بررسی افزایش قیمت ۵۳ ماده عذایی در کشور طی یک سال گذشته حاکی از تورم بالای ۱۰۰ درصدی گوشت قرمز و کنسرو تن ماهی است.
به گزارش تسنیم، مرکز آمار ایران اخیرا گزارشی از متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور در مهر ماه 1402 منتشر کرده که نشان میدهد، در گروه نان و غلات، اقلام "برنج خارجی درجه یک" با ٤,٦ درصد و "شیرینی خشک" با ٢.٧ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "برنج ایرانی درجه یک" با ٣.٢- میباشد.
در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها هم، اقلام "ماهی قزلآلا" با ٧,٨ درصد و " گوشت گاو یا گوساله " با ٣.٢ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
بررسی تورم یکساله این 53 اقلام خوراکی نشان میدهد، گوشت گوسفند با رشد 150 درصدی و گوشت گاو یا گوساله با رشد 132 درصدی قیمت در صدر گرانی بودهاند و کنسرو ماهی تن با رشد 109 درصدی قیمت در رتبه بعدی است.