مدیرکل دامپزشکی استان در دومین کمیتهی ارتقای کیفیت شیرخام استان، از روند عرضهی شیرخام بهصورت فعلهای و در برخی مراکز عرضه ابراز نگرانی کرد.
به گزارش کرمانشهر آنلاین، دکتر رشیدی در جلسهای که با حضور مدیرکل دامپزشکی استان، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی، رییس صنف لبنیات و سوپر مارکت و نمایندهی استانداری و دستگاههای اجرایی عضو کمیته برگزار شد، فراهم کردن حداقل شرایط بهداشتی و جلوگیری از آلودگیهای ثانویه در این مراکز را از اهم وظایف این کمیته دانست و بر لزوم همکاری مشترک صنف لبنیات بهمنظور سلامت مصرفکنندگان و پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان و برخورد قاطع تیم بازرسی با مراکز غیربهداشتی تاکید کرد.
جانشین رییس ادارهی نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی نیز در این نشست ضمن تبیین اهداف کمیتهی راهبردی ارتقای کیفیت بهداشتی به بررسی نتایج آزمایشات طرح پایش شیر خام و مشکلات و ایرادات دیده شده در بازرسی مشترک مراکز عرضهی شیر شهر کرمان پرداخت.
دکتر مینا قاضیزاده با اشاره به ضرورت تامین امکانات بهداشتی و مشخص بودن دامداریهای تامینکنندهی شیر، خواستار عدم عرضهی شیرهای غیرمتعارف شد.
سپس دکتر نخعی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز ضمن تشکر از برگزاری جلسه و اقدامات موثر دامپزشکی در بهداشت فراوردههای خام دامی و اشاره به کاهش سرانهی مصرف شیر، ساماندهی وضعیت موجود و افزایش نظارتهای لازم به علت تعدد این مراکز و برخورد با عرضهکنندگان غیربهداشتی شیر را بهدلیل سلامت مصرفکنندگان خواستار شد.
در پایان جلسه مقرر شد صنف لبنیات و سوپر مارکت لیست و مشخصات واحدهای پروانهدار را جهت برنامهریزی تیم بازرسی مشترک و برخورد قاطع با موارد غیربهداشتی به ادارهکل دامپزشکی اعلام و اقدامات قانونی لازم از سوی صنف نسبت به برخورد با واحدهای فاقد پروانه و دارای تداخل صنفی نیز صورت گیرد و همچنین تیم مشترک دامپزشکی و علوم پزشکی از تمام مراکز بازدید و با تخلفات برخورد کند.