و بهزاد نبوی در این انتخابات بهره برد/ نباید از کاندیدای تفرقه‌انگیز حمایت کرد   (۱ نظر)