کد خبر: ۴۸۱۲۷
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۷
ارسال به دوستان
ذخیره
زنان باردار توصیه در مورد اینکه چه چیزی برای خوردن بی‌خطر است، را زیاد می‌شنوند.

زنان باردار توصیه در مورد اینکه چه چیزی برای خوردن بی‌خطر است، را زیاد می‌شنوند.

به گزارش مهر، اما یک توصیه که اهمیت ویژه‌ای دارد در مورد غذاهای دریایی است: در دوران بارداری، زنان باید به اندازه کافی غذاهای دریایی بخورند تا از مزایای سلامتی بهره‌مند شوند، اما نه آنقدر که خطر برخی عواقب مهم را افزایش دهد. آنها همچنین باید مراقب طرز تهیه ماهی مصرفی خود باشند.

دکتر «وایا لیدا چاتزی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، گفت: «ماهی منبع مهمی از مواد مغذی است و نباید از مصرف آن اجتناب کرد.»

چاتزی توصیه کرد: «اما زنان باردار باید طبق توصیه‌ها از یک تا سه وعده ماهی در هفته استفاده کنند و به دلیل آلودگی احتمالی ماهی به جیوه و سایر آلاینده‌های آلی پایدار، بیشتر از این مصرف نکنند.»

فواید اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در ماهی‌های خاص قابل توجه است. سازمان غذا و داروی ایالات متحده خاطرنشان می‌کند که یکی از مواد مغذی موجود در ماهی، کولین، است که از رشد طناب نخاعی و رشد شناختی کودک حمایت می‌کند.

در این مطالعه، محققان دریافتند که فرزندان مادرانی که در طول بارداری یک تا سه بار در هفته ماهی می‌خوردند، دور کمر، فشار خون و سطح کلسترول بهتری داشتند که همه نشانگرهای سلامت متابولیک هستند. این تحقیق زمانی انجام شد که کودکان ۶ تا ۱۲ ساله بودند.

برعکس، مطالعه‌ای که اسیدهای چرب EPA و DHA با زنجیره بلند را در خون زنان باردار اندازه‌گیری کرد، به این نتیجه رسید آنهایی که در سه ماهه اول و دوم بارداری کمترین میزان این اسیدهای چرب را داشتند، در مقایسه با آنهایی که بالاترین میزان را داشتند، ۱۰ برابر بیشتر در معرض زایمان زودرس بودند. EPA و DHA معمولاً در ماهی یافت می‌شوند.

اما افراد باردار چقدر می‌توانند غذاهای دریایی بخورند؟ طبق گزارش محققان، ماهی پروتئین، مواد معدنی و ویتامین‌ها را تامین می‌کند.

از جمله مواد مغذی موجود در ماهی می‌توان به چربی‌های امگا ۳ و امگا ۶، آهن، ید، کولین، پروتئین، سلنیوم و ویتامین‌های D و B۱۲ اشاره کرد.

توصیه می‌شود زنان باردار و شیرده هر هفته ۲۲۵ تا ۳۵۰ گرم از انواع ماهی ایمن مصرف کنند.

محققان تاکید می‌کنند سوشی، ساشیمی و سرویچه و همچنین صدف خام، و گوش ماهی از جمله غذاهایی هستند که باید زنان باردار از مصرف آنها اجتناب کنند، زیرا ممکن است حاوی انگل یا باکتری از جمله لیستریا باشد که با عوارض شدید بارداری مرتبط است.

همه غذاهای دریایی باید با دمای ۱۴۵ درجه فارنهایت پخته شوند.

در مورد ماهی دودی نیز به دلیل خطر لیستریا احتیاط کنید، مگر اینکه در دمای ۱۶۵ درجه فارنهایت پخته شده، یا کنسرو شده باشند.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

قالیباف و مخبر، قانونا می‌توانند کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ شوند؟

کسب مدال طلا توسط ورزشکار کرمانی در مسابقات پارادومیدانی قهرمانی جهان

انجام حرکات نمایشی با موتورسیکلت جان سه نفر را گرفت

گردوخاک کرمان را فراگرفت / هوای 4 شهر کرمان در وضعیت خطرناک

13 ساعت عملیات نجات در ارتفاعات جوپار برای نجات کوهنورد ۶۰ ساله

لزوم مدیریت برق صنایع برای جلوگیری از افت تولید

گرد و خاک همچنان میهمان کرمانی‌ها

اطلاعیه ستاد کل نیروهای مسلح درباره حضور ناموفق پهپاد ترکیه در ایران

پرواز تهران _ کرمان در فرودگاه یزد نشست

توهین کنندگان و ناشران اکاذیب در فضای مجازی تحت رصد کمیته امنیت روانی دادستانی

پربازدید ها

گرد و خاک همچنان میهمان کرمانی‌ها

توهین کنندگان و ناشران اکاذیب در فضای مجازی تحت رصد کمیته امنیت روانی دادستانی

انجام حرکات نمایشی با موتورسیکلت جان سه نفر را گرفت

گردوخاک کرمان را فراگرفت / هوای 4 شهر کرمان در وضعیت خطرناک

13 ساعت عملیات نجات در ارتفاعات جوپار برای نجات کوهنورد ۶۰ ساله

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۴ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۲ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

امام جمعه سابق راور درگذشت   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)

افرادی که کارت سوخت آنها خارج از طرح کدینگ است به شرکت نفت مراجعه کنند   (۱ نظر)

پاییز بی‌باران و خشک در کرمان همچنان ادامه دارد   (۱ نظر)