رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران درباره کیفیت پایین کباب های کوبیده در رستوران ها گفت: به هیچ عنوان سلامت کبابهای کوبیده تأیید نمیشود چرا در اغلب گوشتهای مصرفی از ضایعات گوشتی، غدهها و فضولات پروتئینی استفاده میشود.
وی خاطر نشان کرد: مصرف ضایعات گوشتی علاوه بر ایجاد بیماریهای قلبی، عروقی، چربی، منجر به بروز بیماریهای هورمونی درافراد میشود بنابراین به علت عدم نظارت واطمینان به محتوای گوشتهای مصرفی در کبابهای کوبیده و اختصاص گوشتهای بی کیفیت، خوردن آن در هیچ یک از رستورانهای شهر توصیه نمیشود.
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران اذعان داشت: مسئولیت رسیدگی و نظارت بر روند تهیه غذا و رعایت نکات بهداشتی و بررسی کارت سلامت آشپزهای فعال در آشپزخانههای مساجد و هیئتها برعهده وزارت بهداشت است که متاسفانه در ایام محرم نسبت به این موضوع نظارت مداومی صورت نمیگیرد.