کد خبر: ۳۵۵۱۳
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۴
ارسال به دوستان
ذخیره
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان:
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان با ابراز تاسف از وضعیت تولید در استان کرمان و کشور در سال گذشته تصریح کرد: معتقدیم یکسال است شرایط کرونایی بر وضعیت تولید در کشور و استان کرمان حاکم است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان با ابراز تاسف از وضعیت تولید در استان کرمان و کشور در سال گذشته تصریح کرد: معتقدیم یکسال است شرایط کرونایی بر وضعیت تولید در کشور و استان کرمان حاکم است. امروز مردم کرونا را برای جامعه عمومی می‌بینند این در حالی است که ما برای تولید می‌گوییم که کل سال وضعیت کرونایی وجود داشته است و باتوجه به اینکه مقام معظم رهبری امسال را سال رونق تولید نام‌گذاری کردند اما سیستم بانکی کشور کمکی به وضعیت تولید در کشور نکرد.

مهدی حسینی‌نژاد با اشاره به فعالیت کارخانه تولید ژل ضد عفونی در کرمان گفت: در جلسه‌ای که روز گذشته با استاندار کرمان داشتیم در خصوص فعالیت و افزایش ظرفیت تولید کارخانه ژل ضدعفونی کننده در این فاصله زمانی که نیاز بازار به این ماده زیاد است، تصمیم‌گیری شد.

وی با بیان این مطلب که ظرفیت تولید این کارخانه تاکنون به ‌دلایل متعددی، کم بود تصریح کرد: تولید سالانه این کارخانه طبق پروانه اعطاء شده، ۲ هزار تن ژل ضدعفونی کننده بود که به‌دلیل برخی مسایل همچون عدم نقدینگی، این کارخانه نمی‌توانست با تمام ظرفیت خودش فعالیت کند.

این مقام مسئول افزود: در جلسه با استاندار کرمان تصمیم گرفته شد که پروانه این کارخانه را اصلاح تا بتواند ظرفیت تولید خود را افزایش دهد که نیاز دستگاه‌های مربوطه را پاسخ دهد که معمولا یک هفته به زمان نیاز داریم.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به اینکه واحدهای ما به سه بخش فعال، نیمه فعال و راکد تقسیم می‌شوند، اظهار کرد: ۳۶ درصد واحدهای استان کرمان نیمه فعال هستند و با ظرفیت پایین کار می‌کنند و این عدم استفاده از ظرفیت کامل واحد تولیدی، برای آن واحد اقتصادی نیست اما چون تعدادی افراد در آن واحدها مشغول به کار هستند برای حفظ اشتغال به فعالیت خودشان ادامه می‌دهند.

وی از عارضه‌یابی سازمان صنعت، معدن و تجارت در راستای دلایل نیمه فعال یا راکد شدن واحدهای تولیدی سخن به میان آورد و بیان کرد: براساس این عارضه‌یابی، تامین منابع مالی یکی از مشکلات واحدهای تولیدی استان کرمان بوده است و متاسفانه سیستم بانکی نیز به کمک این واحدها نیامده است. به‌طورمثال امسال بیش از ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان معرفی واحدها به سیستم بانکی را داشتیم، که پرداختی ما از محل تبصره ماده ۱۸ حدود ۴۰ میلیارد تومان و از محل رونق تولید ۱۳۰ میلیارد تومان بود که در مجموع حدود ۱۷۰ میلیارد تومان پرداختی داشتیم که به‌طور متوسط ۵ درصد پرداختی بانک‌ها به واحدهای ما بوده است.

حسینی‌نژاد عنوان کرد: سیستم بانکی امسال خیلی ضعیف در بحث فعال کردن واحدهای تولیدی عمل کرده است و همین کارخانه تولید ژل ضد عفونی نیز با مشکل تامین منابع مالی مثل سرمایه در گردش مواجه شده بود به طوری که این واحد جزء واحدهای نیمه فعال استان محسوب می‌شود.

وی با بیان این مطلب که واحد تولیدی ماسک در استان کرمان نداریم، اظهار کرد: واحد تولیدی الکل نیز در کرمان داریم که در این شرایط کشور و شیوع بیماری کرونا ظرفیت تولیدی خود را افزایش داده‌اند.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره وضعیت واحدهای تولیدی استان گفت: براساس عارضه‌یابی‌های صورت گرفته هم‌اکنون ۳۶ درصد واحدهای استان نیمه فعال، ۲۵ درصد راکد و ۳۹ درصد فعال هستند.

حسینی نژاد با اشاره به تهیه بانک آماری واحدهای تولیدی توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت: در این بانک آماری وضعیت تولید حدود ۱۸۴ واحد تولیدی (۱۵ درصد واحدهای تولیدی شامل می‌شود) رصد می‌شود که خوشبختانه بیش از ۶۲ درصد واحدهای فعال ما امسال افزایش تولید داشته‌اند و در واحدهای نیمه فعال (۵۳ واحد نیمه فعال در این سامانه رصد می‌شود) ۵۷ درصد افزایش تولید اتفاق افتاده است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان از فعال شدن ۳۰ واحد راکد در سال‌جاری در سطح استان خبر داد و عنوان کرد: براساس قانون، سیستم بانکی باید ۴۰ درصد منابع خود را به بخش تولید اختصاص دهد که اگر در بازه زمانی ۲۰ ساله رصد کنیم، شاهد خواهیم بود که به طور متوسط بانک‌ها حدود ۳۳ درصد از منابع خود را به این بخش تخصیص داده‌اند و در سال گذشته متاسفانه سیستم بانکی کل کشور ۲۷ درصد منابع خود را به این بخش اختصاص داد و در سال جاری نیز بانک‌های استان تاکنون ۵ درصد منابع خود را در بخش تولید پرداخت کرده‌اند این در حالی است که در سال گذشته بانک‌های استان ۳۳ درصد منابع خود را به بخش تولید اختصاص دادند.

وی با ابراز تاسف از وضعیت تولید در استان کرمان و کشور در سال گذشته تصریح کرد: معتقدیم یکسال است شرایط کرونایی در وضعیت تولید در کشور و استان کرمان حاکم است. امروز مردم کرونا را برای جامعه عمومی می‌بینند این در حالی است که ما برای تولید می‌گوییم که کل سال وضعیت کرونایی وجود داشته است و باتوجه به اینکه مقام معظم رهبری امسال را سال رونق تولید نام‌گذاری کردند اما سیستم بانکی کشور کمکی به وضعیت تولید در کشور نکرد زیرا ۶۴ درصد واحدهای تولیدی ما مشکل تامین منابع مالی داشتند که تنها ۵ درصد پرداختی تسهیلات از سوی بانک‌ها را شاهد بودیم.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان بیان کرد: مقرر بود که سازمان برنامه و بودجه کشور نیز یارانه تولیدی به این واحدها اعطا کند که در این موضوع نیز تنها ۵ درصد پرداختی را شاهد بودیم.

منبع: ایسنا
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

توضیحات مهم سخنگوی شورای نگهبان درباره روند قانونی اداره کشور در پی شهادت رئیس جمهور

پیش بینی هواشناسی از وضعیت جوی هوا در کرمان

آموزش و پرورش: تمامی آزمون‌های مدارس امروز برگزار می‌شود

بیانیه هیات دولت در پی شهادت رئیس جمهور و هیات همراه

رئیس‌جمهور ایران در حین خدمت‌رسانی به مردم به شهادت رسید

کشف بالگرد رئیس جمهور/ آثاری از زنده بودن سرنشینان مشاهده نشده است

سانحه برای بالگرد رئیس‌جمهور در آذربایجان شرقی

این غذاها عمرتان را کوتاه می‌کند

تغییرات قیمتی در بازار سکه، طلا و ارز

مصرف دخانیات به سن ۹ سالگی رسید / دختران نوجوان گروه هدف مافیای دخانیات

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۴ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۶ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۲ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

امام جمعه سابق راور درگذشت   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)

افرادی که کارت سوخت آنها خارج از طرح کدینگ است به شرکت نفت مراجعه کنند   (۱ نظر)