رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، با تاکید بر اینکه استفاده از جوش شیرین در نانواییها ممنوع است، گفت: جایگزین جوش شیرین، خمیر مایه است که نانواییها میبایست از آن استفاده کنند.
به گزارش مهر، جعفر جندقی، از بازرسی نانواییها به منظور جلوگیری از مصرف جوش شیرین در پخت نان خبر داد.
وی در سلسله نشستهای خبری وزارت بهداشت به مناسبت دهه فجر، به موضوع سلامت نان در کشور اشاره کرد و گفت: غنیسازی نان با اسیدفولیک، یکی از برنامههای وزارت بهداشت در راستای کاهش فقر آهن صورت میگیرد.
وی به برنامه غنی سازی نان با ویتامین D اشاره کرد و افزود: مقدمات این کار نیز فراهم شده و برنامه آن به سازمان غذا و دارو ارسال شده تا در کارخانجات تولید آرد اعمال شود.
جندقی به بازرسیهای بهداشتی از نانواییها اشاره کرد و گفت: حدود ۶ هزار بازرس بهداشتی هر ماه یک بازدید از نانواییها انجام میدهند تا از بروز تخلفات بهداشتی جلوگیری کنند.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، بر رسیدگی به شکایات بهداشتی از نانواییها ظرف ۲۴ ساعت تاکید کرد و افزود: علت اینکه شکایات از نانواییها در صدر شکایات بهداشتی مردم قرار دارد؛ مراجعات روزمره به نانواییها است.
وی به برنامه حداقل دخالت دست در فرآوری نان اشاره کرد و گفت: بخش اعظم نان کشور به شکل سنتی پخت میشود، که تلاش میکنیم نظارت بیشتری بر نانواییها صورت بگیرد.