کد خبر: ۸۴۵۷
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۹
ارسال به دوستان
ذخیره
بهمن ماه سال گذشته بود که محمدرضا رحیمی طی نامه‌ای گلایه‌آمیز به محمود احمدی‌نژاد رئیس دولت‌های نهم و دهم، ادعا کرد که به 170 نامزد انتخابات مجلس هشتم پول داده است.
روزنامه ایران نوشت: تعدادی از نمایندگان مجلس تأکید دارند کسانی که از محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس دولت سابق و سعید مرتضوی رئیس پیشین سازمان تأمین اجتماعی پول گرفته‌اند، نباید تأیید صلاحیت شده و به مجلس راه یابند.

بهمن ماه سال گذشته بود که محمدرضا رحیمی طی نامه‌ای گلایه‌آمیز به محمود احمدی‌نژاد رئیس دولت‌های نهم و دهم، ادعا کرد که به 170 نامزد انتخابات مجلس هشتم پول داده است.

تاجگردون: کسانی که پول گرفته‌اند، ردصلاحیت شوند

حال در شرایطی که روند بررسی صلاحیت‌های نامزدهای انتخابات مجلس دهم آغاز شده است، تعدادی از نمایندگان یادآوری کرده‌اند که این دو مورد خاص از دید هیأت‌های اجرایی و نظارت پنهان نماند.  غلامرضا تاجگردون، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در همین ارتباط گفت: کسانی که از رحیمی پول گرفته‌اند، باید رد صلاحیت شوند. به گفته نماینده گچساران، اگر ثابت شود که ادعای رحیمی درست بوده و کسانی از وی پول گرفته‌اند، نباید وارد مجلس شوند. وی با بیان اینکه من از موارد و پرونده‌های مشابه اطلاعی ندارم، افزود: اما محمدرضا رحیمی بحثی را مطرح کرده که باید بررسی شود. چنین نامزدهایی شایستگی نشستن بر کرسی‌های مجلس و نمایندگی مردم را ندارند.

شوهانی: باید رسیدگی شود

احمد شوهانی، نماینده ایلام هم هشدارهای وزیر کشور درباره احتمال ورود پول‌های کثیف به عرصه سیاست و انتخابات را یادآور شد و گفت: مواردی که مطرح شده مثل پول گرفتن از رحیمی و سعید مرتضوی باید مورد توجه قرار گیرد و اگر واقعیت داشته باشد، باید با این افراد برخورد شود. به گفته این نماینده مجلس شورای نگهبان می‌تواند با استعلام از نهادهای ذیربط و بخصوص مجلس شورای اسلامی به این موضوع ورود کند چرا که اگر برخورد نشود، ممکن است نمایندگانی به مجلس راه یابند که به دنبال چنین برنامه‌های فسادانگیزی باشند. شوهانی با بیان اینکه ممکن است بزرگنمایی‌هایی هم در این دو مورد انجام شده باشد، ادامه داد: اگر حتی رقم پول‌های دریافتی هم کم بوده اما واقعیت داشته، باید رسیدگی شود.

سبحانی‌فر: سلامت مالی نامزدها مهم است

علی سبحانی‌فر، سخنگوی کمیسیون صنایع هم معتقد است که یکی از ملاک‌های مهم نمایندگی، سلامت مالی نامزدهاست و اگر این سلامت وجود نداشته باشد، زمینه برای دستبرد به بیت‌المال و حقوق مردم  و سوء استفاده از جایگاه نمایندگی به نفع منافع شخصی فراهم می‌شود. نماینده سبزوار در مجلس افزود: شورای نگهبان نسبت به پرونده‌های فساد حتماً توجه دارد و حتماً به مورد رحیمی و مرتضوی هم اهتمام دارد. کسانی که از رحیمی و مرتضوی پول گرفته‌اند، نباید به مجلس راه یابند.

جعفرزاده: برخورد نشود، فسادها تکرار می‌شود

غلامعلی جعفرزاده، نماینده رشت هم گفت: مسلم است که شورای نگهبان در بررسی صلاحیت‌های نامزدها باید به مواردی همچون دریافت کنندگان پول از رحیمی و مرتضوی حساسیت نشان دهد. به گفته وی، این شورا باید با همه کسانی که از طریق پول‌های کثیف به عرصه سیاست ورود کرده‌اند، برخورد کند چون در غیر این صورت، فسادهای گذشته تکرار می‌شود. 

محجوب: امیدواریم شورای نگهبان توجه کند

علیرضا محجوب، رئیس کمیته تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی هم اظهار کرد: اگر دادگاه در این باره حکم داده بود، امروز قاطع‌تر می‌توانستیم سخن بگوییم. اما اینکه شورای نگهبان این دو مورد را در بررسی  صلاحیت‌ها مد نظر داشته باشد یا نه، به برداشت، اطلاعات و استنباط این شورا بستگی دارد. نماینده تهران افزود: ما آرزو می‌کنیم در مسائل مالی همان گونه که شورای نگهبان از قبل دقت داشته، در این دوره هم توجه بیشتری داشته باشد بخصوص در مورد پرونده تأمین اجتماعی. 

نوری: شورای نگهبان تصمیم مقتضی می‌گیرد

غلامرضا نوری، دیگر نماینده‌ای است که نسبت به این موضوع دغدغه دارد. او گفت: اگر ادعاهای مطرح شده صحت داشته باشد، حتماً شورای نگهبان توجه خواهد کرد. نماینده بستان‌آباد افزود: با توجه به وقوع فسادهای مکرر مالی و اداری در سال‌های گذشته، فضای عمومی جامعه نسبت به فسادها حساس است و برخورد مناسب با پرونده‌های فساد اعتماد مردم به نظام را مستحکم می‌کند. نوری ادامه داد: باید با مواردی همچون ماجرای رحیمی و مرتضوی فارغ از اینکه حجم و مبلغش چقدر بوده، برخورد شود. شورای نگهبان هم حتماً تصمیم مقتضی می‌گیرد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

توقيف تريلر حامل 9هزار ليتر سوخت قاچاق در رفسنجان

جدیدترین قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۲۷ اردیبهشت‌ماه 1403

دستگیری عامل انتشار فیلم قدرت‌نمایی و ضرب و جرح یک شهروند در فضای مجازی

راهکارهایی برای داشتن استخوان‌های قوی

ضرورت سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ کرمان در زیرساخت ناوگان هوایی

بانک‌ها پای کار مسکن نیایند، هیچ مسکنی ساخته نمی‌شود

تداوم روند ناپایداری‌های جوی در کرمان تا اوایل هفته آینده

قیمت خودروهای داخلی روند کاهشی به خود گرفت

فعاليت هرمي شرکت پايکو و تبليغ پذيرش دانشجو در کشور عمان کلاهبرداري هستند

رئیس کل دادگستری استان کرمان عنوان کرد: جلوگیری از کاهش پرونده‌ها با حدنگاری اراضی

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۴ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۶ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۲ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

امام جمعه سابق راور درگذشت   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)

افرادی که کارت سوخت آنها خارج از طرح کدینگ است به شرکت نفت مراجعه کنند   (۱ نظر)