کد خبر: ۵۳۱۰۶
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۲
ارسال به دوستان
ذخیره
تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید که آیا غذاهایی که مجدد گرم می‌کنید، برای مصرف دوباره بی‌خطر هستند یا نه؟ برای پاسخ به این سؤال، این مطلب را تا انتها بخوانید.

تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید که آیا غذاهایی که مجدد گرم می‌کنید، برای مصرف دوباره بی‌خطر هستند یا نه؟ برای پاسخ به این سؤال، این مطلب را تا انتها بخوانید.

به گزارش خبرآنلاین، برخی از مواد غذایی مصرفی ممکن است پس از گرم کردن مجدد، ارزش غذایی خود را از دست بدهند و حتی خوردن آنها مضر باشد. چند مورد از غذاهایی که گرم کردن دوباره آنها توصیه نمی‌شود، عبارتند از:

۱. سبزیجات حاوی نیترات

از گرم کردن مجدد سبزیجاتی چون اسفناج، هویج، شلغم یا حتی کرفس در مایکروویو بپرهیزید. این سبزیجات غنی از نیترات هستند و هنگامی که دوباره در معرض حرارت قرار گیرند، ممکن است ترکیبات سمی و سرطان‌زا در آنها آزاد شود. هم‌چنین اسفناج حاوی مقدار زیادی آهن است و حرارت دادن و گرم کردن مجدد اسفناج، آهن موجود در آن را اکسید می‌کند. اکسیداسیون آهن باعث تولید رادیکال‌های آزاد خطرناکی می‌شود که در بروز ناباروری و سرطان نقش دارند.

۲. برنج

طبق تحقیقات، خوردن برنجِ دوباره گرم‌شده، احتمال مسمومیت غذایی را به همراه دارد. هنگامی که برنج دوباره گرم می‌شود و بعد به دمای محیط می‌رسد، هاگ‌هایی در آن تولید و تکثیر می‎شوند که ماهیت سمی دارند.

 ۳. تخم مرغ

مواد غذایی با پروتئین بالا، مانند تخم مرغ، حاوی مقدار زیادی نیتروژن هستند. این نیتروژن ممکن است در اثر گرم شدن مجدد اکسید شود و باعث سرطان شود. تخم‌مرغ را پس از پختن یا آب‌پز کردن، بلافاصله بخورید.

۴. مرغ

گرم کردن دوباره مرغ، ترکیب پروتئینی آن را تغییر می‌دهد و باعث بروز مشکلات گوارشی خواهد شد. اگر قصد دارید غذاهایی متشکل از مرغ، مانند جوجه کباب، را مجدد گرم کنید، باید اطمینان حاصل کنید که کاملا مغزپخت شده باشد و در دمای پایین گرم شود.

۵. سیب زمینی

سیب زمینی، منبع غنی ویتامین B۶، پتاسیم و ویتامین C است و گرم کردن مجدد آن احتمال سمی شدن و تولید برخی باکتری‌های ایجادکننده بوتولیسم را در بر دارد. هم‌چنین قرار دادن سیب زمینی پخته‌شده در دمای اتاق نیز تولید باکتری را افزایش می‌دهد. اگر می‌خواهید از رشد باکتری‌ها جلوگیری کنید، بهتر است سیب زمینی پخته‌شده را در یخچال نگهداری کنید.

۶. قارچ

توصیه می‌شود غذاهای حاوی قارچ را به محض آماده شدن بخورید و نگذارید چیزی از آن باقی بماند که مجبور به گرم کردن مجدد شوید؛ زیرا قارچ منبعی از پروتئین‌ها و مقادیر زیادی مواد معدنی است که با گرم کردن مجدد، ماهیت این ترکیبات تغییر می‌کند و خوردن آن منجر به مشکلات گوارشی می‌شود. هم‌چنین حرارت دادن دوباره به قارچ، باعث تولید سمومی می‌شود که حاوی نیتروژن اکسیدشده و رادیکال‌های آزاد است.

۷. روغن‌های فشرده

یکی از بهترین منابع امگا ۳، روغن‌های فشرده مانند روغن بذر کتان، روغن زیتون و روغن کانولا هستند. چربی امگا ۳ به درجه حرارت بسیار حساس است و در دمای بالای ۴۰ درجه سانتیگراد فاسد می‌شود. بنابراین هرگز روغن فشرده را قبل از مصرف گرم نکنید. حرارت دادن این روغن‌ها سبب آزاد شدن ترکیبات سمی می‌شود.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

کلاهبرداري با ترفند ارتباط با نيروي ماورايي از شهروند سيرجاني

کاهش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه

نظارت دامپزشکی کرمان بر کشتار بیش از ۴۱ هزار دام

نگرانی‌ها از کمبود پزشک فوق تخصص در آینده نزدیک در کشور

آخرین مهلت انتخاب رشته کنکوری‌ها فردا پایان می یابد

صدور هشدار سطح زرد هواشناسی برای گرد و خاک در مناطقی از کرمان

دادخدا سالاری به عنوان بازرس کل استان کرمان معرفی شد

اسامی فرآورده های آرایشی غیرمجاز اعلام شد

بزرگ‌ترین گلدان‌های طبیعی جهان در فهرج

یک مقام قضایی: با ترک فعل دستگاههای متولی برخورد می‌شود  

پربازدید ها

یک مقام قضایی: با ترک فعل دستگاههای متولی برخورد می‌شود  

قاتل کشاورز کهنوجی دستگیر شد

وزیر کشور: ساماندهی اتباع به‌زودی آغاز می‌شود

کرمان خنک‌ترین نقطه کشور

کتاب‌های درسی از ۲۴ شهریور به دست دانش‌آموزان می‌رسد

کلاهبرداري با ترفند ارتباط با نيروي ماورايي از شهروند سيرجاني

صدور هشدار سطح زرد هواشناسی برای گرد و خاک در مناطقی از کرمان

عوارض مصرف نوشابه های رژیمی

دادخدا سالاری به عنوان بازرس کل استان کرمان معرفی شد

آخرین مهلت انتخاب رشته کنکوری‌ها فردا پایان می یابد

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۴ نظر)

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

امام جمعه سابق راور درگذشت   (۲ نظر)

پایان زندگی جوان 35 ساله کرمانی بر اثر سقوط در چاه   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)

پاییز بی‌باران و خشک در کرمان همچنان ادامه دارد   (۱ نظر)

چرا دلایل رد صلاحیت را با مردم در میان نمی‌گذارید؟ / آنان که دست به رد صلاحیت زده‌اند، صلاحیت تعیین مصالح کشور و سلب صلاحیت از افراد را ندارند / اینک حجت تمام شد   (۱ نظر)

پیش بینی هواشناسی کرمان از وضعیت جوی استان   (۱ نظر)

نتایج انتخابات هیأت مدیره و بازرسان خانه مطبوعات استان کرمان اعلام شد   (۱ نظر)