کد خبر: ۵۳۴۴۵
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
ارسال به دوستان
ذخیره
دیدار صمیمانه رئیس جمهور منتخب ملت با خانواده شهید سلیمانی
ستاد رسمی رییس جمهور منتخب اعلام کرد: مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور منتخب ملت عصر دیروز جمعه ۲۹ تیر با حضور در منزل سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی با خانواده‌ی وی دیدار و گفتگو کرد.

ستاد رسمی رییس جمهور منتخب اعلام کرد: مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور منتخب ملت عصر دیروز جمعه ۲۹ تیر با حضور در منزل سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی با خانواده‌ی وی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش انتخاب، در این دیدار خانواده شهید سلیمانی با اشاره به خدمات حاج قاسم سلیمانی بیان داشتند: شهید سلیمانی تمام عمر خود را برای خدمت به مردم کشورش گذاشت و یک جمله معروف داشتند؛ «جان من و امثال من هزاران بار فدای ملت ایران.» شهید سلیمانی همزمان شخصیتی ملی و امت‌گرا برای جهان اسلام بود و نگاهی فراجناحی داشت و مردم را در دسته بندی یا یک طیف خاصی قرار نمی‌دادند.

خانواده شهید سلیمانی همچنین توجه به جریان مقاومت و ادامه مسیر عزت آفرین سردار دل‌ها را از دیگر مطالبات مردم از دولت جدید دانسته و بیان داشتند: انشاءالله شهدا کمک می‌کنند تا در مسیری که راه خدمت به مردم عزیز است، موفق باشید.

ایجاد وحدت و از بین رفتن شکاف‌ها از دیگر محورهای مطرح شده توسط خانواده شهید سلیمانی در این دیدار بود و اذعان داشتند: این مسئله همیشه بزرگترین آرزوی پدر بزرگوارشان بوده است.

خانواده سیدالشهدای جبهه مقاومت با اشاره به امید ایجاد شده خواستار بهبود وضعیت معیشت مردم در دوره جدید شده و نقش فضای مجازی در توسعه کسب و کار مردم به‌خصوص جوانان را تعیین کننده دانستند و خواستار تسهیل استفاده آحاد جامعه از فضای مجازی شدند.

مسعود پزشکیان نیز در این دیدار ضمن ادای احترام به مقام والای شهید سلیمانی در خصوص ایشان گفت: راه شهید حاج قاسم سلیمانی، راه وحدت و همدلی بود، ایشان نه با کسی دعوا داشت و نه کسی را حذف می‌کرد. در هیچ یک از پیام‌ها و سخنان ایشان بویی از تفرقه وجود نداشت. اما ما راه را رها کرده و با یکدیگر دعوا می‌کنیم. باید با تأسی به راه و مرام شهید سلیمانی و وحدت، مشکلات کشور را حل کنیم.

ایشان شهید سلیمانی را الگوی مجاهدت و دور کردن حب منصب و مقام از خود دانسته و ابراز امیدواری کردند که در دولت جدید بتوانند با خدمت صادقانه به مردم، شرمنده لطف ایشان در این مدت نشده و در پیشگاه شهیدان سرافراز باشند.

گفتنی است در پایان این دیدار صمیمانه خانواده شهید سردار سلیمانی تابلویی از تصویر سید شهیدان مقاومت را به رسم یادبود به رئیس جمهور منتخب ملت تقدیم کردند.

نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۳۱
0
0
دکتر پزشکیان احسنتم. دستمریزاد
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

دستگیری سارقان مسلح يک دامداري در اختيارآباد

پیش بینی هواشناسی کرمان از بارش باران و وزش باد شدید در مناطق مختلف استان

تخم بلدرچین و خواص بی‌نظیر آن

استان باید از مدیران توانمند و پا به کار برخوردار باشد

قیمت طلا و سکه همچنان صعودی است

آقای استاندار! خنده كردن دل خشي مخاد

توافق‌ برای احداث ۳۰۰۰ مگاوات نیروگاه‌های خورشیدی کوچک و بزرگ مقیاس در استان

نرخ بلیط هواپیما در ایام عید افزایش نمی‌یابد

آخرین سهمیه بنزین ۱۴۰۳ امشب شارژ می‌شود

قتل نوجوان زرندی در نزاع دسته جمعی

پربازدید ها

احکام جدید استاندار کرمان برای تغییرات در استانداری و سرپرستی هفت فرمانداری در استان

استاندار کرمان: شرکت‌های بزرگ اقتصادی موظف به سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری هستند

گزارش شورای امنیت از بازداشت سه عنصر مهم داعش که در طراحی حمله تروریستی کرمان نقش داشتند

برق بیمارستان‌ها و زندان کرمان قطع نمی‌شود

استاندار کرمان: برای عملکرد تک‌تک انتخاب‌هایم مسئول هستم

استان باید از مدیران توانمند و پا به کار برخوردار باشد

پر بحث

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

پیش‌بینی وقوع ناپایداری‌های جوی در نقاط مختلف کرمان   (۲ نظر)

آخرین پیش بینی هواشناسی از وضعیت هوا در کرمان   (۱ نظر)

استاندار آینده کرمان کیست؟   (۱ نظر)

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود   (۱ نظر)

استاندار کرمان: تا وقتی امکان رویت قطعه زمین در محل ساخت نباشد، مردم که نمی‌توانند اقدام به ساختمان‌سازی کنند   (۱ نظر)

پیش بینی هواشناسی کرمان از وضعیت جوی استان   (۱ نظر)

نتایج رسمی انتخابات در برخی حوزه های استان کرمان   (۱ نظر)

محمدعلی کریمی رئیس ستاد پزشکیان در استان کرمان شد / نژادحیدری قائم مقام   (۱ نظر)

کلاهبرداری در سایت دیوار با ارائه رسیدساز جعلی   (۱ نظر)