کد خبر: ۵۱۰۷۱
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۲
ارسال به دوستان
ذخیره
رئیس دستگاه قضا در بدو ورود به فرودگاه کرمان گفت: استان کرمان با عنایت به وسعت و پهناوری زیاد، نیازمند ارائه خدمات بیشتر قضایی، ثبتی و حوزه پزشکی قانونی است و در جریان سفر امروز، در هر سه مقوله فوق‌الذکر جهت ارائه خدمات بیشتر به مردم تدابیری اتخاذ خواهد شد.

رئیس دستگاه قضا در بدو ورود به فرودگاه کرمان گفت: استان کرمان با عنایت به وسعت و پهناوری زیاد، نیازمند ارائه خدمات بیشتر قضایی، ثبتی و حوزه پزشکی قانونی است و در جریان سفر امروز، در هر سه مقوله فوق‌الذکر جهت ارائه خدمات بیشتر به مردم تدابیری اتخاذ خواهد شد.

به گزارش گفتارنو حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهدای والامقام و گرانقدر این استان به ویژه شهید حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: استان کرمان، استانی پهناور و پرظرفیت است و در رتبه اول صادرات غیرنفتی قرار دارد؛ با عنایت به مواهب طبیعی و معدنی که در این استان وجود دارد باید بیش از شرایط موجود از ظرفیت‌های آن بهره گرفت و در همین راستا قوه قضاییه می‌تواند در جهت رفع موانع کسب و کار مردم و افزایش تولید، هم به صورت مستقیم و هم به صورت غیرمستقیم با کمک به دولت، اقدامات مثبت و سازنده‌ای را انجام دهد.

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: استان کرمان با عنایت به وسعت و پهناوری زیاد، نیازمند ارائه خدمات بیشتر قضایی، ثبتی و حوزه پزشکی قانونی است و در جریان سفر امروز، در هر سه مقوله فوق‌الذکر جهت ارائه خدمات بیشتر به مردم تدابیری اتخاذ خواهد شد.

محسنی اژه‌ای گفت: در جریان سفر امروز به استان کرمان، مسئولان قضایی به شهرستان‌ها و نقاط مختلف استان سفر خواهند کرد تا مشکلات مردم را در راستای مرتفع کردن، بررسی و احصاء کنند.

شایان ذکر است رئیس قوه قضاییه در بدو ورود به کرمان از سوی حجت‌الاسلام والمسلمین «علیدادی سلیمانی» نماینده ولی فقیه در استان کرمان، «فداکار» استاندار، حجت‌الاسلام والمسلمین «حمیدی» رئیس کل دادگستری کرمان و سایر مقامات استانی مورد استقبال قرار گرفت.

گفتنی است فرزندان شهید والامقام امان‌الله دارابی به نمایندگی از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و‌ مردم استان کرمان، ورود رئیس قوه قضاییه و هیئت همراه را به دیار کریمان و زادگاه شهید حاج قاسم سلیمانی، خیرمقدم گفت.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

متقاضیان خودروهای وارداتی بخوانند/ 3 روز مهلت برای ثبت‌نام

پیش بینی برداشت بیش از 30 هزار تن فلفل از گلخانه‌های جنوب کرمان

معجون بسیار خوب برای سرماخوردگی

لاله زار با دمای ۴ درجه زیر صفر خنک‌ترین نقطه کرمان

قیمت طلا، سکه و ارز دوشنبه 13 آذر 1402

عنوان سومی دختر کرمانی در مسابقات انتخابی تیم ملی باکمان

وزارت بهداشت: تعداد دانش‌آموزانی که سیگار و قلیان مصرف می‌کنند رو به افزایش است

رسم غلط تیراندازی در مراسم عروسی جان یک نفر را گرفت

معاون آموزش و پرورش استان کرمان تاکید کرد:  لزوم شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل

رئیس کل دادگستری استان کرمان: 101  عنوان تخلف و جرم انتخاباتی در قانون پیش‌بینی شده است

پربازدید ها

پیش‌بینی وضعیت هوای استان کرمان طی امروز  

دستگیری شرور مسلح با ۱۳سلاح غیرمجاز

رئیس دادگستری ریگان عنوان کرد: دریافت یک سال حقوق یک کارمند بدون حضور در محل کار

هشدار دامپزشکی نرماشیر در خصوص بیماری تب برفکی

مدیر دانشگاه علوم پزشکی کرمان: مردم هنوز آگاهی لازم درباره پیشگیری و درمان ایدز را ندارند

توقیف کامیون با 134رأس دام قاچاق در عنبرآباد

پیشگیری از پوکی استخوان با این خوراکی خوشمزه

رئیس کل دادگستری استان کرمان: مدیر بدون برنامه و چشم‌انداز جایگاهی نخواهد داشت

معاون اجتماعی دادگستری کرمان: طلاق عاطفی و بیکاری از مهمترین دلایل جدایی زوجین هستند

معجون بسیار خوب برای سرماخوردگی

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۲ نظر)

موروثی بودن هیات امنا در موسسه مولی الموحدین مطرح نیست   (۸ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۵ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

۷ منطقه در استان کرمان امروز وارد فاز عملیاتی ساخت مسکن می‌شوند / هرچه زمین در اختیار دستگاه‌هاست باید برای ساخت مسکن واگذار شود / منطقه حاشیه‌نشین شهرک 14 معصوم با 10 هزار جمعیت بلاتکلیف است   (۱ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)