کد خبر: ۵۳۱۶
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۵
ارسال به دوستان
ذخیره
با حضور مسئولان از صبح امروز نخستین همایش پسته و سلامت و پسته سالم در دانشکده پزشکی رفسنجان آغاز به‌کار کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، صبح امروز و با حضور مسئولان، نخستین همایش ملی پسته و سلامت در دانشکده پزشکی رفسنجان آغاز به‌کار کرد.

علی اسماعیلی‌ندیمی رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان در حاشیه این همایش از مرکز تحقیقات پسته کشور و دانشگاه ولیعصر در برگزاری همایش تقدیر کرد و اظهار داشت: دانشگاه علوم‌پزشکی در دو حوزه معاونت بهداشتی و دارو و غذا درگیر مستقیم امر پسته هستند.

وی با بیان اینکه پسته یک محصول غذایی است و کنترل‌های لازم باید در تولید این محصول داشته باشیم، تصریح کرد: حوزه معاونت بهداشتی اقدامات خوبی در راستای سالم‌سازی و بهداشتی کردن فرآوری پسته انجام داده است.

اسماعیلی‌ندیمی افزود: در سال 71 فقط دو کارگاه مکانیزه ضبط پسته داشتیم از 71 تا 93 کارگاه‌های خانگی تعدادشان کم و الان 530 کارگاه مکانیزه بهداشتی پسته وجود دارد و حرکت روبه‌جلوی خوبی است که باید تداوم داشته باشد.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان ادامه داد: اقدامات آموزشی در حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه انجام دادیم به تک‌تک کارگاه‌های مکانیزه و سنتی ارائه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم‌پزشکی جزوه‌های آموزش صحیح نگهداری و انبارداری، پسته‌چینی و فرآوری را به مردم آموزش می‌دهد.

اسماعیلی‌ندیمی گفت: در سنوات گذشته وضعیت نامطلوب بود و ما این وضعیت را به شرایط خوب تغییر دادیم و بخش عمده پسته به شکل شایسته‌ای صادر می‌شود و هر چه جلوتر می‌رویم این فرآوری بهتر انجام شود.

وی با اشاره به هدف برگزاری سمینار پسته عنوان کرد: ترکیبی از رشد جمعیت و پیر شدن جمعی، افزایش شیوع اختلالات قلبی، سرطان و بیماری‌های مزمن و بار مالی زندگی کردن را افزایش داده و عامل نگرانی گسترده‌ای در جامعه است.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان عنوان کرد: از سال 91 نزدیک به 38 درصد مرگ و میرها ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی است و رتبه دوم سرطان‌ها هستند.

وی با اشاره به اینکه افزایش بار بیماری‌ها و تغییر در رفتار تغذیه‌ای مردم ما را با سونامی از بیماری‌ها مواجه می‌کند، گفت: رژِیم غذایی که بتواند حاوی آجیل‌ها باشد می‌تواند یکی از عوامل پیشگیری کننده باشد.

اسماعیلی‌ندیمی عنوان کرد: رفسنجان یکی از قطب‌های تولید پسته در کشور و دنیا است اما خشکسالی تولید این محصول را کاهش داده است.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان بیان کرد: پسته سرشار از ویتامین کا، ب و آنتی‌اکسیدان‌های فراوان است و مصرف 80 گرم برای سه ماه برای بدن بسیار مفید است.

وی متذکر شد: دیابتی‌ها بیماران پرخطری هستند که در کاهش عوارض ناشی از این بیماری باید بتوانیم موثر باشیم و پسته می‌تواند وضعیت پیش از دیابت را پایدارتر کند.

اسماعیلی‌ندیمی افزود: ما مرکز پسته دنیا هستیم و کمترین مقالات هم از ایران است در زمینه پسته تحقیقات کمتری انجام شده است.

برچسب ها: همایش پسته
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

برگزیدگان نخستین رویداد داستان مصور دفاع مقدس معرفی و تجلیل شدند

زمان پخش فصل سوم سریال «سرزمین مادری» مشخص شد

پیش بینی هواشناسی از وضعیت جوی هوا در مناطق مختلف کرمان

پانسمان‌های سوختگی بیمه نیست، اغلب بیماران قادر به تهیه آن نیستند / گلایه از غیراستاندارد بودن تخت‌های سوختگی کشور

قیمت طلا، سکه و ارز شنبه ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳

امکان ثبت نام سرویس مدرسه از اول خرداد

مسئولان ذغالسنگ استان به دستگاه قضایی احضار شدند

اظهارات «تاج» درخصوص جزئیات جدید پرونده فساد در فوتبال

تاکید فرماندار بر رفع نقاط حادثه‌خیز کرمان: حفظ جان شهروندان مهمترین وظیفه است

ریزش زغال سنگ جان کارگر معدن کوهبنان را گرفت

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۴ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۶ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۲ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

امام جمعه سابق راور درگذشت   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)

افرادی که کارت سوخت آنها خارج از طرح کدینگ است به شرکت نفت مراجعه کنند   (۱ نظر)