کد خبر: ۳۱۶۲۱
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۰
ارسال به دوستان
ذخیره
در جلسه کارگروه رفع موانع تولید مطرح شد:
در این جلسه نهایتا مقرر شد در صورتی که تهران موافقت کند و شرکت نیز شرایط مصوبه را اجرایی کند برای سرمایه ثابت شش ماه تا یکسال تنفس داده شود و پس از اخذ پروانه ساخت برای اخذ مبلغ ده میلیارد تومان سرمایه در گردش اقدام شود.

عدم پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش به کارخانه دارو سازی رفسنجان دارو یکی دیگر از موضاعاتی بود که در جلسه کارگروه رفع موانع تولید بررسی شد.


به گزارش گفتارنو، مدیر عامل رفسنجان دارو با بیان اینکه در بهمن ماه 97 توانستیم کارخانه را افتتاح و تولید آزمایشی انجام دهیم، گفت: مصوب شده بود از صندوق رونق تولید مبلغ ده میلیارد تومان به ما اختصاص یابد و مصوبه نیز به بانک رفاه کارگران ارجاع داده شد.


سید احمد حسینی افزود: طبق پیش بینی ها قرار بود کارخانه از اوایل اردیبهشت ماه شروع به کار کند و ما با کسانی که قرار بود مواد اولیه از آنها خریداری کنیم و همچنین صنایع بسته بندی قرارداد بستیم اما هنوز مبلغ وام به ما اختصاص داده نشده است که هیچ با مصوبه جدید ده میلیارد را به چهار میلیارد کاهش داده اند.


او ضمن اشاره به اینکه با مصوبه جدیدی که اعلام کرده اند شرایط باز پرداخت وام نیز برای ما سخت شده است، گفت: در حال حاضر نیز 17 پرسنل داریم که بدون هیچگونه درآمدی هزینه های مربوط به آنها را پرداخت می کنیم و اگر مشکل ما برطرف نشود برای پرداخت اقساط دچار مشکل می شویم.


مدیر شرکت رفسنجان دارو یادآور شد: کارخانه رفسنجان دارو سومین کارخانه در کشور است که دو منظوره است، یعنی هم داروهای گیاهی و هم داروهای شیمیایی تولید می کند.


او اعلام کرد: یکی از تولیداتی که اصرار داشتیم مجوز آن را بگیریم قرص وارساتان 80 است که ما مواد اولیه تولید را هم فراهم کردیم اما انجام نشد.

مسئول اعتباری بانک رفاه در واکنش به این صحبت ها اظهار داشت: این شرکت هشت میلیارد تومان از سرمایه بانک استفاده کرده است و با مشارکت بانک ساخته و به بهره برداری رسیده است.


محسن امیرزاده تصریح کرد: دو مشکل عمده در این شرکت وجود دارد، از یک سو وزارت بهداشت هنوز پروانه ساخت و تولید دارو را به آنها نداده است کما اینکه تهران به هنگام مصوبه شرط کرده است پرداخت هرگونه تسهیلات به شرکت مذکور نیازمند ارائه پروانه ساخت است. با این همه ما این مصوبه را رعایت نکردیم و دو میلیارد تومان سرمایه در گردش به آنها دادیم.


امیرزاده اضافه کرد: اینکه مبلغ وام از ده میلیارد به چهار میلیارد کاهش یافته است طبق مجوز حداکثر میزان تولید است که به اندازه دوره تولیدشان بتوانند تولید کنند.


او ادامه داد: اینکه تسهیلات آنها مشارکتی بوده است اما تبدیل به فروش اقساطی شده است به این دلیل است که شرکت، پروانه بهره برداری گرفت و به بهره برداری رسید بعد از آن کار ما تمام شد. مشکل فعلی این شرکت پروانه ساخت است، اگر این پروانه را اخذ کنند ما مشکلی نداریم.

مدیر عامل رفسنجان دارو با طرح این سوال که وقتی مواد اولیه نداریم چگونه ساخت انجام دهیم؟ گفت: ما باید مواد اولیه را خریداری کنیم و در کارخانه تولید انجام دهیم تا پس از آن بتوانیم مجوز ساخت بگیریم.


حسینی خاطر نشان کرد: با چهار میلیارد ما می توانیم چند تا محصول تولید کنیم تا به سود برسیم و اقساط بانک را نیز بپردازیم؟ کارخانه ای که نوپا است و می خواهد وارد بازار شود باید با یک سبد کالا وارد بازار شود.


او اضافه کرد: مراحل پروانه ساخت مراحل خاص خود را دارد و ما با وزارت بهداشت درگیری مان سر همین است که باید ابتدا مواد اولیه ای برای تولید داشته باشیم.


مدیر رفسنجان دارو تاکید کرد: مشکل ما با کرمان نیست بلکه با تهران است.


محمد علی دهقان، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گقت: تهران می خواهد کار را انجام دهد کرمان هم می خواهد کار را انجام دهد و استانداری هم موافق انجام کار است اما کار انجام نمی شود. سوال این است اکنون مشکل کجا است؟


حسینی خطاب به دهقان گفت: اگر ما از اردیبهشت تولید را شروع کرده بودیم الان محصولاتمان دربازار بود و هرچقدر زمان بگذرد هزینه بدتری برای کارخانه خواهد داشت.


رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان نیزاعلام کرد: پیشنهاد می کنم تا بانک رفاه مبلغ چهار میلیارد برای شروع کار به شرکت بپردازد و همزمان که دارند تولید انجام می دهند برای پروانه ساخت نیز اقدام کنند تا مبلغ ده میلیارد نیز پرداخت شود.

نماینده بانک رفاه گفت: پرونده در اختیار تهران است و ما نمی توانیم اقدامی انجام دهیم و باید شرایط مصوبه را اعمال کنیم.

محمد علی دهقان گفت: اگر ما به فریاد این کارخانه نرسیم رفسنجان دارو امسال بهترین اما سال آینده بد ترین کارخانه و چالش بزرگ استان خواهد شد.


در نهایت مقرر شد در صورتی که تهران موافقت کند و شرکت نیز شرایط مصوبه را اجرایی کند برای سرمایه ثابت شش ماه تا یکسال تنفس داده شود و پس از آن برای اخذ مبلغ ده میلیارد تومان سرمایه در گردش اقدام شود.

 

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

تمام موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی فردا تعطیل است

آیت‌الله موحدی کرمانی رئیس مجلس خبرگان رهبری شد

دمای هوای کرمان افزایش می‌یابد

سهمیه بنزین خردادماه بدون تغییر شارژ شد

برگزاری نوبت دوم کنکور به تعویق افتاد

استانداران اسبق کرمان درگذشت شهادت گونه رئیس جمهور و هیات همراه را تسلیت گفتند

استاندار کرمان خطاب به مدیران: نگذارید خللی در امور ایجاد شود، ادارات نباید تعطیل شوند

۸ تیر، روز برگزاری انتخابات / دهم تا چهاردهم خرداد، زمان ثبت‌نام کاندیداها

زمان برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری دوره چهاردهم مشخص شد /کاندیداها ۱۰ تا ۱۴ خرداد ثبت نام کنند

زمان و مکان برنامه‌های بزرگداشت شهادت رئیس جمهور و هیات همراه در کرمان اعلام شد

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۴ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۷ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۲ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

امام جمعه سابق راور درگذشت   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)

افرادی که کارت سوخت آنها خارج از طرح کدینگ است به شرکت نفت مراجعه کنند   (۱ نظر)