یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: خوردن لیمو تاثیر بیشتری از آب آن دارد ضمن اینکه نمک نیز آنتیمیکروبیال است.
الهام آزادگان در گفت و گو با ایسنا منطقه کویر، با بیان این مطلب اظهار کرد: اغلب در مواقع اپیدمی و شیوع بیماریها، شاهد حرف و حدیثهای فراوانی هستیم که نُقل محافل میشود، اینکه چه چیزی باید مصرف و از چه چیزی پرهیز شود که این خوددرمانیها همیشه قابل اطمینان نیست.
وی افزود: اما درمورد بیماری آنفلوآنزا که اکنون در استان کرمان شایع میباشد، در وهله اول باید بهداشت فردی رعایت شود یعنی افراد سعی کنند تا آنجا که امکان دارد دستهای خود را با آب و صابون شستوشو بدهند و از دست دادن و روبوسی کردن خودداری کنند.
آزادگان سپس بیان کرد: مصرف مرکبات تازه همچون پرتقال و لیموشیرین که جز مواد غذایی حاوی ویتامین C هستند و موجب میشوند تا سلولهای ایمنی بدن رشد و سیستم ایمنی بدن تقویت شوند.
این کارشناس ارشد تغذیه تصریح کرد: البته نباید فراموش کرد که خوردن چند عدد لیمو شیرین چندان تاثیر ندارد بلکه این میوهجات بایستی در طولانیمدت مصرف شوند تا بر روی سلولهای بدن اثر بگذارند.
وی گفت: در شبکههای اجتماعی نیز مصرف آبلیمو و نمک بسیار گوشزد میشود که باید گفت خوردن لیمو تاثیر بیشتری از آب آن دارد ضمن اینکه نمک نیز آنتیمیکروبیال است.
آزادگان تصریح کرد: هیچ چیز قطعی نیست! یعنی افرادی که مرکبات مصرف میکنند 100 درصد نباید مطمئن باشند که سیستم ایمنی بدن آنها تقویت شده است و چه بسا وقتی که در مقابل ویروس آنفلوآنزا قرار گیرند مبتلا شوند بنابراین تنها نباید به یک جنبه اکتفا شود بلکه رعایت نکات فردی و اجتماعی با مصرف خوراکیهای مناسب در کنار هم مورد توجه قرار گیرد.