معاون قضایی دادستان کل کشور در بازدید از کمپ ماده 16 کرمان از مسئولان بهزیستی استان کرمان خواست: جهت ساماندهی و درمان معتادان متجاهر زن، فضای فیزیکی مجزایی ایجاد و در خصوص ساماندهی زنان معتاد متجاهر نیز در اسرع وقت اقدام شود.
به گزارش گفتارنو به نقل از روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان، علی جمادی، راهاندازی مکانی جهت نگهداری و بازپروری زنان متجاهر و جمعآوری آنان را در کاهش وقوع برخی جرائم از جمله سرقتهای خرد بسیار موثر دانست و گفت: لازم است تمامی دستگاهها در بهبود وضعیت این مرکز و مراقبت بعد از خروج این افراد با دستگاه قضایی همکاری کنند.
وی با تقدیر از خدمات ارائه شده در این مرکز و مراکز مشابه در سطح استان اظهارداشت: خوشبختانه اقدامات خوبی جهت تأمین حداقل امکانات مورد نیاز و امکانات بهداشتی و رفاهی کمپ نگهداری و بازپروری ماده ١۶ قانون مبارزه با مواد مخدر نسبت به بازدیدی که پیش از این در تابستان داشتیم، صورت گرفته است.
جمادی در خصوص هماهنگی با رئیس قوه قضاییه و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر جهت تأمین اعتبار و رفع مشکلات این مرکز در زمینه تعمیر ساختمان، اصلاح زیرساخت، ایجاد مرکز غربالگری و افزایش امکانات قول مساعد داد و گفت: این کمپ از جهت زیرساخت نیاز به اصلاح دارد و با توجه به وسعت استان کرمان و تعداد بالای پذیرشی که در این مرکز وجود دارد، توسعه این کمپ ضرورت دارد.
مدیرکل بهزیستی استان کرمان نیز در این بازدید با ارائه توضیحاتی پیرامون نحوه فعالیت و اقدامات انجام شده به منظور اثر بخشی فعالیت اینگونه مراکز در سطح استان گفت: کمپ ساماندهی معتادین متجاهر (ماده 16) با نظارت بهزیستی استان کرمان به تعداد 4 مرکز در سطح استان رسیده است که در مرکز مستقر در شهر کرمان تعداد 358 نفر مددجو در حال دریافت خدمات تخصصی هستند.
علیرضا وحیدزاده افزود: متاسفانه به دلیل عدم تکمیل چرخه درمان و کمبود حمایتهای پس از ترخیص مددجو از اینگونه مراکز، تعداد قابل توجهی از آنها پس از مدتی به روال قبلی زندگی خود برمیگردند.
وی ادامه داد: میطلبد با حمایت دستگاههایی همچون قوه قضائیه، فنی و حرفهای، تشکلهای مردم نهاد فعال در این حوزه، خیرین و سایر اهرمهای موثر در این موضوع مسیر تکمیل چرخه درمان و بازگشت مددجویان به زندگی عادی و حفظ پاکی آنان از مصرف مواد مخدر تکمیل چرخه درمان را بیشتر از قبل شاهد باشیم.