دانشجویان دانشگاه آبرتی (Abertay) با توجه به بحران سالهای آینده جهان در خصوص تامین غذای انسانها که در آن زمان بالغ بر ۹ میلیارد نفر میشود، بیسکوئیتی با ماده اولیه پودر حشره جیرجیرک تهیه کرده اند و امیدوار هستند محصول تولیدی آنها تجاری شده و وارد بازارهای جهانی شود.
جدیدترین اختراع دانشمندان؛ بیسکوئیت با طعم حشره+ تصاویر
اکنون در برخی از کشورهای جهان خوردن حشرات به صورت خام، سرخ شده، کبابی و یا به صورت پودر برای چاشنی غذاها مرسوم است، اما در برخی دیگر از کشورها مردم علاقهای به خوردن حشرات ندارند و نوعی ترس و نگرانی در خصوص این ماده غذایی وجود دارد.
دانشجویان دانشگاه فوق پودر حشره جیرجیرک را که تولید کشور تایلند است به مواد معمول تهیه بیسکوئیت شامل آرد گندم، شکر، تخم مرغ و نمک اضافه کرده و بیسکوئیتی با طعمی منحصر به فرد تهیه کرده اند.