کد خبر: ۴۳۴۴۰
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۲
ارسال به دوستان
ذخیره
استاندار کرمان:
استاندار کرمان گفت: آسیب سیل به اثاثیه منازل، دام‌ها و محل نگهداری دام‌ها برآورد شده و به همت بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی جبران می‌شود.

استاندار کرمان گفت: آسیب سیل به اثاثیه منازل، دام‌ها و محل نگهداری دام‌ها برآورد شده و به همت بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی جبران می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، علی زینی‌وند، با تشریح روند خدمت‌رسانی و امداد به سیل زدگان جنوب استان کرمان را تشریح کرد، گفت: خسارت سیل اول حدود ۳ هزار میلیارد تومان در بخش‌های مختلف برآورد شده و در سیل دوم نیز در حال جمع‌بندی هستیم و پیش‌بینی می‌شود با توجه به فراگیری آن بیش از ۴ هزار میلیارد تومان باشد.

وی افزود: ۱۷۰۰ منزل شهری و روستایی در سیل اول و بیش از ۵ هزار واحد در سیل دوم به دلیل گستردگی آن خسارت وارد شد.

زینی‌وند با اشاره به گستردگی خسارات سیل به بخش کشاورزی و زیرساخت‌ها و دامداری منطقه گفت: به سرعت در حال برآورد میزان خسارات هستیم تا سریعا جبران صورت گیرد.

وی توجه ویژه دولت به استان کرمان و حضور رئیس جمهور، معاون اول رئیس جمهور، وزیر کشور، وزیر جهاد کشاورزی و تماس‌های تلفنی مقامات در سیل را یادآور شد و گفت: در سیل اخیر با حادثه فراگیر و بیشتر از پیش‌بینی‌های هواشناسی با بارش باران مواجه بودیم و بعضا در داخل روستا‌ها با حجم بالایی از روان‌آب‌ها روبرو شدیم و در تماس با وزیر کشور گزارش دادم که نیاز به حمایت و کمک ملی داریم.

استاندار کرمان با تاکید بر اینکه تجربه به ما آموخته که باید بدترین سناریو را در مدیریت بحران دید، اظهارداشت: در جریان سیل غافلگیر نشدیم و اخطار‌ها و هشدار‌های هواشناسی را در سیل اول داشتیم و لذا تاکیدات به ستاد‌های مدیریت بحران شهرستانی صورت گرفت.

زینی‌وند با بیان اینکه خیلی از شهر‌ها را از خسارت جانی نجات دادیم گفت: حجم بارندگی در شهرستان‌های ما به ۵۰۰ میلیمتر رسید و در سیل دوم پیش‌بینی هواشناسی دقیقی به ما نرسید.

وی از رشد ۲۴۵ درصدی بارندگی‌ها نسبت به گذشته و ۱۴۳ درصدی در بلند مدت خبر داد و گفت: تالاب جازموریان در جریان بارندگی‌های اخیر ۱۰۰ درصد آبگیری شده است.

استاندار کرمان تصریح کرد: تالاب جازموریان ۱۰۸ هزار هکتار بوده که با حریم اجتماعی و اقتصادی آن ۲۵۰ هزار هکتار بوده و کاملا آبگیری شده است. این محیط اقتصادی و اجتماعی دشت‌های کشاورزی زهکلوت و قلعه‌گنج هستند که زیر آب رفته است.

به گفته او بومی‌های منطقه این حجم از بارندگی و سیلاب را در ۵۰ و ۷۰ سال گذشته بی‌سابقه عنوان کردند به طوری که خیلی از شهر‌ها با این حجم از بارندگی باید کاملا از بین می‌رفت، اما اینگونه نشد.

زینی‌وند گفت: در کنار مردم، شب پراضطرابی را در رودبار جنوب گذراندیم. خیلی جا‌ها نتوانستیم کاری برای مردم بکنیم و آن شب همه مردم اذیت شدند.

وی عنوان کرد: با امکانات ارتش، شهرداری‌ها و دیگر ارگان‌ها حدود ۱۳۲ کیلومتر در نقاط حادثه‌خیز استان لایروبی طی سال گذشته و امسال به همت معاونت عمرانی و ستاد مدیریت بحران استان انجام شد که این لایروبی‌ها به کاهش خسارت کمک کرد.

استاندار کرمان گفت: پل ۸۰۰ متری ریگان سال گذشته لایروبی شد و اگر این چنین نمی‌شد بعضی از روستا‌ها را آب می‌برد.

زینی‌وند با بیان اینکه دستکاری‌هایی که در طبیعت صورت گرفته به خسارت‌ها دامن می‌زند، افزود: در جریان سیل یک سرنشین خودرو پژو پارس جان خود را از دست داد و سه کودک نیز بر اثر بی‌احتیاطی و سقوط در رودخانه غرق شدند.

وی گفت: سه شهرستان رودبار جنوب، قلعه‌گنج و منوجان بیشترین تاثیر را از سیل داشتند و لذا بیشتر تمرکز حضورمان برای آرام‌سازی مردم آنجا بود.

استاندار کرمان با بیان اینکه ۱۴ شهرستان در استان کرمان درگیر سیل و برف بودند که همه خسارت‌ها برآورد می‌شود گفت: یکسری کار‌های اورژانسی برای مقابله با اتفاقات بعدی باید انجام دهیم، زیرا بارندگی‌ها تا اردیبهشت ماه ادامه دارند، لذا باید سیل‌بند‌ها برای حفظ شهر‌ها و روستا‌ها با بسیجی که در دستگاه‌های دولتی و خصوصی صورت گرفته است، اقدامات لازم انجام شود.

به گفته او در میان مدت باید طرح‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری و لایروبی در بالادست رودخانه‌ها انجام گیرد، توانمندسازی شهرداری‌ها به ماشین‌آلات سنگین را باید داشته باشیم که طی سال ایمن سازی انجام دهند.

زینی‌وند اظهارداشت: دستکاری‌هایی در حریم و بستر رودخانه‌ها بعضا توسط نهاد‌های دولتی صورت گرفت است که با کمک دستگاه قضا باید بنا‌های غیرمجاز برداشته شوند.

استاندار کرمان با اشاره به اهمیت اجرای سیل بند جیرفت و نجات دشت رودبار از سیلاب گفت: رئیس جمهور در سفرشان به جنوب کرمان پذیرفتند که تکمیل آن را به عنوان یک هدیه مناطق جنوب استان در دستور کار دولت قرار دهند.

وی تصریح کرد: آب منطقه‌ای مکلف شده است تا مطالعات رودخانه‌ها و سیل بند‌ها را سریعا به ما بدهد ضمن آنکه پل‌ها و جاده‌های در مسیر تخریب و آب را باید سریعا تعمیر کنیم.

زینی‌وند از پوشش کامل امدادرسانی و اطلاع‌رسانی سیل توسط رسانه‌ها، خبرنگاران و صدا و سیمای استان تقدیر کرد.

وی اظهارداشت: برای ترمیم اورژانسی و ساماندهی فوری به زندگی مردم و شستشوی منازل گروه‌های جهادی و بسیج پای کار آمده و در صحنه هستند.

استاندار کرمان گفت: آسیب وارده به اثاثیه منازل، دام‌ها و محل نگهداری دام‌ها برآورد شده و سریعا توسط بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی جبران می‌شود.

زینی‌وند افزود: خانه‌های آسیب دیده لیست شده و در تعمیر و بازسازی آن توسط بنیاد اقدام می‌شود ضمن اینکه اعتباری در اختیار استانداری قرار گرفته است.

استاندار کرمان یکپارچگی و هماهنگی در استان را عامل اصلی در مدیریت سیل اخیر عنوان و از مردم به واسطه تحمل سختی‌ها و مشارکت گروه‌های جهادی، امدادی، نیرو‌های سپاه، ارتش و انتظامی، اعضای ستاد مدیریت بحران استان و همه دستگاه‌ها در خدمت‌رسانی به سیل زدگان قدردانی کرد.

زینی‌وند با تاکید بر اینکه اکنون اوج کار برای جبران خسارت و در کنار مردم بودن شروع شده است گفت: مسائل مختلف استان در جنبه‌های مختلف به استحضار رئیس جمهور رسید.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

۵ درصد جرائم رانندگی اشتباهی ارسال می‌شود

افزایش طول عمر با بالا و پایین رفتن از پله

سارقین تاسیسات مخابرات رودبار جنوب دستگیر شدند

اشتغال اتباع خارجی فاقد مجوز کار، غیرقانونی است / افزایش تقاضای بازنشستگی پیش از موعد / تعداد بیکاران در کرمان یک سوم اتباع خارجی در مشاغل مختلف است / اصل واگذاری شرکت ذغالسنگ به عنوان بخشی از بدهی‌های صندوق بازنشستگی فولاد کار علمی نبود / از زمان واگذاری شرکت ذغالسنگ به صندوق بازنشستگی فولاد مشکلات شرکت بیشتر شده

جدیدترین قیمت طلا، سکه و ارز در بازار

دستگیری قاچاقچی با 32 کارت سوخت در بم

هواشناسی کرمان هشدار سطح نارنجی صادر کرد

خطر تکرار فاجعه‌ای مشابه بم در بافت‌های فرسوده کشور

آمار افزایشی مبتلایان به مالاریا در کشور

اختصاص هزار میلیارد تومان اعتبار برای مبارزه با آفت سوسک سر خرطومی حنایی

پربازدید ها

پیش‌بینی هواشناسی از وضعیت هوای کرمان طی سه روز آینده

سامانه بارشی جدید آخر هفته وارد کرمان می شود / پیش بینی رگبار پراکنده باران طی امروز و فردا

تیراندازی مرگبار؛ رسم غلط تیراندازی در مراسم عروسی در عنبرآباد دو کشته بر جای گذاشت

رئیس پلیس‌راه استان کرمان: هزار و 66 نفر در تصادفات سال گذشته جان خود را از دست دادند

نقدی به سخنان رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان درباره خرابی دستگاه ام.آر.ای کلینیک بعثت و مجوز انرژی اتمی

کارگاه تولید مواد مخدر صنعتی در ماهان متلاشی شد

کبد جوان 22 ساله کرمانی، به یک بیمار زندگی دوباره بخشید

رئیس مرکز کنترل دخانیات دانشگاه شهید بهشتی: مصرف قلیان در جمعیت نوجوان در حال افزایش است

انهدام باند سازمان يافته قاچاق سوخت در کرمان

رئیس کل دادگستری استان کرمان تاکید کرد: تعیین تکلیف کارگاه‌های ضایعاتی برای مقابله با سرقت

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۴ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۶ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۲ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

امام جمعه سابق راور درگذشت   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)

بشنوید| نوحه خون گلوی حسین با صدای مداح کرمانی   (۱ نظر)