کد خبر: ۵۲۹۹۱
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۸
ارسال به دوستان
ذخیره
مطالعه جدید نشان می‌دهد افرادی که مقادیر زیادی از غذاهای فوق فرآوری شده می‌خورند نسبت به افرادی که عمدتاً از غذاهای تولید شده صنعتی اجتناب می‌کنند، بیشتر در معرض خطر مرگ زودرس هستند.

مطالعه جدید نشان می‌دهد افرادی که مقادیر زیادی از غذاهای فوق فرآوری شده می‌خورند نسبت به افرادی که عمدتاً از غذاهای تولید شده صنعتی اجتناب می‌کنند، بیشتر در معرض خطر مرگ زودرس هستند.

به گزارش مهر، افرادی که بیشترین غذاهای فوق فرآوری شده را مصرف می‌کنند- به طور متوسط هفت وعده در روز- در مجموع ۴ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ و ۹ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از عللی غیر از سرطان یا بیماری قلبی قرار داشتند.

«مینگیانگ سونگ»، محقق ارشد از دانشگاه هاروارد، می‌گوید: «این خطرات بالاتر مرگ به طور عمده ناشی از محصولات آماده بر پایه گوشت، مرغ، غذاهای دریایی، شکر و نوشیدنی‌های مصنوعی شیرین شده، دسرهای لبنی، و غذاهای صبحانه فوق فرآوری شده بود.»

غذاهای فوق فرآوری شده بیشتر از مواد استخراج شده از غذاهای کامل مانند چربی‌های اشباع، نشاسته و قندهای افزودنی تولید می‌شوند. آنها همچنین حاوی طیف گسترده‌ای از افزودنی‌ها هستند تا آنها را خوشمزه‌تر، جذاب‌تر و پایدارتر کند، از جمله رنگ‌ها، امولسیفایرها، طعم دهنده‌ها و تثبیت کننده‌ها.

به گفته محققان، این نمونه‌ها شامل محصولات پخته‌شده بسته‌بندی شده، غلات شیرین، محصولات آماده برای خوردن یا گرم کردن، و غذاهای سرد می‌شوند.

به گفته محققان، شواهد در حال افزایش این غذاها را با خطرات چاقی، بیماری قلبی، دیابت و سرطان روده مرتبط می‌دانند. با این حال، تعداد کمی از مطالعات طولانی مدت ارتباط این محصولات را با خطر کلی مرگ یک فرد بررسی کرده‌اند.

برای این مطالعه، محققان سلامت بلندمدت نزدیک به ۷۵۰۰۰ پرستار زن و نزدیک به ۴۰۰۰۰ متخصص بهداشت مرد را پیگیری کردند.

هر دو گروه در مطالعات بهداشتی جداگانه‌ای شرکت کردند که از اواسط دهه ۱۹۸۰ تا ۲۰۱۸ انجام شد. هر دو سال، شرکت‌کنندگان اطلاعاتی در مورد سلامتی و عادات سبک زندگی خود ارائه می‌دادند و هر چهار سال یک‌بار یک پرسشنامه غذایی دقیق را تکمیل می‌کردند.

در طول یک دوره پیگیری متوسط ۳۴ ساله، محققان بیش از ۴۸۰۰۰ مرگ را شناسایی کردند.

اگرچه افزایش مصرف غذاهای فوق فرآوری شده با افزایش خطر مرگ مرتبط بود، اما محققان خاطرنشان کردند که این ارتباط پس از در نظر گرفتن کیفیت کلی رژیم غذایی افراد، کمتر آشکار شد.

این مطالعه نشان داد که کیفیت رژیم غذایی نسبت به مصرف غذاهای فوق فرآوری شده تأثیر بیشتری بر خطر مرگ زودرس دارد.

به گفته محققان، این می‌تواند به این معنی باشد که خوردن مقدار زیادی غذاهای سالم ممکن است اثرات مضر غذای فوق فرآوری شده را خنثی کند.

این تیم در پایان گفت: «یافته‌ها از محدود کردن مصرف انواع خاصی از غذاهای فوق‌فرآوری‌شده برای سلامتی طولانی‌مدت پشتیبانی می‌کند و مطالعات آینده برای بهبود طبقه‌بندی غذاهای فوق‌فرآوری‌شده و تأیید یافته‌های ما در سایر جمعیت‌ها ضروری است.»

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

کلاهبرداري با ترفند ارتباط با نيروي ماورايي از شهروند سيرجاني

کاهش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه

نظارت دامپزشکی کرمان بر کشتار بیش از ۴۱ هزار دام

نگرانی‌ها از کمبود پزشک فوق تخصص در آینده نزدیک در کشور

آخرین مهلت انتخاب رشته کنکوری‌ها فردا پایان می یابد

صدور هشدار سطح زرد هواشناسی برای گرد و خاک در مناطقی از کرمان

دادخدا سالاری به عنوان بازرس کل استان کرمان معرفی شد

اسامی فرآورده های آرایشی غیرمجاز اعلام شد

بزرگ‌ترین گلدان‌های طبیعی جهان در فهرج

یک مقام قضایی: با ترک فعل دستگاههای متولی برخورد می‌شود  

پربازدید ها

یک مقام قضایی: با ترک فعل دستگاههای متولی برخورد می‌شود  

قاتل کشاورز کهنوجی دستگیر شد

وزیر کشور: ساماندهی اتباع به‌زودی آغاز می‌شود

کرمان خنک‌ترین نقطه کشور

کتاب‌های درسی از ۲۴ شهریور به دست دانش‌آموزان می‌رسد

کلاهبرداري با ترفند ارتباط با نيروي ماورايي از شهروند سيرجاني

صدور هشدار سطح زرد هواشناسی برای گرد و خاک در مناطقی از کرمان

عوارض مصرف نوشابه های رژیمی

دادخدا سالاری به عنوان بازرس کل استان کرمان معرفی شد

آخرین مهلت انتخاب رشته کنکوری‌ها فردا پایان می یابد

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۴ نظر)

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

امام جمعه سابق راور درگذشت   (۲ نظر)

پایان زندگی جوان 35 ساله کرمانی بر اثر سقوط در چاه   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)

پاییز بی‌باران و خشک در کرمان همچنان ادامه دارد   (۱ نظر)

چرا دلایل رد صلاحیت را با مردم در میان نمی‌گذارید؟ / آنان که دست به رد صلاحیت زده‌اند، صلاحیت تعیین مصالح کشور و سلب صلاحیت از افراد را ندارند / اینک حجت تمام شد   (۱ نظر)

پیش بینی هواشناسی کرمان از وضعیت جوی استان   (۱ نظر)

نتایج انتخابات هیأت مدیره و بازرسان خانه مطبوعات استان کرمان اعلام شد   (۱ نظر)