کد خبر: ۵۰۶۲۱
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۷
ارسال به دوستان
ذخیره
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان گفت: به منظور ارتقاء بهداشت عمومی و بهره‌مندی مشترکین از خدمات رفع بهداشتی فاضلاب، ۴۰۰۰ فقره انشعاب واحد مسکونی در سیرجان به شبکه جمع‌آوری فاضلاب متصل شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان گفت: به منظور ارتقاء بهداشت عمومی و بهره‌مندی مشترکین از خدمات رفع بهداشتی فاضلاب، ۴۰۰۰ فقره انشعاب واحد مسکونی در سیرجان به شبکه جمع‌آوری فاضلاب متصل شد.

به گزارش ایسنا، علیرضا عبدیان امروز اول مهرماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با هدف جمع‌آوری و دفع اصولی و بهداشتی فاضلاب مشترکین شهر سیرجان نصب ۴۰۰۰ فقره از انشعابات فاضلاب خانگی در این شهر انجام و تمامی انشعابات فوق به شبکه جمع‌آوری اصلی شهر متصل شده و به سمت تصفیه خانه فاضلاب این شهر هدایت می‌شود.

وی ظرفیت تصفیه‌خانه فاضلاب شهر سیرجان را ۲۵ لیتر بر ثانیه عنوان کرد و افزود: نصب انشعابات فاضلاب به شبکه جمع‌آوری روزانه در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال بیش از ۱۰ هزار فقره انشعاب واحد مسکونی به شبکه جمع‌آوری فاضلاب متصل شود.

مدیرعامل شرکت آبفای استان کرمان در ادامه با بیان این مطلب که افزایش سطح بهداشت عمومی و جلوگیری از آلودگی سفره آب زیرزمینی، بازچرخانی آب و استفاده از پساب در صنعت از جمله فواید و اثرات مثبت اجرای شبکه فاضلاب در شهرهاست، اظهار امیدواری کرد: با حضور شرکت‌های صنعتی و معدنی در سایر شهرهای استان شاهد اجرای شبکه جمع‌آوری فاضلاب که یکی از نمادهای توسعه یافتگی محسوب می‌شود، باشیم.

بنابراین گزارش، خطوط جمع‌آوری و انتقال تصفیه‌خانه فاضلاب سیرجان ۹ تیرماه سال جاری از طریق ارتباط تصویری با رئیس جمهوری به بهره‌برداری رسید.

این پروژه شامل ۳۷۳ کیلومتر خطوط جمع‌آوری و تصفیه‌خانه به ظرفیت ۲۶ هزار و ۵۵۰ مترمکعب در شبانه‌روز است که توسط شرکت گل گهر، نظم آوران، جهاد نصر و با مشارکت شهرداری سیرجان اجرا شده است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

فرمانده کل قوا: نیروی دریایی ارتش؛ ظرفیت بزرگ نظام و کشور است

قیمت طلا، سکه و ارز دوشنبه 7 آذر1402

رفع تصرف بیش از 3 هزار مترمربع اراضی ملی در کرمان

نقش اصحاب رسانه در نهادینه کردن صلح و سازش مهم است

خروج اعضای هیئت بازرسی انتخابات از مدار بی‌طرفی جرم است

اداره کل استاندارد کرمان برای آسانسور چهار مجتمع بزرگ اعلام جرم کرد

یک تبعه خارجی مبتلا به مالاریا در رودبارجنوب شناسایی شد

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی: گوشت گران شد چون دام کافی وجود ندارد

برنامه امتحانات نهایی دی 1402 اعلام شد

لاله‌زار صبح امروز سردترین ایستگاه کشور گزارش شد

پربازدید ها

4 نفر از کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان رابر در تصادف رانندگی جان باختند

تشکیل پرونده قضایی برای روزنامه اعتماد به دلیل انتشار یک سند

پیش بینی هواشناسی از وزش باد نسبتاً شدید در برخی مناطق کرمان

لاله‌زار صبح امروز سردترین ایستگاه کشور گزارش شد

کلاهبرداری میلیاردی با جعل عنوان فرد با نفوذ در مراجع قضایی

21 خودروی شوتی حامل 20 هزار سوخت قاچاق در کرمان توقیف شد

استفاده از ماسک در اماکن عمومی الزامی شد

آخرین وضعیت آنفلوآنزا، کرونا و مالاریا در استان از زبان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان

گلایه مدیرکل بحران استانداری کرمان از بعضی ادارات: ساخت و ساز در مسیر رودخانه‌ها موجب خسارات جانی و مالی شده است

اسناد قولنامه‌ای بستر زمین‌خواری و سوءاستفاده را فراهم کرده است

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۲ نظر)

موروثی بودن هیات امنا در موسسه مولی الموحدین مطرح نیست   (۸ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۵ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

۷ منطقه در استان کرمان امروز وارد فاز عملیاتی ساخت مسکن می‌شوند / هرچه زمین در اختیار دستگاه‌هاست باید برای ساخت مسکن واگذار شود / منطقه حاشیه‌نشین شهرک 14 معصوم با 10 هزار جمعیت بلاتکلیف است   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)

بشنوید| نوحه خون گلوی حسین با صدای مداح کرمانی   (۱ نظر)